صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 42

موضوع: مشکل در سرور

عضو انجمن succes آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط 405 نمایش پست ها
    در سرور دیگر پـروکسی سوار شده و این سرور تونلینگ کرده بار اول سرور اینطوری بوده که بنا به گفته خود شما میگیم ***** شده بار دوم و سوم که دیگه روی سرور چیزی نبود من سیستم عاملش رو عوض کرده بودم این چرا باید ***** بشه ؟
    سیستم عامل رو ما درست نکرده ایم b-) ، این سوالتون رو برید از خود سایت سیستم عامل بپرسید !
    ❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
    شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه

2. # ADS

عضو انجمن 405 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    173
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط succes نمایش پست ها
    سیستم عامل رو ما درست نکرده ایم b-) ، این سوالتون رو برید از خود سایت سیستم عامل بپرسید !
    پس اون وقت عودت وجه بزنید چون به قول خودتون دو رو روز هم نشده

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

پس اون وقت عودت وجه بزنید چون به قول خودتون دو رو روز هم نشده

همینجاست که میگن وقتی به یکی لطف میکنی میاد اینجوری بازی درمیاره ! شما هزینه 2 آی پی رو ندادی که هیج ، دو آی پی مارو هم هزینه اش افتاده تو جیب ما ، الان بعده یه 6 روز درخواست برگشت وجه میدین ؟!

خوبی که از حد بگذرد .... "*****" خیال بد کند.

سرویس شما اکنون Terminate شد . با مراجعه به مراجع قضایی این مورد رو گزارش دهید تا بصورت بصری و علمی توجیه تان کنند !!

من خودم هم همین اقدام رو خواهم کرد چون ضرر دیدم و ماهانه گزارشی که به فتا میدیم باید تمام جزییات اتفاقات ماه اخیر رو درج کنیم و علیه فردی که اقدام به راه اندازی *****شکن کرده و هزینه آی پی هم نداده شکواییه تنظیم خواهد شد.

خدایا گیرکردن در این بحث ها با این شخصیت ها تاوان کدام اشتباهاتم هست !!!!!

پایان بحث /
    ❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
    شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

عرض کردم بار دوم و سوم سرور خالی بود کانفیگی نداشت ای پی هم جدید بود
    بنده نه همکار اینها هستم نه سرور فروشم نه هاست فروش و نه کندو هاست را میشناسم میخواهیم منطقی و حق صحبت کنیم پست های شما را خواندم و از انجایی که مدیر کندو هاست خواست کاربران در این تاپیک عمومی نظر بدن و عمومی کردید نظر میدم

1 : شما لحن مناسبی با پشتیبانی دیدم ندارید و با احترام ادب صحبت نمیکنید اگر لحن و ادب گفتار داشته باشید 1% هم بشه اون پشتیبانی ارزش قائل بشه با این طرز صحبت و بیان هر پشتیبانی باشه انجام نمیده و سرویس شما را میبنده و هزینه را حالا یا برگشت میزنه یا نمیزنه میگه برو خدا پشت و پناهت این اول .

2 : مشکل شما IP فـــبلتر شدن سال گذشته شبکه زیرساخت کشور سیستمی یا رباطی راه اندازی که که هر سروری اگر mtporto یا پراکسی باشد شناسایی میکنه و اون ایپی یا اون رنج ایپی را قــبلتر میکنه و این مشکل اصلا ربطی به سرویس دهنده نداره.

3 : خیلی سرویس دهنده ها بخاطر این مشکل اصلا این نوع سرویس ها را کانفیگ نمیکنند و دنبال دردسر نیستن که هم ایپی خودشون این طور بشه ضرر کنند هم دردسر با مشتری .

4 : شما باید از سرویس های مطمئن دیگه که فــبلتر نمیشه استفاده کنید اصلا سمت این پراکسی یا mtporto ها نرید و خیلی اجاه ها دیدیم و گفتن که ای پی هاشون مسدود شده حتی اگر سرور عوض کنید و هیچ کانفیگی نباشه بصورت فله ای شناسایی و مسدود میکنه اون رباط که خدمت شما گفتم
    ویرایش توسط مینا-صیفی : March 7th, 2020 در ساعت 12:05

6. تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید

عضو انجمن 405 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    173
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    23 پست

همینجاست که میگن وقتی به یکی لطف میکنی میاد اینجوری بازی درمیاره ! شما هزینه 2 آی پی رو ندادی که هیج ، دو آی پی مارو هم هزینه اش افتاده تو جیب ما ، الان بعده یه 6 روز درخواست برگشت وجه میدین ؟!

خوبی که از حد بگذرد .... "*****" خیال بد کند.

سرویس شما اکنون Terminate شد . با مراجعه به مراجع قضایی این مورد رو گزارش دهید تا بصورت بصری و علمی توجیه تان کنند !!

من خودم هم همین اقدام رو خواهم کرد چون ضرر دیدم و ماهانه گزارشی که به فتا میدیم باید تمام جزییات اتفاقات ماه اخیر رو درج کنیم و علیه فردی که اقدام به راه اندازی *****شکن کرده و هزینه آی پی هم نداده شکواییه تنظیم خواهد شد.

خدایا گیرکردن در این بحث ها با این شخصیت ها تاوان کدام اشتباهاتم هست !!!!!

