صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: درخواست گوگل درایو نامحدود

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    14 پست

پیش فرض درخواست گوگل درایو نامحدود

سلام من اکانت گوگل درایو نا محدود میخوام لطفا هر کس داره یا می تونه پیام بده

ممنون

2. # ADS

عضو جدید 200TBFilm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    175
    تشکر شده در
    81 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست گوگل درایو نامحدود

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin63 نمایش پست ها
    سلام من اکانت گوگل درایو نا محدود میخوام لطفا هر کس داره یا می تونه پیام بده

ممنون

https://gsuite.google.com/pricing.html

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200TBFilm نمایش پست ها
    اینکه صفحه لیست قیمت گوگل است منظورتون رو متوجه نشدم

من گوگل درایو نامحدود از این نوع میخوام که کسانی که اکانت enterpirse یا نمایندگی دارن و به بقیه میفروشن

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

من گوگل درایو نامحدود از این نوع میخوام که کسانی که اکانت enterpirse یا نمایندگی دارن و به بقیه میفروشن
    با اجازه از استارتر . روش کار
    کسانی که اکانت enterpirse دارن چیه ؟ قابل اعتماد هست ؟ چون منم یکی می خوام ! یه قسمت Team Drive از قرا معلوم اضافه میشه به گوگل درایو ! حالا امنیت داره نداره ؟ خود گوگل در آینده مشکل ساز نشه ! چون کسی که می خره اگر به مشکل بخوره پولی که میریزه سورسش مطمئن باشه نباشه و ...
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    175
    تشکر شده در
    81 پست

G-Suite به شما گوگل داریو با فضای نامحدود میده در صورتی که Planم (Business یا Enterprise) انتخاب کنید.

گول حرف های چرت اینجور افراد رو نخورید چیزی به اسم نمایندگی وجود نداره.!

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    با اجازه از استارتر . روش کار
    کسانی که اکانت enterpirse دارن چیه ؟ قابل اعتماد هست ؟ چون منم یکی می خوام ! یه قسمت Team Drive از قرا معلوم اضافه میشه به گوگل درایو ! حالا امنیت داره نداره ؟ خود گوگل در آینده مشکل ساز نشه ! چون کسی که می خره اگر به مشکل بخوره پولی که میریزه سورسش مطمئن باشه نباشه و ...
    قابل اعتماد هست ؟ در صورتی که خودن مستقیم تهیه نکنید خیر.

حالا امنیت داره نداره ؟ امنیت نداره چون اکثر این جور افراد از اکانت های One Time Paid استفاده میکنند اخر اکانت بن میشه همه کاربر ها نابود میشن.

اگرم تمایل داشتید اینجور اکانت ها رو تهیه کنید از فروشنده بخواید از صفحه billing یه اسکرین شات به شما بده که مشخصه بشه One Time Paid نیست.

sss.png

7. تعداد تشکر ها از200TBFilm به دلیل پست مفید

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

اگر
    One Time Paid نباشن که مثلا نمی تونن قیمت 200 هزار تومن ارائه کنن ( پرداخت یکباره 200 هزار ) پس صد در صد One Time Paid هستن . (Business یا Enterprise) این دو تا فرقشون با هم چیه ؟

دلیل بن شدن از طرف گوگل با کسایی که اکانت
    (Business یا Enterprise) دارن چی می تونه باشه ؟ نوع فایل یا کپی رایت یا ... ؟ چون هزینه اش رو که پرداخت کردن .

تشکر بابت راهنمایی
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    175
    تشکر شده در
    81 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    اگر
    One Time Paid نباشن که مثلا نمی تونن قیمت 200 هزار تومن ارائه کنن ( پرداخت یکباره 200 هزار ) پس صد در صد One Time Paid هستن . (Business یا Enterprise) این دو تا فرقشون با هم چیه ؟

(Business یا Enterprise) دارن چی می تونه باشه ؟ نوع فایل یا کپی رایت یا ... ؟ چون هزینه اش رو که پرداخت کردن .

تشکر بابت راهنمایی

google.com.jpg

گوگل هیچ اکانتی رو بن نمیکنه مگر ریپورت های زیادی داشته باشه . اونایی بن میشه که One Time Paid هستن یا دانشجویی , اونایی که اکانت دانشجوی دارن خبر ندارن که این اکانت ها واسه یک ترم یا دو ترم هست بعد ادمین اونا رو حذف میکنه باید خودشون رو اونجا دوباره ثبت کنن تا اکانت پاک نشه (بعضی دانشگاها هستن که بخیال هستن پاک نمیکنن.). یا ادمین دانشگاه متوجه استفاده غیر مجاز اونا ها شده زده اونا رو سریع بن کرده. واسه اکانت های One Time Paid خود گوگل اونا رو بن میکنه

ادمین از داخل این صفحه امار فایل ها و محتوای که اپلود میکنید رو داره.

