-
April 23rd, 2020, 12:43
عضو انجمن
پاسخ : مالیات و نماد
همچین چیزی که اعلام کردید فکر نکنم واقعیت داشته باشد!
از اون موقعه ای که نماد به اسم دیگری شکل دیگه ای بود 10 سال پیش ما داشتیم تاحالا هم هیچوقت تماس نگرفته ان!
-
-
April 23rd, 2020 12:43
# ADS
-
April 23rd, 2020, 12:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
negarnovin
همچین چیزی که اعلام کردید فکر نکنم واقعیت داشته باشد!
از اون موقعه ای که نماد به اسم دیگری شکل دیگه ای بود 10 سال پیش ما داشتیم تاحالا هم هیچوقت تماس نگرفته ان!
موردی هست انگاری
بعضی از دوستان دیگه هم دیدم تماس گرفتن و بعضیا مثل شما تا الان تماس نگرفتن
-
تعداد تشکر ها از ashadata به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2020, 12:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Msorenap
مشکل همینجاست این چند ساله ما با حساب بانکی کار کردیم درگاهم یه مدت کوتاهی داشتیم برای تست فروشگاه ها ! این مورد رو چیکار کنیم ؟
کسی مورد مشابهی براش اتفاق افتاده برای نماد منقضی یا باطل شده تماس بگیرن ؟
می توانید پرینت تراکنش از آن درگاهی که روی سایتتون فعال بوده است بگیرید ؟
که فقط تراکنش های درگاه را بهتون بدهد .
یا حتی می توانید با بانک صحبت کنید پرینت واریزی های از طریق درگاه را بهتون بدن .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2020, 13:30
دوستان بنده واقعا حوصله ندارم برای بعضی ها اثبات کنم همچین چیزی وجود داره یا نداره ، مجبور نیستین پست ارسال کنید !!!

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
می توانید پرینت تراکنش از آن درگاهی که روی سایتتون فعال بوده است بگیرید ؟
که فقط تراکنش های درگاه را بهتون بدهد .
یا حتی می توانید با بانک صحبت کنید پرینت واریزی های از طریق درگاه را بهتون بدن .
بله پرینت تراکنش ها رو دارم ولی مشکل اینجاست با حساب بانکیمم فعالیت داشتم اونم بررسی میکنن ؟
با یک دوستی مشورت کردم گفتن این موارد نهایتا علی الرس میکنن به بررسی حساب نمیرسه.
کسی اینجا تجربشو داشته بخاطر نماد از مالیات باهاش تماس بگیرن ؟
-
-
April 23rd, 2020, 13:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Msorenap
دوستان بنده واقعا حوصله ندارم برای بعضی ها اثبات کنم همچین چیزی وجود داره یا نداره ، مجبور نیستین پست ارسال کنید !!!
بله پرینت تراکنش ها رو دارم ولی مشکل اینجاست با حساب بانکیمم فعالیت داشتم اونم بررسی میکنن ؟
با یک دوستی مشورت کردم گفتن این موارد نهایتا علی الرس میکنن به بررسی حساب نمیرسه.
کسی اینجا تجربشو داشته بخاطر نماد از مالیات باهاش تماس بگیرن ؟
در همان سال هایی که نماد داشتید . تراکنش های دیگر را هم داشتید ؟
بله در کل خیلی کم پیش میاد که به بررسی حساب برسد . بنده اگر خدمتتون این را عرض می کنم. به این دلیل هست که اگر در آن سال ها هیچ درآمدی نداشته اید مالیاتی هم پرداخت نکنید .
ولی اگر درآمد داشته اید که مالیات باید بدهید ( این قانون هر کشوری هست )
و همان طور که خودتان فرمودید اگر بگذارید علی الراس بررسی شود احتمالا مبلغ پایینی در نظر گرفته می شود .
اعلام کنید که فعالیتی نداشته اید و با توجه به اینکه کارتون هم نگرفته بعد از یکی دو سال نمادتون هم باطل شده است .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2020, 13:42

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
در همان سال هایی که نماد داشتید . تراکنش های دیگر را هم داشتید ؟
بله در کل خیلی کم پیش میاد که به بررسی حساب برسد . بنده اگر خدمتتون این را عرض می کنم. به این دلیل هست که اگر در آن سال ها هیچ درآمدی نداشته اید مالیاتی هم پرداخت نکنید .
ولی اگر درآمد داشته اید که مالیات باید بدهید ( این قانون هر کشوری هست )
و همان طور که خودتان فرمودید اگر بگذارید علی الراس بررسی شود احتمالا مبلغ پایینی در نظر گرفته می شود .
اعلام کنید که فعالیتی نداشته اید و با توجه به اینکه کارتون هم نگرفته بعد از یکی دو سال نمادتون هم باطل شده است .
بله نماد باطل شده بود و منقضی ، سایت هم کامل جمع اوری شده ، حالا ممکنه همون سال بررسی کردن و سایت به عنوان غیرفعال ثبت کرده باشن ؟
بنده اون سال فقط یک سری وجوه کارت به کارت داشتم.
-
-
April 24th, 2020, 00:37
دوستان امروز تونستم پرونده رو ببینم البته از دور ! یک برگه a4 بود ک ظاهرا یک صفحه وب رو پرینت گرفته بودن ،ظاهرا هیچ مشخصاتی ندارن صرفا نام و ادرس و یک شماره تماس ، فعلا پرونده تشکیل ندادم.
-