-
December 5th, 2019, 15:43
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2019 15:43
# ADS
-
March 15th, 2020, 14:10
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی
تا دیروز عصر مشکلی نداشتم
یهویی عصر دیروز تابحال کلا سرور دان شد. بعد فهمیدم ظاهرا به روز رسانی داشتید
ابتدا ای پی پینگ هم نمیکرد
بعد پینگ کرد اما کلا پسورد روت عوض شد. شبیه این شده که کلا سیستم عامل از نو نصب شد
دو احتمال وجود داره یا اینکه وی پی اس من حک شد که بنظر احتمال زیادی ندارد
یا اینکه به خاطر به روز رسانی که شما داشتید اشتباهی ریلود شده و همه چیز من پریده
هنوز مطمئن نیستم به کدام دلیل است . اگر به این نتیجه برم که خطا از طرف شما بود و اطلاعات من برنگردد حتما پیگیری های لازم رو خواهم کرد.
خیلی از این بابت متضرر شدم
منتظر پیگیری های بیشتر شما هستم
-
-
March 15th, 2020, 14:55
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی
مشخصات سروری که خریده بودم زده بود 55 گیگ فضا. اما در داخل سرور 15 گیگ فضا نشون میده. تیکت زدم گفتن که ما 55 گیگ اختصاص دادیم ولی برای رفاه کاربران 15 گیگش رو پارتیشن بندی کردیم و بقیشو خودتون پارتیشن بندی کنید.
حدود 4 سال است که سرور دارم و از چندین شرکت سرور گرفتم این سیاست رو ندیده بودم!
لطفا برای رفاه کاربران سیاستون رو عوض کنید و کاربران رو مجبور به انجام پارتیشن بندی نکنید. الان به من دردسر پارتیشن بندی تحمیل شده.
در ضمن پشتیبانیتون هم خیلی ضعیفه متاسفانه.
-
-
March 17th, 2020, 15:21
عضو جدید
با عرض سلام و احترام
با توجه به نوسانات اخیر ارز و سوء استفاده افراد سودجو در حوزهی پرداخت آنلاین ارزی، تیم کاشانپی علاقهمند است با مجموعه شما جهت پرداختهای ارزی با بهترین نرخ ارز همکاری داشته باشد. بدیهی است که نتیجه این همکاری کاهش هزینههای پرداختی شما خواهد بود.
امیدواریم با همکاری یکدیگر بتوانیم گامی در جهت بهبود فضای کسب و کار کشورمان برداریم.
برای کسب اطلاعات بیشتر و گفتگو برای شروع همکاری از طریق راههای ارتباطی زیر اقدام فرمایید:
☎️ 0910-961-6168
🆔 @KashanPay_Support
تیم کاشان پی تخصصی ترین تیم در پرداخت سرورهای Hetzner و ovh
-
-
March 19th, 2020, 00:05
پشتیبانی صفر
کاش حداقل جواب میدادن
هیچ جوره جواب نمیدن
ازشون سرویس گرفتم برای Adobe connect میگم وصل نمیشه میگن الان آپدیت کردیم وصل میشه
وصل نشد
سرویس رو بستند
جواب هم نمیدن، نه تلفن، نه تیکت، نه تلگرام، هیچی
-
تعداد تشکر ها از farzammirzaei به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2020, 04:27
عضو جدید
سلام خدمت همه ی دوستان
متاسفانه من با اینکه نظرات دوستی دیگه رو خوندم بازم اشتباه کردم و به ایشون اعتماد کردم
الان دقیقا ۷۲ ساعته که سرور مجازی فنلاند از ایشون خریدم و یه ایپی برای من فرستادند با اطلاعات ورود به کنترل پنل
ایپی به هیچ وجه پینگ نمیده
بعد از چند ساعت منتظر بودن بهشون تیکت دادم و فکر کنم میتونید نتجیه رو حدس بزنید
هییییچ خبری نیست
