نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: مشکل در سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن succes آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadp31 نمایش پست ها
    منم راضیم هزینه ای پی رو کم کنن عودت بدن
    منم مشکل دارم از یه سایتی
    بله سایت اگر خدماتش ضعیف باشه باید مسئولیت پذیر باشه و جبران کنه چه با هزینه چه با سرویس. شما هم ازون سایتی که فرمودین پیگیری کنید و نذارید یه همچین آدمایی با خوردن پول این و اون حس کنن دارن زرنگی میکنن ،

اینو اینجا با تاکید فراوان میگم :

حتی اگر روزی حس کردید ، خود من به عنوان مسئول کندوهاست یا امثال من حتی هزار تومن از شما به ناحق گرفتم : باید باید باید پیگیری کنید ، اگر پیگیری نکنید به جامعه کسب و کار اینترنتی خیانت کرده اید چرا که این فرد باعث صلب اعتماد از این جامعه خواهد شد و باید با پیگیری و شکایت خودتون افراد کلاهبردار رو حذف کنید . کاش هممون پایبند این قوانین باشیم.

اینم اصل نوشته ایشون بوده که ادیت شده :

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=213675
    من نارصی هستم از خدماتشون
    وقتی تیکت
    تلگرام
    2 تا شماره تماس
    تو سایت رو جواب نمیدن
    بابیت مبلغی که پرداخت کردم برای انجام کار وسط کار 20 برایر اون مبلغ رو تقضا میکنن که واریز کنم تا انجام بشه اخرش به همینجا ختم میشه
    جفتمون میخوام مشکل حل بشه

- - - Updated - - -

باید مبلع عودت داده بشه

که اگر روی لینک تاپیکی که دوستمون اشاره کردن کلیک کنید موضوعی شیرین با عنوان

را خواهید دید.

ظاهرا تیم ناهماهنگ و دست پا چلفتی هستند حتی حرفایی که میخوان برای دفاع بزنن هم به ضرر خودشون تموم میشه !

- - - Updated - - -

حالا قصد تخریب هیچ تیمی رو نداریم ، آقای Tonelweb ، بنده نه شمارو میشناسم و نه میدونم که این مشکلات که براتون پیش اومده از کجا سرنخ میگیره ، پس اینجا اگر به اشتباه قضاوتتون کردم معذرت خواهی من رو بپذیرید..

( صرفا این رو ازین جهت فکر کردم که شاید میخواین کسب و کار جدید آنلاین راه بندازید و با خوشبینی هرچه تمام اینجوری نگاه میکنم که شاید بدبیاری آورده اید و مشکلات فنی باعث شده اند که به مشکلات مشتریانتون نتونید رسیدگی کنید و قصد منفی و حق خوری نداشته اید ) چون هممون روی تازه کار بوده ایم و بعضا شاید ناخواسته این مشکلات سر راهمون قرار گرفته باشه ...

اینو هم بخاطر وجدانم اینجا درج کردم که ناخواسته باعث ضربه زدن به روزی و کسب و کار یه همکار نشده باشم... (باز سو تفاهم نشه بین دوستان )
    ❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
    شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه

2. تعداد تشکر ها ازsucces به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)