نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: مشکل در سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن succes آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در سرور

صد در صد قانونی صد در صد

چقد بلف میزنی داخل انجمن گنده لاتی ؟ حضوری هم اینجوری حرف میزنی ؟ ببینم فتا یا دادگاهم اینجوری میگی

البته قبلش اینو نوشته بودند :
    ------------------------------------------------

صد در صد قانونی صد در صد

چقد بلف میزنی داخل انجمن گنده لاتی ؟ حضوری هم اینجوری حرف میزنی ؟ ببینم فتا یا دادگاهم اینجوری میگی

و در پاسخ موارد زیر اشاره شد و بعد مورد بالارو ویرایش کردند به "به نظرم تاپیک رو بسته نگه دارید تا نتایج دادگاه "

در پاسخ به اون :

شما برو به حرام خوری ات ادامه بده لازم نیست برا من مثل قاشق نشسته بپری وسط ! با یه چرخ تو پروفایلت 100 تا شکایت دیدم که این یکیشه باز بگو بلوف :

لینک »: http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1855601

خود شما با این حساب تحت پیگرد قانونی هستید عزیزم ! برا من از حضوری حرف میزنی :D ؟! برو مومن از خدا بترس ! آخه تو کی باشی که با ***ی 1000 تومن 1000 تومن ، من بخوام باهات حضوری وقت سر کنم بچه !

کاش مجال بود و ارزش انرژی گذاشتن داشت تا اطلاعات بیشتری از این "قاشق وسطی" رو کنم که حتما از استارتر قول گرفته که اگر بتونیم این تاپیک رو ببندیم 1000 تومان معادل 10000 تومان بهش خواهد داد ! اینم بخاطر این داره خودشو جر میده ! عزیزم نیازی به اینکارا نیست که ، برو تو تاپیک ها با ادعای الکی این صدقات رو جمعش کن نیازی به نخود هر آش شدن نیست !

فعلا شمارو وارد بحث قانونی و شکواییه نمیکنم چون برای خودم پیچیده میشه فعلا وقت و حالشو ندارم ، یکم بیشتر سعی کنی شاید موفق بشی اسم خودتم به لیست شکواییه اضافه کنم تا چیزاییکه از بچگی کردی رو در حضور قانون لب تر کنی !

آقای استارتر ! حواست باشه با کسایی معامله کن بیان این تاپیک نظر بدن که اینجوری ساده خودشون رو لو ندن ! :D
    ویرایش توسط succes : March 8th, 2020 در ساعت 05:19
    ❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
    شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه

2. تعداد تشکر ها از succes به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط succes نمایش پست ها
    البته قبلش اینو نوشته بودند :
    ------------------------------------------------

صد در صد قانونی صد در صد

و در پاسخ موارد زیر اشاره شد و بعد مورد بالارو ویرایش کردند به "به نظرم تاپیک رو بسته نگه دارید تا نتایج دادگاه "

در پاسخ به اون :

شما برو به حرام خوری ات ادامه بده لازم نیست برا من مثل قاشق نشسته بپری وسط ! با یه چرخ تو پروفایلت 100 تا شکایت دیدم که این یکیشه باز بگو بلوف :

لینک »: http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1855601

خود شما با این حساب تحت پیگرد قانونی هستید عزیزم ! برا من از حضوری حرف میزنی :D ؟! برو مومن از خدا بترس ! آخه تو کی باشی که با ***ی 1000 تومن 1000 تومن ، من بخوام باهات حضوری وقت سر کنم بچه !

کاش مجال بود و ارزش انرژی گذاشتن داشت تا اطلاعات بیشتری از این "قاشق وسطی" رو کنم که حتما از استارتر قول گرفته که اگر بتونیم این تاپیک رو ببندیم 1000 تومان معادل 10000 تومان بهش خواهد داد ! اینم بخاطر این داره خودشو جر میده ! عزیزم نیازی به اینکارا نیست که ، برو تو تاپیک ها با ادعای الکی این صدقات رو جمعش کن نیازی به نخود هر آش شدن نیست !

فعلا شمارو وارد بحث قانونی و شکواییه نمیکنم چون برای خودم پیچیده میشه فعلا وقت و حالشو ندارم ، یکم بیشتر سعی کنی شاید موفق بشی اسم خودتم به لیست شکواییه اضافه کنم تا چیزاییکه از بچگی کردی رو در حضور قانون لب تر کنی !

آقای استارتر ! حواست باشه با کسایی معامله کن بیان این تاپیک نظر بدن که اینجوری ساده خودشون رو لو ندن ! :D
    بنده با ایشون کار دارم حسابی که فکر نکنن میشه مال همه رو خورد و قسر در رفت
    افراد این چنینی باید از این صنف حذف بشن، فقط یک نفر پیگیر نیازه که الحمدالله به پستشون خورده، شده 6 ماه هم وقت بزارم، میزارم اما بهشون نشون میدم نمیتونن با همه این کارو بکنن
    هر انجمنی هم توی سطح نت ببینم که توش فعالیت میکنن زیر تک تک پستهاشون پست میزارم و اطلاع رسانی میکنم که دیگه کسی توی دام شون نیافته

4. تعداد تشکر ها ازMahdiNew به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)