گفتین که احتمال مرگ در هر هزار نفر، نه نفر هستش. درسته؟ الآن تعداد کشته های کرونا در ایران چقدر هستش؟
سایت خبرآنلاین، دیروز گزارش ارایه داده که تعداد تلفات به 124 نفر رسیده. باتوجه به این متن زیر که گفته شده:
با توجه به دقیق ترین تخمین بالا و همچنین 124 نفر کشته های کرونا، بنظرتون این فرمول منطقی هستش؟ چون اگر منطقی بود الآن باید تعداد مبتلایان به 13 هزار نفر میرسید.باور فعلی پژوهشگران این است که از هر هزار نفری که به ویروس کرونا مبتلا میشوند، بین پنج تا چهل نفر جان خود را از دست میدهند. دقیقترین تخمین ۹ نفر در هر هزار نفر است - حدود یک درصد.
بنظر این آمار دقیق میتونه باشه؟
این حرفتون درست نیستش. مگه شما چه مشکلی دارین؟ من فکر میکنم که باید همه مون اصول بهداشتی رو یادبگیریم و هیچ آسیبی به هیچ قمی و یا کرونایی نزنیم.پلاک قمی هرجا دیده شد باید با سنگ افتاد به جونش و اتیش کشیدش
چون این شیوه برای دویست سیصد سال پیش بود یکی یه مریضی میگرفتش، میکشتنش که کسی دیگه واگیر نگیره.
این همه پرستار هستن که دارن این بیمار هارو تیمار میکنن. نمیشه که شما بگین باید با سنگ بیفتیم به جونشونو فلان و اینها.
شما خودتون اگه توی قم بودین هم سعی میکردین با رعایت اصول بهداشتی، خودتون رو از مناطق پرخطر خارج کنین.
من فکر میکنم که تو قوانین انجمن نوشته باشه که صحبت کردن در مورد دین و مذهب ممنوع هستش و کاری هم به قوانین نداشته باشیم حداقل یه احترام به دین بقیه بذاریم.ارزو دارم همشون بمیرن منقرض شن اصلا چیزی به اسم دینو خدا نداشته باشیم