نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: چطور لینک داخل فوتر قالب حذف کنم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : چطور لینک داخل فوتر قالب حذف کنم

سلام
    همیار وردپرس یا اون قالب رو طراحی کرده و یا فارسی سازی کرده. در هر دو حالت بی انصافی هست که لینکشون رو حذف کنید. چون دارید از زحمت یک عده به رایگان استفاده میکنید و حاضر نیستید حتی یک لینک بهشون بدید!
    اگه چند ثانیه خودتون رو بذارید جای اونا، متوجه میشید که کار درستی نیست. موفق باشید

عضو جدید jahromy آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pouryamb نمایش پست ها
    سلام
    همیار وردپرس یا اون قالب رو طراحی کرده و یا فارسی سازی کرده. در هر دو حالت بی انصافی هست که لینکشون رو حذف کنید. چون دارید از زحمت یک عده به رایگان استفاده میکنید و حاضر نیستید حتی یک لینک بهشون بدید!
    اگه چند ثانیه خودتون رو بذارید جای اونا، متوجه میشید که کار درستی نیست. موفق باشید
    اگر حذف لینک کار درستی نبود مطمئن باشید همیاروردپرس لینک سایت اصلی سازنده رو حذف نمی کرد تا لینک خودش تنها را بگذارد
    این سیستم تحت قانون اوپن سورس نوشته شده و همانطور که همیاروردپرس از این قانون به نفع خودش استفاده کرده بنده هم همون قصد را دارم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromy نمایش پست ها
    اگر حذف لینک کار درستی نبود مطمئن باشید همیاروردپرس لینک سایت اصلی سازنده رو حذف نمی کرد تا لینک خودش تنها را بگذارد
    این سیستم تحت قانون اوپن سورس نوشته شده و همانطور که همیاروردپرس از این قانون به نفع خودش استفاده کرده بنده هم همون قصد را دارم
    استدلالتون صحیح نیست. نمیشه که بگیم چون فلانی یه ماشین ***یده و داره باهاش دور دور میکنه، من این حق دارم که برم ماشینش رو ب***م. اونا اگه این کار رو کردن، مشخصا کار اشتباهی کردن، اما دلیل نمیشه که ما هم بیام اشتباه اونا رو تکرار کنیم.
    سیستم اوپن سورس هم که فرمودین، خود وردپرس اوپن سورسه و همه پوسته هایی که براش عرضه میشن الزاما رایگان نیستن. معمولا فروشی هستن و دارای حق کپی رایت.
    در هر صورت سعی کردم شما رو قانع کنم به کپی رایت احترام بذارید، حتی اگه یک نفر هم در این زمینه وظیفه شناس بشه یعنی داری به سمت درستی میریم. همین عدم رعایت کپی رایت باعث خیلی از مشکلات شده.
    موفق باشید

تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

استدلالتون صحیح نیست. نمیشه که بگیم چون فلانی یه ماشین ***یده و داره باهاش دور دور میکنه، من این حق دارم که برم ماشینش رو ب***م. اونا اگه این کار رو کردن، مشخصا کار اشتباهی کردن، اما دلیل نمیشه که ما هم بیام اشتباه اونا رو تکرار کنیم.
    سیستم اوپن سورس هم که فرمودین، خود وردپرس اوپن سورسه و همه پوسته هایی که براش عرضه میشن الزاما رایگان نیستن. معمولا فروشی هستن و دارای حق کپی رایت.
    در هر صورت سعی کردم شما رو قانع کنم به کپی رایت احترام بذارید، حتی اگه یک نفر هم در این زمینه وظیفه شناس بشه یعنی داری به سمت درستی میریم. همین عدم رعایت کپی رایت باعث خیلی از مشکلات شده.
    موفق باشید
    دوست گرامی.
    زمینی که اب برویش بسته شده هر چقدرم بذر بپاشی سبز نمیشه! بحث کردن به نتیجه مطلوبی نمیرسه در راستای هدفی که فرمودین لطفا یک فروشگاه معتبر نماینده وردپرس بجهت خرید همین قالب به بنده معرفی کنید که تهیه کنم از نظر پرداخت ریالی مشکلی نیست اینجوری حق کپی رایت هم حفظ میشه

تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

موفق باشید

الان با توجه به حرف های شما یک ماژول رو کاملا قانونی و حتی گران تر از جاهای دیگر فقط بخاطر لایسنسی بودن از سایت ژاکت تهیه کردم
    خیلی جالبه که با فعال کردنش سایت از کار می افته و پشتیبانی هم حاظر به حل مشکل نبودند

این رفتار ایشان تودهنی زشتی برای همچین تفکراتی هست یا نه ؟ اسمش رو باید بگذارند کلاهبرداری بی شرمانه
    ویرایش توسط jahromy : May 15th, 2020 در ساعت 00:47

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromy نمایش پست ها
    الان با توجه به حرف های شما یک ماژول رو کاملا قانونی و حتی گران تر از جاهای دیگر فقط بخاطر لایسنسی بودن از سایت ژاکت تهیه کردم
    خیلی جالبه که با فعال کردنش سایت از کار می افته و پشتیبانی هم حاظر به حل مشکل نبودند

این رفتار ایشان تودهنی زشتی برای همچین تفکراتی هست یا نه ؟ اسمش رو باید بگذارند کلاهبرداری بی شرمانه
    تودهنی به چی دقیقا؟ تودهنی به رفتار درستی که انجام دادید و رفتید از اون سایت خرید کردید؟ کار نادرست اونها دلیل بر این نمیشه که ما هم کار اونها رو تکرار کنیم. سایت ژاکت درگاه و نماد و... داره و شما می تونید پیگیری کنید اگه بخواید. مطمئن باشید تنبیه کردنشون به خاطر رفتار اشتباه از طریق مراجع قانونی خیلی بهتر جواب میده تا اینکه بیایم به هم رحم نکنیم و حق همدیگه رو رعایت نکنیم.
    اگه قبل از خرید گفتن که مسئولیت رفع مشکل با اونهاست، بهتون پیشنهاد می کنم دست از سرشون بر ندارید و از راه قانونی پیگیری کنید. شک نکنید اگه حق با شما باشه هم پولتون رو پس می گیرد، هم خسارت احتمالی که بهتون وارد شده و هم اینکه اون سایت یاد میگیره مسئولیت بپذیره.
    باز هم در آخر خدممتون بگم که من اصلا نمیخوام به شما یا کس دیگه ای توهین بشه. فقط حرفم اینه که نمیشه رفتار اشتباه رو با رفتار اشتباه جواب داد. تا حالا اینطوری پیش رفتیم که وضعمون اینه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)