سلام من اکانت گوگل درایو نا محدود میخوام لطفا هر کس داره یا می تونه پیام بده
ممنون
سلام من اکانت گوگل درایو نا محدود میخوام لطفا هر کس داره یا می تونه پیام بده
ممنون
با اجازه از استارتر . روش کارکسانی که اکانت enterpirse دارن چیه ؟ قابل اعتماد هست ؟ چون منم یکی می خوام ! یه قسمت Team Drive از قرا معلوم اضافه میشه به گوگل درایو ! حالا امنیت داره نداره ؟ خود گوگل در آینده مشکل ساز نشه ! چون کسی که می خره اگر به مشکل بخوره پولی که میریزه سورسش مطمئن باشه نباشه و ...
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
G-Suite به شما گوگل داریو با فضای نامحدود میده در صورتی که Planم (Business یا Enterprise) انتخاب کنید.
گول حرف های چرت اینجور افراد رو نخورید چیزی به اسم نمایندگی وجود نداره.!
قابل اعتماد هست ؟ در صورتی که خودن مستقیم تهیه نکنید خیر.
حالا امنیت داره نداره ؟ امنیت نداره چون اکثر این جور افراد از اکانت های One Time Paid استفاده میکنند اخر اکانت بن میشه همه کاربر ها نابود میشن.
اگرم تمایل داشتید اینجور اکانت ها رو تهیه کنید از فروشنده بخواید از صفحه billing یه اسکرین شات به شما بده که مشخصه بشه One Time Paid نیست.
sss.png
اگرOne Time Paid نباشن که مثلا نمی تونن قیمت 200 هزار تومن ارائه کنن ( پرداخت یکباره 200 هزار ) پس صد در صد One Time Paid هستن . (Business یا Enterprise) این دو تا فرقشون با هم چیه ؟
دلیل بن شدن از طرف گوگل با کسایی که اکانت (Business یا Enterprise) دارن چی می تونه باشه ؟ نوع فایل یا کپی رایت یا ... ؟ چون هزینه اش رو که پرداخت کردن .
تشکر بابت راهنمایی
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
google.com.jpg
گوگل هیچ اکانتی رو بن نمیکنه مگر ریپورت های زیادی داشته باشه . اونایی بن میشه که One Time Paid هستن یا دانشجویی , اونایی که اکانت دانشجوی دارن خبر ندارن که این اکانت ها واسه یک ترم یا دو ترم هست بعد ادمین اونا رو حذف میکنه باید خودشون رو اونجا دوباره ثبت کنن تا اکانت پاک نشه (بعضی دانشگاها هستن که بخیال هستن پاک نمیکنن.). یا ادمین دانشگاه متوجه استفاده غیر مجاز اونا ها شده زده اونا رو سریع بن کرده. واسه اکانت های One Time Paid خود گوگل اونا رو بن میکنهدلیل بن شدن از طرف گوگل با کسایی که اکانت(Business یا Enterprise) دارن چی می تونه باشه ؟ نوع فایل یا کپی رایت یا ... ؟ چون هزینه اش رو که پرداخت کردن .
ادمین از داخل این صفحه امار فایل ها و محتوای که اپلود میکنید رو داره.
007.png
گوگل به خودی خودش کسی رو بن نمیکنه من خودم 18 تا G-Suite دارم بالای 900 ترابایت فایل
الان نزدیک 4 ساله دارم استفاده میکنم.اگر قرار بن کنه منو بن میکرد. گوگل تنها کسی رو بن میکنه از فایل های کپی رایتی لینک های Public ساختن و مردم اونا رو ریپورت کردن. وگرنه خودش گوگل داریو شما رو اسکن نمیکنه بخاطر (حریم خصوصی).
اینم اخرین اکانتم
006.png
این یه بحثی هست که من همیشه با همه دارم در صورتی که کاربر نداشته باشید فضای گوگل شما نامحدود هست چون خود اکانت ادمین کاربر حساب نمیشه , اینجوری فضای نامحدود دارید. اما اگر زیر 5 تا کاربر داشته باشید برای هر کاربر 1 ترا فضای ذخیره سازی دارید و وقتی به 5 تا کاربر برسید واسه ی همه نامحدود میشه. البته این رو هم بگم تا به امروز اینجوری بوده فردا اگه سیاست های گوگل تغییر کنه این از من نیست. من خودم اکانت GSuite که دارم هم تک کاربره هست هم چند کاربره این تجربه بود که تا به امروز از گوگل کسب کردم.برای اینکه اکانت نامحدود باشه ، حداقل باید ۵ تا اکانت Business داشته باشیم ؟
خب من ی 11 سالی میشه که ایران نیستم برای همین مشکل پرداخت رو ندارم همه چی کاملا معتبر و به اسم خودم هست.شما از چه طریقی پرداخت میکنید؟ من قبلا تست کردم ، این کارت های اعتباری رو گوگل اصلا قبول نمیکنه ، میگه باید بانک معتیر باشه.
اینم تصاویر مستند از GSuite که فقط 10 یورو ماهانه پرداخت میکنه و نزدیک 90 ترا فایل داره.
001.png
002.png
3 مورد رو عرض کنم اگر کسی پی وی شما پیام داد و گفت اینجوری نیست و اکانت های One Time Paid موردی ندارن بهشون بگید چرا تو این تاپیکی که | درخواست سرویس هست افر هاشون رو اعلام نکردن | از چی میترسن ها ؟
مورد دوم اگر این اکانت ها رو از این افراد تهیه کردید و بن شدید یا اطلاعاتون از دست رفت دیگه واسه این افراد تاپیک نزنید چون قبلش به این اگاهی رسید بودید .
مورد اخر هم اینکه من فروشنده GSuite نیستم (اینو کلی میگم چون بالای 100 نفر واسه خرید اومدن PV من)![]()
سلام
آیا امکانش هست که اکانت google drive بخریم و به صورت هاست دانلود استفاده کنیم؟ سرعت خوبی داشته باشه و خیلی سخت نباشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)