نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: دروغ پردازی های ابرآروان - arvancloud.com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sam_pontiac آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    279
    تشکر شده در
    166 پست

پیش فرض پاسخ : دروغ پردازی های ابرآروان - arvancloud.com

توضیحاتی نوشتم، اما منصرف شدم.
    بطور خلاصه :
    1- بودن آروان خوبه ، گرچه نبودنش هم هیچ خلائی رو ایجاد نمیکنه.اما باید جلوی انحصارگراییش گرفته بشه ( هستند پروژه مشابه که بهمین دلیل بدون جذب سرمایه تعطیل شدند - پس بازار رقابتی نداره ! )
    2- هرچیزی که در داخل نمونه مشابهی از یک سرویس خارجی میشه، ویترینی بیش نیست. ( از هر چیزی نمونه داخلیش رو ویترینی درست کردند تا ...! همه میدونن دیگه )
    3- کلود فلر با فعالیت واقع گرایانه و ارائه سرویس با کیفیت اعتماد و اعتبار و صد البته سرمایه گذارهایی مثل Venrock جذب کرده.نه با ریتوییت و تعاریف این جناب آقا و اون آقازاده.
    4- کلود فلر برای بهبود امنیت اینترنت و چرخه فعالیت آنلاین شناخته میشه، اما آروان ...
    5- آروان بیشتر برای فعالیتهای تجاری که به توجیه اقتصادی مناسب رسیدند میتونه مفید باشه و عمومیت کلودفلر رو نداره.
    6- توقع زیرساختهای کلودفلر رو از آروان داشتن "روا نیست" چون اون در قلب تکنولوژی فعالیت میکنه و این در قعرش با هزاران تحریم و ...، اما مقایسه فنی و برتری دادن آروان به کلودفلر حتی در بعضی از موارد، کلا مضحکه.
    7- در یک مثال ساده حتی تبادل نظر و پاسخگویی کلودفلر و آروان رو میتونید تست کنید.کامیونیتی کلودفلر در کمتر از چند ساعت در نهایت پاسخ میگیرید نسبت به مشکلاتتون، اما در آروان مورد داشتیم چندین روز و البته هنوز هم که دیگه سرویسی نداریم بی پاسخه.خصوصا اگر مسئله کمی تا قسمتی حاد باشه.( برگردید به حملات 2 3 ماه پیش ).

هر کسی نظری داره و من هم یک کلیاتی رو گفتم.

و صد البته به نظر من اینها دروغ پردازی نیست ( انتقاد به عنوان تاپیک )، اینطور حرفها قمپز (قومپز - قومپوز - غمپز.... ) در کردنه که تو عالم کاسبی گاهی اوقات برای بعضی افراد لازمه.
    ویرایش توسط sam_pontiac : April 11th, 2020 در ساعت 18:08

2. تعداد تشکر ها ازsam_pontiac به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)