در این سایت خیر اما یک سایت هندی که توی نتایج گوگل بود (الان اما ندیدمش) چیزی که ازش یادمه اینه که به صورت ایجکس و سریع چند تا پسوند رو باهم هویز می گیره و به صورت ایجکس و سریع هم نشون می ده، قبلا یه دامین رو هویز گرفتم در حالیکه ، دامین مدت ها آزاد بود و جزو چند دامینی بود که چند ماه پیش هویز گرفته بودم که یکیش رو ثبت بدم ، روز قبل و همینطور صبح قبل از ثبت هم چک کردم ، همینکه از این سایت هویز گرفتم و دیدم آزاده رفتم برای ثبت که ... در حالیکه صفحه سایت رو هنوز نبسته بودم یه بار دیگه چک کردم دیدم اینبار می زنه دامین ثبت شده و حتی ساعت و دقیقه داخل هویز هم نشون می داد چند ثانیست که ثبت شده ...
خیلی از هویزرها اطلاع رو ثبت می کنند ، یه سایت داخلی هم هست بیشتر با کار دامین مشهوره چندین بار روی دامین ir از سایت اونا اقدام به ثبت کردم ... البته این سایت ایرانی قبلا دامین هایی که اقدام به ثبت می شد و دامین هنوز آزاد نشده بود رو حتی سمت کاربری هم لاگ می کرد چه برسه بک اند
و اون دامین 100 درصد از دست می رفت البته منم چند باری دامین های مزخرف رو عمدا ثبت نکردم دامین هایی که در حالت عادی کسی ثبت نمی داد اینا رو هم ... که اونجا بود که تقریبا مطمئن شدم این لاگ کردن ها بی دلیل نیست ،
در حالی که قبل از اینکه بهشون شک کنم من از دو تا سایت اقدام می کردم همزمان و سایت دوم 90 درصد موفق بود البته اگر قبلش از سایت اول اقدام نمی کردم وگرنه از دست می رفت همیشه ، سایت اول رابط کاربری بهتری داشت و الان هم از مشهورترین هاست شاید یه سری افراد دیگه هم این تجربه رو داشتند اما بهتره اسم سایت رو نیارم چون فقط خدا می دونه شک من درست بوده یا ...
همیشه یه سری مسائل پشت پرده هست اما شرکت های معتبر بین المللی کمتر تن به اینکارها می دن مگر اینکه از هویزهای درجه دو استفاده بشه که از نظر فنی دست برنامه نویس برای اینکار بسیار بازه حتی دامین رو قبل از اینکه نتیجه هویز بیاد برای شما با اختلاف چند ثانیه ممکنه بیاد برای اونا اما خوب ضایست و اگر زیاد تکرار شه توی سطح نت می پیچه برای همین شرکت های بزرگ اینکارو هم بخوان کنن برای دامین های بسیار با ارزش بین المللی صرفش می کنن.
از طرفی برای 5 روز می تونه عادی باشه خصوصا اگر اسم خاص و مناسبتی رو داشته باشه