نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: مشکل در سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط 405 نمایش پست ها
    عرض کردم بار دوم و سوم سرور خالی بود کانفیگی نداشت ای پی هم جدید بود
    بنده نه همکار اینها هستم نه سرور فروشم نه هاست فروش و نه کندو هاست را میشناسم میخواهیم منطقی و حق صحبت کنیم پست های شما را خواندم و از انجایی که مدیر کندو هاست خواست کاربران در این تاپیک عمومی نظر بدن و عمومی کردید نظر میدم

1 : شما لحن مناسبی با پشتیبانی دیدم ندارید و با احترام ادب صحبت نمیکنید اگر لحن و ادب گفتار داشته باشید 1% هم بشه اون پشتیبانی ارزش قائل بشه با این طرز صحبت و بیان هر پشتیبانی باشه انجام نمیده و سرویس شما را میبنده و هزینه را حالا یا برگشت میزنه یا نمیزنه میگه برو خدا پشت و پناهت این اول .

2 : مشکل شما IP فـــبلتر شدن سال گذشته شبکه زیرساخت کشور سیستمی یا رباطی راه اندازی که که هر سروری اگر mtporto یا پراکسی باشد شناسایی میکنه و اون ایپی یا اون رنج ایپی را قــبلتر میکنه و این مشکل اصلا ربطی به سرویس دهنده نداره.

3 : خیلی سرویس دهنده ها بخاطر این مشکل اصلا این نوع سرویس ها را کانفیگ نمیکنند و دنبال دردسر نیستن که هم ایپی خودشون این طور بشه ضرر کنند هم دردسر با مشتری .

4 : شما باید از سرویس های مطمئن دیگه که فــبلتر نمیشه استفاده کنید اصلا سمت این پراکسی یا mtporto ها نرید و خیلی اجاه ها دیدیم و گفتن که ای پی هاشون مسدود شده حتی اگر سرور عوض کنید و هیچ کانفیگی نباشه بصورت فله ای شناسایی و مسدود میکنه اون رباط که خدمت شما گفتم
    ویرایش توسط مینا-صیفی : March 7th, 2020 در ساعت 12:05

2. تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)