نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: مشورت جهت تهیه سرور دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : مشورت جهت تهیه سرور دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط debugger نمایش پست ها
    سلام به همه عزیزان

بیش از یک دهه در این انجمن هستم با افتخار و انواع آفر ها رو بهم در خصوصی دادند
    اما خیلی از اون ها سایتشون رو جمع کردند و رفتند و یا به وعده هاشون عمل نکردند و نهایتا گفتند ببخشید
    از این میان شاید دو سه تا شرکت رو پیدا کردم که سر تعهدشون موندند

اما سناریوی این بار من

سایتی انگلیسی همانند شاتراستوک قراره راه اندازی کنیم ولی به صورت وارز هست - سایت برای خارج از کشور هست
    مشکل هزینه نیست، مشکل ابیوز هست - اکثریت میگن تا 99% ابیوز قبول نمیکنیم و هفته بعد اولین ابیوز که اومد میگن ببخشید تا 12 امشب وقت دارید که برید از اینجا

1- سایت اصلی که باید روی هاست 100% وارز و بدون دریافت ابیوز باشه و سرعت بالا و هارد NVMe - دیتابیس روش هست و فضای کمی نیاز داره
    بعد از چندین سال، فقط یک سرور در ایران پیدا کردم و 3 سال هست ابیوز ندادند بهم(در مورد سایت های دیگرم)
    اما سرعت بسیار ضعیفه برای افراد خارج از کشور

2- سرور دانلود - که تمامی عکس ها در اونجا هاست میشه(dl.site.com) - حداقل یک ترابایت فضا به بالا که شاید ماهی یک ترابایت دیگه نیازه
    نمیدونم اگر زیر دامنه به صورت A Record از طریق CloudFlare آدرس دهی بشه، باز ابیوز میدند و شکایت می کنند علیه زیردامنه یا نه معمولا برای دامنه اصلی چنین میکنند
    البته چند ساله که CloudFlare بر خلاف ابرآروان(غیر متعهد) نبسته و فقط ابیوز رو میده به دیتاسنتر در ایران و اینجا هم نادیده می گیره

پذیرای پیشنهادات شما عزیزان هستم

با تشکر فراوان
    سلام

هم اکنون در حالت خوبی قرار دارید (سرور در ایران)

فقط یک CDN راه بندازید یا شبکه سرورتان را کلا به نحوی تنظیم فرمائید که کاربران خارجی از سرور خارج از کشور سرویس بگیرند، یعنی سرور ایران میشه اصلی و خارج از کشور میشه ثانویه که اگر خارج از کشور از مکان هایی مثل هلند بگیرید تقریبا مناسب هست برای شما، در این صورت اگر مشکلی هم رخ بدهد پایگاه اصلی سرویس های شما ایران است و راحت جابه جا میشوید.

در مورد سرعت هم مطلع نیستیم دقیقا به چه صورت است سرویس شما اما اکثر سرویس های اسپانسری و ارزان قیمت ذخیره سازی به خارج از کشور محدودیت شدید دارند، برخی دیگر هم مشکلاتی دارند (پر شدن پهنای باند اصلی و سایر سیاست های فروش دیتاسنتر یا سایر) که محدود شده اند یا شما را محدود کرده اند.

هستند سرورهایی در ایران که سرعت مناسبی به خارج کشور دارند اما در کلیات Stable نیست این مورد ولی بهتر از سایر مراکز هستند.

موفق باشید
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع