-
April 30th, 2020, 22:56
عضو جدید
پاسخ : چطور لینک داخل فوتر قالب حذف کنم

نوشته اصلی توسط
pouryamb
استدلالتون صحیح نیست. نمیشه که بگیم چون فلانی یه ماشین ***یده و داره باهاش دور دور میکنه، من این حق دارم که برم ماشینش رو ب***م. اونا اگه این کار رو کردن، مشخصا کار اشتباهی کردن، اما دلیل نمیشه که ما هم بیام اشتباه اونا رو تکرار کنیم.
سیستم اوپن سورس هم که فرمودین، خود وردپرس اوپن سورسه و همه پوسته هایی که براش عرضه میشن الزاما رایگان نیستن. معمولا فروشی هستن و دارای حق کپی رایت.
در هر صورت سعی کردم شما رو قانع کنم به کپی رایت احترام بذارید، حتی اگه یک نفر هم در این زمینه وظیفه شناس بشه یعنی داری به سمت درستی میریم. همین عدم رعایت کپی رایت باعث خیلی از مشکلات شده.
موفق باشید
دوست گرامی.
زمینی که اب برویش بسته شده هر چقدرم بذر بپاشی سبز نمیشه! بحث کردن به نتیجه مطلوبی نمیرسه در راستای هدفی که فرمودین لطفا یک فروشگاه معتبر نماینده وردپرس بجهت خرید همین قالب به بنده معرفی کنید که تهیه کنم از نظر پرداخت ریالی مشکلی نیست اینجوری حق کپی رایت هم حفظ میشه
-
-
April 30th, 2020 22:56
# ADS
-
اگر دانش کافی ندارین افزونه Real-Time Find and Replace نصب کنید و متن یا لینک مورد نظر رو جایگزین خودتون نمایید
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Sajad.Parsa
اگر دانش کافی ندارین افزونه Real-Time Find and Replace نصب کنید و متن یا لینک مورد نظر رو جایگزین خودتون نمایید
این افزونه رو تست کردم متاسفانه نتیجه نگرفتم
-
-
May 14th, 2020, 23:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pouryamb
استدلالتون صحیح نیست. نمیشه که بگیم چون فلانی یه ماشین ***یده و داره باهاش دور دور میکنه، من این حق دارم که برم ماشینش رو ب***م. اونا اگه این کار رو کردن، مشخصا کار اشتباهی کردن، اما دلیل نمیشه که ما هم بیام اشتباه اونا رو تکرار کنیم.
سیستم اوپن سورس هم که فرمودین، خود وردپرس اوپن سورسه و همه پوسته هایی که براش عرضه میشن الزاما رایگان نیستن. معمولا فروشی هستن و دارای حق کپی رایت.
در هر صورت سعی کردم شما رو قانع کنم به کپی رایت احترام بذارید، حتی اگه یک نفر هم در این زمینه وظیفه شناس بشه یعنی داری به سمت درستی میریم. همین عدم رعایت کپی رایت باعث خیلی از مشکلات شده.
موفق باشید
الان با توجه به حرف های شما یک ماژول رو کاملا قانونی و حتی گران تر از جاهای دیگر فقط بخاطر لایسنسی بودن از سایت ژاکت تهیه کردم
خیلی جالبه که با فعال کردنش سایت از کار می افته و پشتیبانی هم حاظر به حل مشکل نبودند
این رفتار ایشان تودهنی زشتی برای همچین تفکراتی هست یا نه ؟ اسمش رو باید بگذارند کلاهبرداری بی شرمانه
ویرایش توسط jahromy : May 15th, 2020 در ساعت 00:47
-
-
May 15th, 2020, 11:29

نوشته اصلی توسط
jahromy
الان با توجه به حرف های شما یک ماژول رو کاملا قانونی و حتی گران تر از جاهای دیگر فقط بخاطر لایسنسی بودن از سایت ژاکت تهیه کردم
خیلی جالبه که با فعال کردنش سایت از کار می افته و پشتیبانی هم حاظر به حل مشکل نبودند
این رفتار ایشان تودهنی زشتی برای همچین تفکراتی هست یا نه ؟ اسمش رو باید بگذارند کلاهبرداری بی شرمانه
تودهنی به چی دقیقا؟ تودهنی به رفتار درستی که انجام دادید و رفتید از اون سایت خرید کردید؟ کار نادرست اونها دلیل بر این نمیشه که ما هم کار اونها رو تکرار کنیم. سایت ژاکت درگاه و نماد و... داره و شما می تونید پیگیری کنید اگه بخواید. مطمئن باشید تنبیه کردنشون به خاطر رفتار اشتباه از طریق مراجع قانونی خیلی بهتر جواب میده تا اینکه بیایم به هم رحم نکنیم و حق همدیگه رو رعایت نکنیم.
اگه قبل از خرید گفتن که مسئولیت رفع مشکل با اونهاست، بهتون پیشنهاد می کنم دست از سرشون بر ندارید و از راه قانونی پیگیری کنید. شک نکنید اگه حق با شما باشه هم پولتون رو پس می گیرد، هم خسارت احتمالی که بهتون وارد شده و هم اینکه اون سایت یاد میگیره مسئولیت بپذیره.
باز هم در آخر خدممتون بگم که من اصلا نمیخوام به شما یا کس دیگه ای توهین بشه. فقط حرفم اینه که نمیشه رفتار اشتباه رو با رفتار اشتباه جواب داد. تا حالا اینطوری پیش رفتیم که وضعمون اینه.
-