از اونجایی که طبق روال قبلیشون ایشون حتما میخوان بیان بنده رو متهم کنند من از قبل از همه ی گفته هام و مسایل مدرک کافی تهیه کردم
نه برای شکایت و این چیزا چون پولی که ایشون از خوردنش داره حال میکنه واقعا رقمی نیست ولی هرکس شک داره میتونه پیام بده تا براش همه چیزو بفرستم
پول کمیه ولی ارزش وقتی که ازمن گرفتن بسیار زیاده
مثل بقیه حرف از شکایت نمیزنم ولی واقعا اگر انقدر لنگ پولی یه پیام خصوصی بده بهم
من با چندتا از دوستام یه کمپین کوچیک راه انداختیم واسه کمک به نیازمندا
مطمین باشید خیلی بیشتر از این ۳۰ -۴۰ تومنا میتونیم ساپورتتون کنیم اگر تعداد اعضای خانواده هم تا ۴ نفر باشه میتونیم تحت پوشش خودمون بگیریم مشکلی نیست
هر سوالی در مورد وبمستری و خدمات وب داشتید میتونید با من تماس بگیرید:
09354069176
-
تعداد تشکر ها ازJungleserver به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2020, 09:13
به عنوان کسی که سه ماه مشتریشون بودم... میتونم بگم کیفیت سرورهاشون متوسط رو به بالا هست پینگ خوبی با ایران داره و راحت میتونی کار کنی
ولی پشتیبانی واقعا داغونی دارند و دیر پاسخ میدن ! مثلا از اول عید تا الان هنوز پاسخ تیکت رو ندادن ...سری های قبل هم تاخیرشون از 3 ساعت الی بیشتر بود :\
-
-
March 26th, 2020, 12:23
عضو جدید
متاسفانه بنده هم اشتباه دوستان رو انجام دادم و از ایشون خرید کردم که سرمکلاه رفت الانم نه تلفن نه تیکیت جواب نمیدن نه پول رو برگشت میزنن واقعا همچین ادمایی یه روزی تاوان پس میدن
-
-
March 27th, 2020, 21:52
سلام. ایشون کلا دیگه هیچجوره جوابگو نیست؟ کنسله کلا؟
من حدود 2 ماه سرویس داشتم، راضی بودم. البته به جز همون اولِ اول که گفتم سرور میکروتیک میخوام، یه سرور دادن، بعد گفتن این سرور ما قابلیت نصب میکروتیک نداره! اونم که انتقال دادن به یه سرور دیگه در عرض یکی دو ساعت. بخاط همین، من با پشتیبانیشون در تماس نبودم که قضاوت کنم، ولی سرویسشون کاملا همونی که بود که قرار بود باشه.
دوستانی که به مشکل خوردن، میشه لطفا بگن سرویس خریدن یا تمدید کردن؟
-
-
March 27th, 2020, 21:56
عضو انجمن
والا من ازشون حدود هشت ماهی هست سرویس دارم مشکلی هم ندارم گاهی دیر جواب میدن ولی بدون جواب هم نمیزارن تمدید هم چن روز قبل زدم هنوزم مشکلی ندارم
احتمالا پشتیبانیشون نفر کم دارن مه دیر پاسخ میدن
-
تعداد تشکر ها ازAINALE به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2020, 22:40

نوشته اصلی توسط
AINALE
والا من ازشون حدود هشت ماهی هست سرویس دارم مشکلی هم ندارم گاهی دیر جواب میدن ولی بدون جواب هم نمیزارن تمدید هم چن روز قبل زدم هنوزم مشکلی ندارم
احتمالا پشتیبانیشون نفر کم دارن مه دیر پاسخ میدن
منم سوالم همینه، اینکه این دوستان که همه به مشکل خوردن، همه خرید جدید کردن؟ یا کسی هم بوده که تمدید کرده باشه و به مشکل خورده باشه. چون منم میخوام تکلیفم معلوم شه ببینم تمدید کنم یا نه.
خیلی ممنون از شما که اطلاع دادید.
به هر حال اگه پشتیبانیشون هم نفر ندارن، باید یجوری به مشتری اطلاع بدن.
اگه کس دیگهای هم سرویس تمدید کرده ممنون میشم اعلام کنه.
-