الهی بمیرم برای خودم
یعنی اتاق کار من پوکیدست
یه موس میخوام پیدا کنم باید کلی چیز بریزم بیرون از اتاقم بعد موس رو که پیدا کردم وسایل رو برمیگردونم سر جاش
بعد باز میبینم کاغذ گزارش کارم نیس
باز همه چیزو میریزم بیرون تا اونو پیدا کنم
اصن یه وضعیه![]()
واقعیت امر منم فکر میکنم بچه ها خیلی مرتب و تمیزن . این میز یه برنامه نویس و کسی که توی نت کار میکنه نیست واقعا همیشه
بنابر این میز بدون جمع و جور کردن و تمیز کردن رو من خودم میفرستم که ترس دوستان بریزهخواستگاری نیست
با واقعیت کنار بیاید
photo_2020-03-19_00-10-58.jpg
ویرایش توسط hoka : March 19th, 2020 در ساعت 01:40
سلام
دوستان کس دیگه ای نبود .... ؟ همکارای عزیز لطفا شرکت کنید ؛ تو این روزای کرونایی لاقل یه چالش کوچیک بین خودمونه![]()
درود..
خودم اصلا به اشتراک گذاری عکس های شخصی و محیط و هر چیزی در اینترنت میونه خوبی ندارم ... نمی دونم چرا...
در کل عکس های جناب های آقای طوسی و نوید و سپیدار پسندیدم...
هروئین و تجربه کن سیگار چیه داداشمنظورم چیزی مصرف کن مورفین داشته باشه سیگارریه ات رو خراب میکنه
الیوت الدرسونم مورفین میزد میخوای اگر پیشرفت کنی شروع کن
فقط جنبه ی اموزشی داش و هرگونه مسئولیتی گردنم نیس خود دانین
- - - Updated - - -
اتفاقا بفرست نهایت زیبای یی در سادگی هس و زشتی و اینا
کیاواکو و اقای طوسی یک 360 و واقعیت مجازی از اتاقاتون بسازین بزارین ماهم فکر کنیم تو اتاقای شماهستیمراستی واسه خودم رزرو کردم حق کپی رایتش باید پرداخت شه چون کسی تاحالا 360 نزاشته خود دانین
برای اینکه منم کاری کرده باشم از یکدونه ازمحل کارام براتون عکس میزارم سه تا دیگشم قول میدم به زودی عکساش برسه دستتوناینم واسه اونایی می فرستم که از بی امکاناتی وسروضع بدشون شکایت میکنن که اصلا ایرادی نداره اینجا این همه یوزر داره 99درصدشون پف یک درصدشونم نصفشون دنبال گل الود شدن اوضاعن نصفشون باصفا
بعدشم من کلا توکارکامپیوتر نیستم از جراحی دام سبک(عقیم کردن) تا کامپیوتر تا مخابرات تا جوشکاری تا بنایی لوله کشی انجام میدم وتولید الکل پس دستتتون باز باشه واسه عکس گزاشتن
سومین عکس و بشکه هاشم نگاه کنین دستتتون میاد و دومی رووو درس حسابی ممنون
ویرایش توسط ULTRAWEB : April 11th, 2020 در ساعت 04:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)