نقل قول نوشته اصلی توسط succes نمایش پست ها
فکر کنم حتی اگر مدیر ارشد لینوکس و مجازی سازی و ویندوز و سرور و ... هم بیاد و توضیح بده باز شما حرف خودتون رو خواهید زد ! من این افراد رو نمیشناسم و براشون هم نه سودی دارم و نه خیری که بخوان الکی طرفداری کنن ، مسابقه نیست که طرفداری کنن ، مساله کاملا فنی و تکنیکال هست ! ولی خب ظاهرا تصمیم گرفتید هرکی هرچی بگه برگردین سرحرف اولتون و حرف خودتون رو بزنید !

دوستان خواهشا منطقی روی این مساله نظر دهید و از من طرفداری نکنید !! با سند حرف بزنید تا این دوستمون شاید متوجه بشه !

اصلا شاید مشکل از سمت ما هستش ! ازین نظر هم نگاه کنید و حتی برفرض محال اگر این درست از آب درومد من خیلی تشکر خواهم کرد بخاطر اینکه مساله جدیدی یادگرفتم که در عرض 8 سال درگیری و سابقه با سرور یاد نگرفته بودم !!!! ( جدی) .

- - - Updated - - -

این که کاملا شفاف هست که هزینه آی پی باید گرفته میشد و اینکه نگرفتیم دلیل بر این نمیشه که روال کار اینجوری فرض بشه ، این لطف بوده از سمت ازائه دهنده .

روزانه دهها سرور به قول شما دقیقا مثل سرور شما بصورت خام به مشتریان تحویل داده میشه و در عرض اینهمه مدت و اینهمه تعداد هیچکدام گزارشی مبنی بر ***** شدن آی پی نداشته اند !

سیستم عامل ها از سایت های خودشون روی سرور ها بارگذاری شده اند ! یعنی شما میگین که ممکنه سیستم عامل CentOS مشکل داشته باشه و یا اصلا باگ داره و نصب کردنی میاد آی پی رو ***** میزنه !! موندم چی بگم !

مشکل منم دقیقا همینه برادر من
بحث هزینه کردن یا نکردن نیست
من میگم سرور خام سیستم عاملی که روش هیچی نصب نشده فقط خود centos هستش با ای پی تازه چرا باید ***** بشه
خودتون که شاهد هستید و لاگ هارو دونه دونه میتونید چک کنید