-
درخواست سرور مجازی ویندوز
درود به شما دوست گرامی
نیاز به یک سرور مجازی ویندوز دارم
ایرانی و غیر ایرانی بودنش تفاوتی نداره و همینطور میزان سی پی یو / رم / فضا و پهنای باند و ...
فقط این دو مورد برای بنده اهمیت زیادی داره »
1- ماه اول رو فقط برای تست نیاز دارم و به دلیل مشکلات فعلی مالی بیشتر از 15000 تومان ناقابل نمیتونم پرداخت کنم.
2- نرم افزار کرک شده automatic mouse and keyboard رو بتونم نصب و استفاده کنم. (متاسفانه کاربر آماتور هستم و در خصوص نصب و استفاده نرم افزار های کرک شده در سرور مجازی هیچ اطلاعی ندارم چون تست نکردم)
لطفا اگر موردی بود اطلاع بدید
سپاسگزارم
-
-
May 8th, 2020 07:16
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی ویندوز
ای پی به تنهایی داخل و خارج الان حدود 20.000 تومان هزینه در بر داره !!!
-
تعداد تشکر ها ازamirizadi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
user2020
درود به شما دوست گرامی
نیاز به یک سرور مجازی ویندوز دارم
ایرانی و غیر ایرانی بودنش تفاوتی نداره و همینطور میزان سی پی یو / رم / فضا و پهنای باند و ...
فقط این دو مورد برای بنده اهمیت زیادی داره »
1- ماه اول رو فقط برای تست نیاز دارم و به دلیل مشکلات فعلی مالی بیشتر از 15000 تومان ناقابل نمیتونم پرداخت کنم.
2- نرم افزار کرک شده automatic mouse and keyboard رو بتونم نصب و استفاده کنم. (متاسفانه کاربر آماتور هستم و در خصوص نصب و استفاده نرم افزار های کرک شده در سرور مجازی هیچ اطلاعی ندارم چون تست نکردم)
لطفا اگر موردی بود اطلاع بدید
سپاسگزارم
برای این سرویس با این شرایط باید به یک موسسه خیریه مانند کمیته امداد امام خمینی پیام بدید وگر نه فکر نمیکنم همکاری حاضر باشه سرویس بده از جیب خودش هم یک هزینه ای بابت سرویس بکنه
-
-
عضو انجمن
شوخیش خیلی خوب بود و روزمون با خنده آغاز شد
مرسی از شما
شما باید بزنید عقب
دکمه عقب زمانی که دلار 1000 تومان بوده
اون زمان می گن، اجداد ما می گن یه عده بازار خراب کن بودن که سرور مجازی را 10 تومان و 15 تومان می دادن
ما که ندیدیم ولی اجداد ما گفتن اینجوری بوده
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
تعداد تشکر ها از Optimus به دلیل پست مفید