-
July 23rd, 2019, 23:42
عضو انجمن
** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان ، آمریکا و فنلاند ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **
ویرایش توسط M.D.A : August 28th, 2019 در ساعت 16:18
-
تعداد تشکر ها ازM.D.A به دلیل پست مفید
-
July 23rd, 2019 23:42
# ADS
-
October 31st, 2019, 04:23
عضو انجمن
پاسخ : ** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان و آمریکا ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **

نوشته اصلی توسط
MakoOs
سلام من قصد خرید پلن vps-nvme ssd 5 آلمان رو دارم تمام پلن ها تخفیف 20% داره به جز این پلن, دلیل خاصی داره؟
عرض سلام و وقت بخیر
دلیل خاص که نه اما برای شرکت چندان بصرفه نیست روی این پلن آف بده.
با این وجود بدون تخفیف هم قیمت بسیار مناسبی داره این پلن.
سوال دیگه ای هست در خدمتیم.
موفق باشید
-
-
November 11th, 2019, 19:46
عضو جدید
پاسخ : ** فروش فوق العاده سرور مجازی آلمان و آمریکا ** NVMe SSD HDD ** تحویل آنی و فوری **
من ازشون یک سرور خریدم و نیاز داشتم که سیستم عامل های مختلف رو تست کنم و خیلی زیاد سیستم عامل عوض کردم . پشتیبانیشون خوبه وقتی من تعداد دفعات تعویضم پر شد برام ریست کردن و واقعا ازشون ممنونم .
بعد از تست یک سرور ازشون خریدم . من راضی ام ممنونم
-
-
December 27th, 2019, 23:24
اقا این سرور من سه روزه قطع شده چرا هرچی تیکت پشتیبانی میدم کسی جواب نمیده سه تا تیکت زدم اما کسی جواب نمیده
-
-
December 27th, 2019, 23:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamedjet2004
اقا این سرور من سه روزه قطع شده چرا هرچی تیکت پشتیبانی میدم کسی جواب نمیده سه تا تیکت زدم اما کسی جواب نمیده
عرض سلام و وقت بخیر
دوست عزیز نگین 3 روزه سرور قطع هست بگین 3 روزه توسط زیر ساخت در داخل کشور مسدود شده!
موفق باشید
-
-
December 27th, 2019, 23:44

نوشته اصلی توسط
shafaghi99
من ازشون یک سرور خریدم و نیاز داشتم که سیستم عامل های مختلف رو تست کنم و خیلی زیاد سیستم عامل عوض کردم . پشتیبانیشون خوبه وقتی من تعداد دفعات تعویضم پر شد برام ریست کردن و واقعا ازشون ممنونم .
بعد از تست یک سرور ازشون خریدم . من راضی ام ممنونم

محدودیتش چقدر بود؟
-
-
December 28th, 2019, 00:22
عضو جدید
محدودیتی توی تعویض سیستم عامل نداره
-
-
December 28th, 2019, 08:40

نوشته اصلی توسط
M.D.A
عرض سلام و وقت بخیر
دوست عزیز نگین 3 روزه سرور قطع هست بگین 3 روزه توسط زیر ساخت در داخل کشور مسدود شده!
موفق باشید
حالا این سرور ما وصل میشه یا کلا بی خیال بشیم یک فکر دیگه کنم
-
-
December 28th, 2019, 09:27
-
-
March 21st, 2020, 13:57
عضو انجمن
سرور خرید شد اول سرور رو تحویل نداد سیستمشون بعد پنل دادن که مشکل داشت بعد سیستم عامل نصب نمیشد
بعد ۱ روز پاسخ دادن گفتم سرور جا دگ خریدم عودت بدید
۳هفتس میخوان عودت بدن
مزخرف ترین جا تخیلی ترین سرویس دهنده هستن
دوستان عزیزی که میخوان سرور بخرن اصلا پیشنهاد نمیشه اصلا
-
تعداد تشکر ها از hiwebpw به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2020, 14:42
پشتیبانی به شدت ضعیفه - من خریدم اصلا پولم رفت رو هوا - بعد شش روز تیکت جواب میدن اونم با کلی زنگ و پیام تلگرام . تلگرام انلاین میشن ولی بفهمن کاری داری اصلا جواب نمیدن مگه اینکه بخای چیزی بخری جواب بدن/
-
تعداد تشکر ها از javadkapo به دلیل پست مفید