پایان بحث /
    یه جوری میگی لطف کردیم و منت گزاشتیم سرویس استفاده نکردیم فتا که هیچ برو به گنده هرجایی میخوای بگو من برنامه نویسم نه اینکه راه اندازی کنم بفروشم و برای پروژه ام انجام دادم و صد در صد شکایت میکنم تا بفهمم چجوری حق میخورن

- - - Updated - - -

به هیچ وجهههههههههههه حق ندارید سرویس منو قطع کنید تا دستور از مراجع قضایی نیومده حق نداری قطع کنی

8. تعداد تشکر ها از 405 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

یه جوری میگی لطف کردیم و منت گزاشتیم سرویس استفاده نکردیم فتا که هیچ برو به گنده هرجایی میخوای بگو من برنامه نویسم نه اینکه راه اندازی کنم بفروشم و برای پروژه ام انجام دادم و صد در صد شکایت میکنم تا بفهمم چجوری حق میخورن

- - - Updated - - -

به هیچ وجهههههههههههه حق ندارید سرویس منو قطع کنید تا دستور از مراجع قضایی نیومده حق نداری قطع کنی
    بله در اون که لطف کردیم درش شکی نیست و همه دوستان هم مهر تایید زدند که این قطعا لطف بوده و حتی برخی پیام خصوصی دادند که چرا با ارائه اینگونه سرویس بازار رو خراب میکنی و فردا یکی هم میاد میگه فلانی پول آی پی نگرفته پس توام نگیر ! اینم حق میگفت ! من از همکاران بخاطر لطف بی جا در حق یک مشتری بی تخصص معذرت میخوام ...

این موارد هم به مدارک ضمیمه پرونده و گزارشات اضافه شد. آدمی که منطق سرش نشه اینجوری عصبی میشه و سوتی پشت سوتی بر علیه خودش مدرک تقدیم میکنه .

نکته آموزشی : دلبندم ، راه اندازی سرویس های قندشکن ممنوع است ! چه برای عمه و خاله چه برای فروش !

عضو انجمن 405 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    173
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    23 پست

بله در اون که لطف کردیم درش شکی نیست و همه دوستان هم مهر تایید زدند که این قطعا لطف بوده و حتی برخی پیام خصوصی دادند که چرا با ارائه اینگونه سرویس بازار رو خراب میکنی و فردا یکی هم میاد میگه فلانی پول آی پی نگرفته پس توام نگیر ! اینم حق میگفت ! من از همکاران بخاطر لطف بی جا در حق یک مشتری بی تخصص معذرت میخوام ...

این موارد هم به مدارک ضمیمه پرونده و گزارشات اضافه شد. آدمی که منطق سرش نشه اینجوری عصبی میشه و سوتی پشت سوتی بر علیه خودش مدرک تقدیم میکنه .

نکته آموزشی : دلبندم ، راه اندازی سرویس های قندشکن ممنوع است ! چه برای عمه و خاله چه برای فروش !
    بی شرف تر از شما ندیدم وسلام , صد در صد گزارش بده اتفاقا منم تبریزم میبینیم کی ضرر میکنه

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

بی شرف تر از شما ندیدم وسلام , صد در صد گزارش بده اتفاقا منم تبریزم میبینیم کی ضرر میکنه
    وقتی تخصص و علم کم میاره ، بی شخصیتی و توهین شروع به خودنمایی میکنه !

نکته آموزشی : تمرین کنید و آستانه صبر خودتون رو بالا ببرید ! سرورکار باید صبور باشه وگرنه تیک میگیره

نکته بعدی : زمان قلدربازی تموم شده که یکی بیاد بگه من فلان محله ام و تهدید و توهین و فحاشی کنه !

یکی که خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ولی یکی که خودش رو به خواب زده محاله ! اینو به فهم و شعور بسط دهید !

عضو انجمن 405 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    173
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    23 پست

وقتی تخصص و علم کم میاره ، بی شخصیتی و توهین شروع به خودنمایی میکنه !

نکته آموزشی : تمرین کنید و آستانه صبر خودتون رو بالا ببرید ! سرورکار باید صبور باشه وگرنه تیک میگیره

نکته بعدی : زمان قلدربازی تموم شده که یکی بیاد بگه من فلان محله ام و تهدید و توهین و فحاشی کنه !

یکی که خوابیده رو میشه از خواب بیدار کرد ولی یکی که خودش رو به خواب زده محاله ! اینو به فهم و شعور بسط دهید !

اتفاقا الان با فتای تبریز صحبت کردم گفتن میتونید شکایت کنید گفتن مشکلی نداره اگه برای خودتون انجام میدادید و فروش اینا نبوده
    صد در صد شک نکنید که پرونده قضایی صبح تشکیل میدم و تشریف میارید

تشکر تشکر کرده 
    645
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    278 پست

اتفاقا الان با فتای تبریز صحبت کردم گفتن میتونید شکایت کنید گفتن مشکلی نداره اگه برای خودتون انجام میدادید و فروش اینا نبوده
    صد در صد شک نکنید که پرونده قضایی صبح تشکیل میدم و تشریف میارید
    خداروشکر قوانین رو هم عوض کردین پس با یه زنگ ! چقدر زرنگ !

ما که نیاز به تشریف آوردن نداریم ، یک روز درمیون فتا هستیم و هفته پیش کل هفته ، فتا بودیم ، البته دو سالی هم سرباز فنی اونجا بودیم ! فردا قبل از رسیدن من ، اسمم رو بگین تحویلتون بگیرند تا برسم یه چایی بخورید

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)