-
April 29th, 2020, 12:54
عضو جدید
معرفی بهترین ابزار ها و نرم افزارهای تولید محتوا
نرم افزارهای تولید محتوا بخش کلیدی کار تولید محتوا را تشکیل داده و تولید یک محتوای مناسب بدون بهرهگیری از آنها غیرممکن خواهد بود. در این مقاله بهترین نرم افزارهای تولید محتوا را معرفی میکنم.

شاید این را شنیده باشید که ارزش محتوای خوب با طلا برابر است. تولید یک محتوای مناسب که بتواند به نیاز گروهی از افراد پاسخ دهد میتواند شما و کسب و کارتان را به خوبی معرفی کرده و شما را به یک منبع قابل اعتماد در زمینهای که فعالیت میکنید تبدیل کند. اما برای تولید محتوا به ابزارها و نرم افزارهای تولید محتوا نیز نیاز خواهد بود و بدون بهرهگیری از این امکانات نمیتوان یک محتوای مناسب را تولید کرد.
بهترین ابزارها و نرم افزارهای تولید محتوا
نرم افزار Adobe Spark
نرم افزار BeFunky Graphic Designer
برنامه Canva
برنامه Photo Collage
نرم افزار Adobe Photoshop
بهترین ابزارها و نرم افزارهای تولید محتوا برای ویدئو
نرم افزار Lumen5
نرم افزار 3D Max
برنامه iMovie
اپلیکیشن VideoShop
افزونه Soapbox
-
تعداد تشکر ها از rezahaghi321 به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2020 12:54
# ADS
-
پاسخ : معرفی بهترین ابزار ها و نرم افزارهای تولید محتوا
ممنون از نرم افزارهایی که معرفی کردید. یکسری سایت ها و ابزارهای دیگه هم هست که خیلی توی تولید محتوا می تونه کمک کنه مثل کیورد پلنر، گوگل ترند، کیورد تولز و... این ابزارها برای پیدا کردن و انتخاب کلمات کلیدی استفاده میشن و تولید محتوای سئو شده رو ساده تر می کنن. پیشنهاد می کنم به این لینک هم سر بزنید، توی این سایت مقالات زیادی در مورد ابزار ها و روش های تولید محتوا هست. https://webamozan.ir/seo-learning
-
تعداد تشکر ها از sahar902 به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2022, 12:37
پاسخ : معرفی بهترین ابزار ها و نرم افزارهای تولید محتوا
سفارش تولید محتوا
کاری هست که باید برای سایتت انجام شه بهتره اصولی انجام شه و توسط متخصصین من بهت پیشنهاد می کنم بجای تهیه ابزارها و نرم افزاهای گیج کننده کار را به کاردان بسپری
-