نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: مشکل لایسنس لایف تایم خریداری شده از سایت licenseha.com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل لایسنس لایف تایم خریداری شده از سایت licenseha.com

درود
    متاسفانه بنده هم لایسنس لایف تایم این شرکت رو گرفته بودم. licenceha.com مبلغ 1 میلیون تومن همین چندماه قبل پول داده بودم. جالبه گفته بود که به هیچ عنوان مکاتبه نکنید با دایرکت ادمین. ما هم ساده! انجام ندادیم. یکی از دوستان من هم که بهشون ایمیل داده بود تا مکاتبه کنن میگفت بعد ازینکه ایمیل زدن بالافاصله حذفش کردن که ما ایمیلشون رو نبینیم!!!
    کاملاً واضحه که
    Internal License می فروخته و کلاهبرداری کرده.

من ریپورت به نماد اعتماد کردم. فردا هم میرم پلیس شکایت میکنم. شرکت آسیاتک هم ازشون شکایت کردن. همه بیاید شکایت کنیم پولمون رو از این کلاهبردار پس بگیریم.
    اینم عکس پنل من که خرید کرده بودم متاسفانه ...
    Capture.PNG

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

دوستان وقت بخیر

من چند سال پیش (2016)با تبلیغ این شرکت "" licenseha . com "" برای پنل نمایندگی دامین مبلغ 10 دلار به نرخ حواله به حساب ایشون واریز کردم و چون به گفتار و کار های ایشون اعتماد نداشتم صبر کردم که ببینم اعتبار ایشون تو سرویس هایی که داره ارائه میده چجوریه .. و خوشبختانه چون از چندین شرکت معتبر سرویس دارم نیازی به استفاده از اون پنل و نداشتم ... تا اینکه امسال خواستم تفاوت قیمت و امکانات پنل ایشون و با پنل های رو ز مقایسه کنم که دیدن قیمت تمدید و ثبت دامین com و زده 23 دلار ! و انتقال و زده213 دلار!! با شخص " طالبیان " در آن مجموعه تماس گرفتم و توضیح خواستم و وی با عنوان عدم دسترسی به پنل شروع به داستان سرایی کرد و هنگامی که مبلغ در حساب را خواستم ، وی تنها معادل ریالی قیمت 10 دلار به نرخ آن روز را خواستند پرداخت کنند !!!! در حالی است که طبق مکالمه تلفنی وی گفت که همان سال ریسلو کلیه مبالغ مانده نمایندگان را به وی برگردانده و از آن تاریخ آن 10 دلار نزد ایشان بوده !!!

به هر حال با اینکه مبلغ بسیار اندک است ، کلیه مدارک را به اینماد( که اینماد با تایید عدم پاسخگو بودن به مشکل ایجاد کرده توسط وی و عدم ارائه دلیل موجه برای عدم بازگرداندن وجه حساب نمایندگان وی ) و پلیس فتا (به جهت درخواست اسکن کارت ملی ، به احتمال سوء استفاده وی چون در کار خدمات ارزی هم هست ) ، دادسرای جرایم رایانه ای (به جهت دستکاری در قیمت ها و ایجاد شرایط برای عدم استفاده از مبالغ و پنل ) ارائه و در حال پیگیری هستم

جهت اطلاع دوستانی که برای مبالغ کم حاضر به پیگیری مشکلات نیستند :
    در این فروم ها بسیارند افراد معتبر و دوستانی که متعهد و پاسخگو ... که در این حرفه ، همکاری با آنان باعث پیشرفت و آرامش است
    ولی افراد سوء استفاده گر و فریبکار و دروغ گو همینطور افراد نامسئول هستند که با کارهایی که انجام میدهند باعث خسارت بسیار به دیگران شده اند !!
    خوشبختانه در کار با این سایت محتاطانه عمل کردم و با تجربه شخصی من ، نه تنها معتبر نیستند بلکه با رفتار طلبکارنه سعی در عدم پاسخگویی و فریب کاری دارد و به هیچ عنوان امثال این سایت و اشخاص را تایید نمی کنم .
    دوستانی که پرونده در حال پیگیری دارند و یا می خواهند شکایت جدیدی ایجاد کنند با آی دی تلگرام ( hj567@ ) به من پیام دهند تا با تجمیع شکایات ، برخورد مناسب تری با این افراد صورت گیرد تا درسی شود که 1- یاد بگیرند دروغ نگویند 2- فکر نکنند چون مبالغ کم است می توانند طلبکار باشند و کسی پیگیر نیست 3- هشداری باشد برای سایر افرادی که با سوء نیت در این کار هستند ...

و
    بجز به شرکت های دولتی و یا معرفی شده توسط ارگان های دولتی به هیچ عنوان مدارک هویتی شامل تصویر کارت ملی و ... را به بهانه های احراز هویت و ... ندهید که احتمال کلاهبرداری و سوء استفاده از اسم شما هست!!
    شخص طالبیان و سایت licenseha . com نیز به بهانه های مختلف مدارک کاربران را مطالبه می کنند که تایید هویت تلفنی و پرداخت اینترنتی در ایران برای ارئه خدمات آنها کافی است ... مراقب باشید

لینک پلیس فتا برای ارئه مدارک هویتی :

https://www.cyberpolice.ir/news/4296...A7%D8%B3%D8%AA
    ویرایش توسط hj24 : June 6th, 2020 در ساعت 12:20

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    70 پست

لایسنس های دایرکت ادمین لایف تایم مارو هم بستن میگن برای هر کدوم سالی 199 دلار بده تا بتونی استفاده کنی

هیج توجیح موجه ای ندارن مشکلی که از جانب شما ایجاد شده هیچ ربطی به کاربر نداره

تاپیک دیگه هم زدن که مثل اینکه ادمین اینجا باج گرفته و تاپیک رو بست بنده از عمد عنوان تاپیک را کلاه برداری درج کردم تا مردم از هویت و ذاتشون خبر دار بشن

کلاه برداری Licenseha.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)