-
April 30th, 2020, 04:09
عضو انجمن
درخواست معرفی برنامه نویس خوب وخوش قول
با سلام دوستان بنده با چندین شرکت کار کردم حتی خیلی معروف برای یکی از سیستم شرکتم ولی همشون یا سرویسی که خواستم ندادن یا خیلی بدقول بودن که به زور تونستم پولم رو بگیرم
برای همین دوستان لطفا کسی اگه میشناسید خوش قول وحرفه ایی باشه یه اسکریپت برامون بنویسه ممنون میشم بهم معرفی کنید و سیستم باید از نظر امنیت هم بالا باشه برنامه نویس الکی نباشه فقط ک***ن بلد باشه ممنون
الویت اول خوش قول بودن الویت دوم برنامه نویس و گرافیک کار خوب ممنون
دوستان خیلی واجبه ممنونم بگید
-
-
April 30th, 2020 04:09
# ADS
-
April 30th, 2020, 14:23
عضو انجمن
پاسخ : درخواست معرفی برنامه نویس خوب وخوش قول

نوشته اصلی توسط
farshid17
با سلام دوستان بنده با چندین شرکت کار کردم حتی خیلی معروف برای یکی از سیستم شرکتم ولی همشون یا سرویسی که خواستم ندادن یا خیلی بدقول بودن که به زور تونستم پولم رو بگیرم
برای همین دوستان لطفا کسی اگه میشناسید خوش قول وحرفه ایی باشه یه اسکریپت برامون بنویسه ممنون میشم بهم معرفی کنید و سیستم باید از نظر امنیت هم بالا باشه برنامه نویس الکی نباشه فقط ک***ن بلد باشه ممنون
الویت اول خوش قول بودن الویت دوم برنامه نویس و گرافیک کار خوب ممنون
دوستان خیلی واجبه ممنونم بگید
متاسفانه در ایران چنین چیزی یافت نمیشه
ایران کلا برنامه نویس نداره اونایی که واقعا برنامه نویسن برای خودشون استارتاپ میزنن یا شروع میکنن به تدریس
بقیه ۹۹ درصد فریمورک نویسن کلا یه دوره ۲۰ ساعته لاراول دانلود کرده دیده زرتی زده طراح و برنامه نویس حالا اگه بش بگی دوتا کلاس خودت تعریف کن ، یه منطق ساده بنویس ، میره غیب میشه یا شروع میکنه اسمای عجیب غریب میاره میگه من فرانت عند کار میکنم یا میگه من فقط بک عندم یا این کاری که شما میخواین شیش ماه زمان میبره و بهتره از این پلاگین که (به زور) فارسیش کردم (ناقصش کردم و ریدم توش) استفاده کنی
نه وقت بقیه نه پول بقیه براشون مهم نیست فقط چارتا کلاس و متد آماده سر هم میکنن و تقاضای میلیون میکنن.
-
تعداد تشکر ها از be099 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست معرفی برنامه نویس خوب وخوش قول
بعضی ها هستن نمیشه همه رو تو یه دسته قرار داد ولی درکل حرفتون درسته سایت بزرگم همشون یا وردپرس میزنند یا خوب طراحی نمیکنند
-
-
-