نوشته اصلی توسط
Ehsan.k
سلام دوستان
سرور مجازی ویندوز نیاز دارم سه هفته پیش درخواست زدم دوستان لطف کردن آفر دادن بنده هم از یکی از همکارانتون تهیه کردم ولی چون هاردش ساتا هست کیفیت لازم رو نداشت
طوری که بنده با سیستم و اینترنت خودم از لینکش دانلود میزنم 1.5 مگ سرعت دانلود دارم ولی با یه لینک دیگه که یکی از دوستان گرفتم و باز با سیستم و اینترنت خودم دانلود زدم 5 مگ سرعت دانلود داشتم در حالی که هر دو از هتزنر بودن.فرمودن مشکل از کانفیگه ولی این حرف قابل قبول نیست چون کانفیگ رو قرار بود خودشون انجام بدن ولی انداختن گردن خودمون که از این قضیه ها خلاص شن
الانم مجدد یه سرور میخوام خارج یا داخل کشور فرقی نداره
پینگش مناسب باشه
به عنوان سرور دانلود میخواد استفاده شه لطفا پهنای باند و پورت محدود نباشه و کارای کانفیگ هم انجام بشه
یسری کارهای نرم افزار از جمله ادیت و دانلود اینا هم میخواد انجام شه
هارد حداقل 500 گیگ و قابل ارتقا با قیمت مناسب
در صورت امکان هارد ssd یا nvme باشه یا حداقل یه فضای ssd کنار فضای ساتا باشه تا بتونیم با سرعت بالا کارامون رو راه بندازیم
رم حدود 3 یا 4 گیگ
سی پی یو هم جوری باشه جواب کار مارو بده و ویندوز کند نشه
لطفا کسانی که منابع درست حسابی دارن آفر بدن که در صورت ایجاد مشکل بهانه مشترک بودن منابع رو نیارن
پشتیبانی هم برام مهمه
با تشکر
با سلام و وقت بخیر
برای داشتن سرعت بالا پیشنهاد ما به شما رم 6 به بالا میباشد.
همچنین علاوه بر حافظه ssd پلن ، میتوانیم 500 گیگابابت هارد اینترپرایز با سرعت بالا و با قیمت 250 هزارتومان خدمت شما ارائه بدهیم.
تحویل به موقع - پشتیبانی مناسب - کیفیت بالای سرور ✔
لینک تاپیک ما در انجمن جهت مطالعه :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=213138
جهت مشاوره از طریق پنل کاربری میتوانید اقدام به ثبت تیکت بفرمایید و یا همچنین با شماره تلفن های ما تماس حاصل فرمایید.
ساعات کاری بخش فروش و پشتیبانی و تحویل سفارشات:
شنبه - چهارشنبه : 9 صبخ تا 7:30 عصر
پنج شنبه : 9 صبح تا 4 عصر
جمعه : تعطیل
استفاده از سرویس های میزبان اول تحت شرایط و قوانین نوشته شده در تاپیک فروش میباشد.لطفا قبل از خرید مطالعه بفرمایید.
در صورتی که قبل از سفارش موارد بالا را مطالعه نفرمایید در صورت بروز اختلاف هیچ هزینه ای عودت نمیگردد.
کارشناسان ما منتظر شنیدن صدای گرم شما هستند:
021-88339415