با سلام خدمت همکاران گرامی
نیازمند یک عدد سرور مجازی ایران هستیم. منابع مورد نیاز:
Ram: 2GB
CPU: 1-2Core لطفا توضیحات راجب اشتراک سی پی یو اعلام کنید. چند مگاهرتزش کامل به من داده میشه، و خلاصه همه نکات رو لحاظ بفرمایید.
Traffic: 200GB+/month (ترافیکم 1:10 نیست و نامحدود و این چیزها نیاز ندارم. لطفا مقدار دقیق ترافیکی که داده میشه رو اعلام بفرمایید. حالا یا 1:1 یا 1:50)
IP: 1
SSD: 30GB+
دوستان مورد مهمی که توجه حتما بهش کنین،
سرعت شبکه سرور هست. دانلود و اپلود به
خارج کشور حداقل حداقل حداقل !!!! در
ساعات پیک بالای 50مگابیت/ثانیه (7-8 مگابایت/ثانیه) باشه. الان از یه جایی سرویس دارم، اسیاتک، که دانلودش شبها حدود 100کیلوبایت هست. طوریه که با نت خونه دانلود میکنم، آپلود میکنم رو سرور. سریعتره.

)
علت درخواست سرعت شبکه بالا، این هست که من استفاده دائم از سرور ندارم (جز یکسری میکروسرویسهایی که روی سرور ران میمونه). موردی مثلا کار پیش میاد و نیم ساعت نیاز به تست روی سرور دارم، و نیاز به این هست که در سریعترین زمان ممکن اون کار انجام بشه.
و مهمتر از همه، آپتایم. قطعی های دوره یی تا یه حدی مشکل نداره (درکتون میکنم اکثر مواردش از دست هاستینگ خارج هست) ولی بیش از اندازه نباشه. استفاده سرور بلندمدت هست و ارتباط پایدار با اینترنت شرط اوله.
و خلاصه همین. تشکر از وقتی که گذاشتید و منتظر آفرهاتون هستم. اولویت با دیتاسنترهای غیر-اسیاتک هست.
سپاس