007.png
    گوگل به خودی خودش کسی رو بن نمیکنه من خودم 18 تا G-Suite دارم بالای 900 ترابایت فایل
    الان نزدیک 4 ساله دارم استفاده میکنم.اگر قرار بن کنه منو بن میکرد. گوگل تنها کسی رو بن میکنه از فایل های کپی رایتی لینک های Public ساختن و مردم اونا رو ریپورت کردن. وگرنه خودش گوگل داریو شما رو اسکن نمیکنه بخاطر (حریم خصوصی).

اینم اخرین اکانتم

006.png

10. تعداد تشکر ها از200TBFilm به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    251
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200TBFilm نمایش پست ها
    google.com.jpg

گوگل هیچ اکانتی رو بن نمیکنه مگر ریپورت های زیادی داشته باشه . اونایی بن میشه که One Time Paid هستن یا دانشجویی , اونایی که اکانت دانشجوی دارن خبر ندارن که این اکانت ها واسه یک ترم یا دو ترم هست بعد ادمین اونا رو حذف میکنه باید خودشون رو اونجا دوباره ثبت کنن تا اکانت پاک نشه (بعضی دانشگاها هستن که بخیال هستن پاک نمیکنن.). یا ادمین دانشگاه متوجه استفاده غیر مجاز اونا ها شده زده اونا رو سریع بن کرده. واسه اکانت های One Time Paid خود گوگل اونا رو بن میکنه

ادمین از داخل این صفحه امار فایل ها و محتوای که اپلود میکنید رو داره.

007.png
    گوگل به خودی خودش کسی رو بن نمیکنه من خودم 18 تا G-Suite دارم بالای 900 ترابایت فایل
    الان نزدیک 4 ساله دارم استفاده میکنم.اگر قرار بن کنه منو بن میکرد. گوگل تنها کسی رو بن میکنه از فایل های کپی رایتی لینک های Public ساختن و مردم اونا رو ریپورت کردن. وگرنه خودش گوگل داریو شما رو اسکن نمیکنه بخاطر (حریم خصوصی).

اینم اخرین اکانتم

006.png
    برای اینکه اکانت نامحدود باشه ، حداقل باید ۵ تا اکانت Business داشته باشیم ؟‌
    شما از چه طریقی پرداخت میکنید؟ من قبلا تست کردم ، این کارت های اعتباری رو گوگل اصلا قبول نمیکنه ، میگه باید بانک معتیر باشه.

تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    175
    تشکر شده در
    81 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط firebox نمایش پست ها
    شما از چه طریقی پرداخت میکنید؟ من قبلا تست کردم ، این کارت های اعتباری رو گوگل اصلا قبول نمیکنه ، میگه باید بانک معتیر باشه.
    این یه بحثی هست که من همیشه با همه دارم در صورتی که کاربر نداشته باشید فضای گوگل شما نامحدود هست چون خود اکانت ادمین کاربر حساب نمیشه , اینجوری فضای نامحدود دارید. اما اگر زیر 5 تا کاربر داشته باشید برای هر کاربر 1 ترا فضای ذخیره سازی دارید و وقتی به 5 تا کاربر برسید واسه ی همه نامحدود میشه. البته این رو هم بگم تا به امروز اینجوری بوده فردا اگه سیاست های گوگل تغییر کنه این از من نیست. من خودم اکانت GSuite که دارم هم تک کاربره هست هم چند کاربره این تجربه بود که تا به امروز از گوگل کسب کردم.

خب من ی 11 سالی میشه که ایران نیستم برای همین مشکل پرداخت رو ندارم همه چی کاملا معتبر و به اسم خودم هست.

اینم تصاویر مستند از GSuite که فقط 10 یورو ماهانه پرداخت میکنه و نزدیک 90 ترا فایل داره.

001.png
    002.png

3 مورد رو عرض کنم اگر کسی پی وی شما پیام داد و گفت اینجوری نیست و اکانت های One Time Paid موردی ندارن بهشون بگید چرا تو این تاپیکی که | درخواست سرویس هست افر هاشون رو اعلام نکردن | از چی میترسن ها ؟
    مورد دوم اگر این اکانت ها رو از این افراد تهیه کردید و بن شدید یا اطلاعاتون از دست رفت دیگه واسه این افراد تاپیک نزنید چون قبلش به این اگاهی رسید بودید .
    مورد اخر هم اینکه من فروشنده GSuite نیستم (اینو کلی میگم چون بالای 100 نفر واسه خرید اومدن PV من)

13. تعداد تشکر ها از200TBFilm به دلیل پست مفید

عضو جدید Lovely Crazy آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    33 پست

سلام

آیا امکانش هست که اکانت google drive بخریم و به صورت هاست دانلود استفاده کنیم؟ سرعت خوبی داشته باشه و خیلی سخت نباشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)