-
عضو جدید
سوال راجب خدمت سربازی!
سلام و عرض ادب، خسته نباشید دوستان بنده 8 ماه از خدمت سربازیم میگذره
راستش من بعد از ارشد اومدم سربازی بعد ی چند روز دیر تر دفترچه پست کردم! که سه ماه اضاف برام رد کردن(اضاف پشت دفترچه) برای غیبت اولیه یا سنواتی!
الان بخاطر شرایط پدرم (ایثارگر و جانباز) هست میتونم کسری خدمت بگیرم چیزی حدود 11 ماه اما هرچی پیگیری کردم میگن به دلیل این که غیبت اولیه دارم امکان استفاده از کسری خدمت نیست. دوستانی راهی چاهی سراغ ندارن؟ چطور پیگیریش کنم
My mother told me I'd grow up to be a good man
-
-
May 16th, 2020 18:47
# ADS
-
پاسخ : سوال راجب خدمت سربازی!
سلام ، اون موقع که ما سرباز بودیم که نمیشد
ولی یه راهکار داره سعی کن با دفتر رهبری مکاتبه کنید جوابتم میدن ، شاید چاره ای شد
فکر کنم تو سایتشونم بتونی ارتباط بگیری
-
تعداد تشکر ها ازMilad-H به دلیل پست مفید
-
مورد بوده با دفتر رهبری ارتباط بگیر میبخشنش برات
-
تعداد تشکر ها ازSajad.Parsa به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
سلام
سال 97 که بخشنامه اومده بود بخشیده میشده حالا پیگیر باشید ببینید بازم این بخشنامه اعتبار داره یا نه
-
تعداد تشکر ها ازreza7023 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Milad-H
سلام ، اون موقع که ما سرباز بودیم که نمیشد
ولی یه راهکار داره سعی کن با دفتر رهبری مکاتبه کنید جوابتم میدن ، شاید چاره ای شد
فکر کنم تو سایتشونم بتونی ارتباط بگیری
دفتر رهبری رسیدگی میکنن و معمولا 1 ماه بعد جواب میدن . من در دوران سربازی مشکلی برام پیش اومد و با دفتر رهبری به صورت انلاین مکاتبه کردم و کمک بزرگی بهم کردن . حتی چند بار هم با خونه تماس گرفتن که مطمئن بشن مشکل حل شده .
-
تعداد تشکر ها از OMIDTU5 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
تشکر دوستان ی پیام فرستادم از بخش ارسال نامه امیدوارم ی بررسی بکنن مشکل من رو حل کنن از زندگیم همه چیم عقب افتادم محل خدمت هم خارج از شهر خودمون هست یعنی تو تهران خدمت میکنم با این وضعیت داغون اقتصادی و کرونا و...
My mother told me I'd grow up to be a good man
-