با سلام و احترام و تبریک سال نو
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان جو میدهند !
شماره ها رو پیدا کردند که کردند ، که چی ؟
مگه ریگی به کفش دوستان است که ترس از پیدا کردن شمارهاشون دارند ؟
کسی که مشکلی نداشته باشد ، مثلا چه سو استفاده ای از شمارش میتونند بکنند ؟
ممنونم.
سلام
عید رو خدمتتون تبریک میگم
دوست عزیز مگه باید کسی ریگی به کفشش باشه که بترسه مبادا اطلاعاتش لو بره؟
شماره و ... جزو اطلاعات خصوصی و شخصی افراد هستش و به خودشون ارتباط داره,ولی جالب اینجاست اطلاعات ملت رو برمیدارن و اسمشم میزارن سامانه شکار!!!
من به شخصه خجالت میکشم که کجا دارم زندگی میکنم,جایی که میخوان شکارت کنن
یه طرف قضیه هم اینه که این اطلاعات رو بعدش لو میدن,خوب شما میخوای تجلیل بشه از این کارا ؟یا افراد پشت این کار؟
من خودم به شخصه هیچ مشکلی از این اتفاق برام نمیوفته ,چون چیز خاصی ندارم لو بره,اما واقعا ارزش ملت ما اینقدر پایینه که هر روز دچار یه سو استفاده میشن؟
ویرایش توسط abrand : April 3rd, 2020 در ساعت 15:37
شماره بنده روی سایتم هست . تو کل انجمن ها بود استفاده ای نشد![]()
ببنید از این اطلاعات طبق چیزی که مشاهده کردم و خوندم . فقط ای دی و شماره تلفن پابلیک شده . من شمارم رو پاب میکنم الان ببینم چی میشه![]()
09178640917
- - - Updated - - -
رباته رو تست کردم . هیچ دسترسی ازت بابت دریافت شماره نمیگیره.
سلام
این ربات اطلاعات خود فرد را میده اما برای آی دی دیگه پیام زیر را میده :
⛔️متاسفانه اطلاعات شما از طریق دیتابیس "سامانه شکار" در اینترنت افشا شده است. (توجه کنید این اطلاعات شامل متن چت ها - هک گوشی و .. نیست - فقط شماره تلفن شما)
⚠️ سوال : چقدر در خطر هستم؟
جواب: حداقل خطری که شمارا تهدید میکند افشای شماره موبایل شما برای ارسال تبلیغات و یا کلاهبرداری احتمالی است.
اگر فکر میکنید فرد یا گروهی به دنبال هویت واقعی شما هستند (سیاسی / اجتماعی) در خطر جدی هستید ، امروز به جز حکومت هر فردی که میتونه برای منافع شما خطرناک باشه شماره موبایل شما رو داره(هنوز این اطلاعات به صورت عمومی منتشر نشده).
⚠️ سوال : حالا چکار کنم؟
جواب: اگر نگران افشا هویت خود نیستید جای نگرانی نیست هیچ کاری اضافه ای نکنید- بات رو ببندید و به زندگیتون برسید یا حداکثر از یک شماره جدید استفاده کنید و شماره قبلی رو حذف کنید.
اگر فعال سیاسی هستید باید بدونید این اطلاعات سالهاست که در اختیار حکومت است و استفاده از شماره موبایل واقعی برای فعالیت سیاسی روش عاقلانه ای نیست. راهی ندارید فعالیت خود را با حساب قبلی متوقف کنید - (حذف حساب تلگرام به شما کمکی نمیکند حتی درصورت حذف آی دی شما در دسترس است).
⭕️ اگر مورد سواستفاده ، تهدید و یا کلاهبرداری تلفنی قرارگرفتید(چون شماره شمارو دارن) حتما مراتب رو به نزدیکترین دفتر پلیس فتا گزارش کنید .
ا️ برای جستجو موارد دیگر میتوانید نام کاربری و یا شناسه تلگرام را برای ربات ارسال کنید.
جایی نیست که آی دی بدن و شماره بگیرن ؟ ضمنا آی دی قدیممی را میده این
- - - Updated - - -
سلام
این ربات اطلاعات خود فرد را میده اما برای آی دی دیگه پیام زیر را میده :
⛔️متاسفانه اطلاعات شما از طریق دیتابیس "سامانه شکار" در اینترنت افشا شده است. (توجه کنید این اطلاعات شامل متن چت ها - هک گوشی و .. نیست - فقط شماره تلفن شما)
⚠️ سوال : چقدر در خطر هستم؟
جواب: حداقل خطری که شمارا تهدید میکند افشای شماره موبایل شما برای ارسال تبلیغات و یا کلاهبرداری احتمالی است.
اگر فکر میکنید فرد یا گروهی به دنبال هویت واقعی شما هستند (سیاسی / اجتماعی) در خطر جدی هستید ، امروز به جز حکومت هر فردی که میتونه برای منافع شما خطرناک باشه شماره موبایل شما رو داره(هنوز این اطلاعات به صورت عمومی منتشر نشده).
⚠️ سوال : حالا چکار کنم؟
جواب: اگر نگران افشا هویت خود نیستید جای نگرانی نیست هیچ کاری اضافه ای نکنید- بات رو ببندید و به زندگیتون برسید یا حداکثر از یک شماره جدید استفاده کنید و شماره قبلی رو حذف کنید.
اگر فعال سیاسی هستید باید بدونید این اطلاعات سالهاست که در اختیار حکومت است و استفاده از شماره موبایل واقعی برای فعالیت سیاسی روش عاقلانه ای نیست. راهی ندارید فعالیت خود را با حساب قبلی متوقف کنید - (حذف حساب تلگرام به شما کمکی نمیکند حتی درصورت حذف آی دی شما در دسترس است).
⭕️ اگر مورد سواستفاده ، تهدید و یا کلاهبرداری تلفنی قرارگرفتید(چون شماره شمارو دارن) حتما مراتب رو به نزدیکترین دفتر پلیس فتا گزارش کنید .
ا🅾️ برای جستجو موارد دیگر میتوانید نام کاربری و یا شناسه تلگرام را برای ربات ارسال کنید.
جایی نیست که آی دی بدن و شماره بگیرن ؟ ضمنا آی دی قدیممی را میده این
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)