قالب تک صفحه ای هستش با صفحه تماس با ما و وبلاگ . 3 صفحه
ممنون میشم صرفا در مورد قیمت , شرایط و پیشنهاداتتون تاپیک بزنید.
تلگرام : @TrDiNo
با سلام
کار راحتیه
استایل ها رو از سایت اصلی دانلود کنید و توی هاست خودتون پوشه ای که می خواهید آپلود کنید
بعدا لینک استایل های سایت خودتون رو بهش بدید
موفق باشید
طی صحبت هیچ دسترسی هم نمیدن نمیدونم انتظار چجور درست شدن رو دارن ( صرفا جهت اطلاع بقیه دوستان )
احتراما قالب به صورت فایل اصلی که از راستچین دانلود شده بود در اختیار شما قرار گرفته شد در حالی که پلاگین ها هم باید طبق درخواستی که در پست اول دادیم ویرایش بشن ولی شما قالب رو به دلیل حجم بالا بودن نپذیرفتین !
پ.ن: طبق بیان خودتون دسترسی نیاز نیست و قالب کفایت میکنه ( اسکرین شات در ضمیمه شد )
احتراما قالب به صورت فایل اصلی که از راستچین دانلود شده بود در اختیار شما قرار گرفته شد در حالی که پلاگین ها هم باید طبق درخواستی که در پست اول دادیم ویرایش بشن ولی شما قالب رو به دلیل حجم بالا بودن نپذیرفتین !
پ.ن: طبق بیان خودتون دسترسی نیاز نیست و قالب کفایت میکنه ( اسکرین شات در ضمیمه شد )
موفق و سربلند باشید
بنده کل قالب رو همراه با بسته نصبی و ورژن 5 php و php 7 اینا به صورت یک جا نیاز ندارم ولی دلیلی نمیبینم 400 مگابایت حجم رو بخاطر یه فایل 10 مگابایتی تلف کنم = بله فقط عرض کردم قالب ( قالب 400 مگابایت نمیشه ) گفتم از داخل پوشه theme قالب رو zip کنید ارسال کنید که اینم انجام ندادید
ملت مسخره شما نیستن وقتشون رو هدر کنن شاید بنده همون لحظه 2 تا مشتری دیگه داشتم و کارشون حل میشد