-
March 18th, 2020, 00:07
مشکل تراکنش های زیر ۵ هزار تومان - برای شما هم؟
سلام دوستان عزیز
از دیشب تا حالا تمامی تراکنش های زیر ۵ هزار تومان غیر فعال شده. با ۵ درگاه بانکی و واسط تست شد و مشکل همچنان پابرجا هست. لطفا دوستانی که تراکنش های زیر ۵ هزار تومان دارن و با مشکل مواجه هستن یا اطلاعاتی در این خصوص دارن اعلام کنن. ممنونم
-
-
March 18th, 2020 00:07
# ADS
-
March 18th, 2020, 01:50
عضو انجمن
پاسخ : مشکل تراکنش های زیر ۵ هزار تومان - برای شما هم؟

نوشته اصلی توسط
pouryamb
سلام دوستان عزیز
از دیشب تا حالا تمامی تراکنش های زیر ۵ هزار تومان غیر فعال شده. با ۵ درگاه بانکی و واسط تست شد و مشکل همچنان پابرجا هست. لطفا دوستانی که تراکنش های زیر ۵ هزار تومان دارن و با مشکل مواجه هستن یا اطلاعاتی در این خصوص دارن اعلام کنن. ممنونم
درود بله این مشکل تا تراکنش 10000 تومانی وجود داره با رایزنی توسط یکی از درگاههای واسط مشکل رو موقت حل کردیم ...
-
-
March 18th, 2020, 01:53

نوشته اصلی توسط
ali0000
درود بله این مشکل تا تراکنش 10000 تومانی وجود داره با رایزنی توسط یکی از درگاههای واسط مشکل رو موقت حل کردیم ...
عجیبه که بدون اطلاع رسانی این کار رو کردن. من خودم تراکنش ۵ هزار تومانی زدم بدون مشکل پرداخت شد اما زیر این مبلغ رو ارور میده. اگه براتون مقدوره اسم درگاه واسط رو بگید یا پ.خ کنید. ممنون
-
-
March 18th, 2020, 02:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pouryamb
عجیبه که بدون اطلاع رسانی این کار رو کردن. من خودم تراکنش ۵ هزار تومانی زدم بدون مشکل پرداخت شد اما زیر این مبلغ رو ارور میده. اگه براتون مقدوره اسم درگاه واسط رو بگید یا پ.خ کنید. ممنون
درود بر شما، بصورت خصوصی ارسال شد
-
-
March 18th, 2020, 09:35

نوشته اصلی توسط
ali0000
درود بر شما، بصورت خصوصی ارسال شد
ممنونم
-
-
March 18th, 2020, 09:39
عضو جدید
من از سایت همراه اول با درگاه پرداخت اینترنتی پرداخت الکترونیک سامان ، شارژ 2000 تومنی خریدم مشکل نداشت
-
-
March 18th, 2020, 09:44

نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
من از سایت همراه اول با درگاه پرداخت اینترنتی پرداخت الکترونیک سامان ، شارژ 2000 تومنی خریدم مشکل نداشت
خدمات شارژ معمولا دچار مشکل نمیشه. من همین الان دوباره تست کردم و با خطا مواجه شدم.
-
-
March 18th, 2020, 15:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pouryamb
خدمات شارژ معمولا دچار مشکل نمیشه. من همین الان دوباره تست کردم و با خطا مواجه شدم.
از سمت بانک صادر کننده کارت نیست؟؟
-
-
March 18th, 2020, 15:21

نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
از سمت بانک صادر کننده کارت نیست؟؟
خیر. اینطور که پشتیبانی زرین پال اعلام کرد، به صورت سراسری تراکنش های زیر ۵ هزار تومان غیرفعال شده.
-
-
March 18th, 2020, 15:33
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pouryamb
خیر. اینطور که پشتیبانی زرین پال اعلام کرد، به صورت سراسری تراکنش های زیر ۵ هزار تومان غیرفعال شده.
بله درسته ، تو سایتای فروش فیلم هم دیدم ک گفتن بخاطر این محدودیت کیفیت های بالا بخرین ک قیمتش بیشتر از 5تومنه
-