-
March 7th, 2020, 01:04
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در سرور

نوشته اصلی توسط
succes
با سلام خدمت همکاران و کاربران گرامی .
ایشون مشتری ما هستند و چون متقاعد نمیشوند که مشکل از چه سمتی هست و ما هم برای اطمینان از این مساله راهی بجز باز کردن تاپیک ندیدیم .
ممنون میشویم از تجربه ها و نظرات شما سروران گرامی در این مورد بهره مند شویم .
کندوهاست : آرکا میزبان کندو : Kandohost.com
اون دو ای پی رو هم هزینش رو دریافت کنید ازشون
-
تعداد تشکر ها از ashadata به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2020 01:04
# ADS
-
March 7th, 2020, 01:29
عضو انجمن
)))))))))) خوشم میاد هوا همکار رو دارید یکی نیست بگه که روی سرور خالی که هیچ کانفیگی نبوده و با ای پی تازه چرا باید فـیـلــتر بشه
-
-
March 7th, 2020, 01:36
عضو جدید
من که نه هاستینگ دارم نه چیزی ولی تاپیکو دیدم گفتم نظر بدم :
منم نظرم اینه که هزینه ای پی ها باید دریافت بشه ، ایشون به گفته خودتون سرور رو اوکی تحویلتون دادن ، مثل این میمونه من از شما ماشین بخرم ، برم تصادف کنم بیام به شما بگم تقصیر شماست ، از طرف من مشکلی نبوده ، یه ماشین نو بده به من :|
من الان از 2 جای مختلف سرور دارم ، کارمم فیلمه میدونم که ممکنه ***** بشم ، اگر مشکلی پیش بیاد باید خودم هزینه کنم ، شما که mtproto کانفیگ کردین که هیچی دیگه
-
-
March 7th, 2020, 01:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Lovely Crazy
من که نه هاستینگ دارم نه چیزی ولی تاپیکو دیدم گفتم نظر بدم :
منم نظرم اینه که هزینه ای پی ها باید دریافت بشه ، ایشون به گفته خودتون سرور رو اوکی تحویلتون دادن ، مثل این میمونه من از شما ماشین بخرم ، برم تصادف کنم بیام به شما بگم تقصیر شماست ، از طرف من مشکلی نبوده ، یه ماشین نو بده به من :|
من الان از 2 جای مختلف سرور دارم ، کارمم فیلمه میدونم که ممکنه ***** بشم ، اگر مشکلی پیش بیاد باید خودم هزینه کنم ، شما که mtproto کانفیگ کردین که هیچی دیگه
عرض کردم بار دوم و سوم سرور خالی بود کانفیگی نداشت ای پی هم جدید بود
-
-
March 7th, 2020, 01:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
405
عرض کردم بار دوم و سوم سرور خالی بود کانفیگی نداشت ای پی هم جدید بود
به هر حال مشکل از سمت ایشون نیست
-
-
March 7th, 2020, 02:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Lovely Crazy
به هر حال مشکل از سمت ایشون نیست

شما که نظر میدی هزینه دریافت بشه
شما هم بفرما که چرا سروری که روش هیچی نیست و خام هستش چرا باید ای پی ***** بشه ؟ که من مجبور بشم پول ای پی رو بدم ؟
-
-
March 7th, 2020, 02:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
405

)))))))))) خوشم میاد هوا همکار رو دارید یکی نیست بگه که روی سرور خالی که هیچ کانفیگی نبوده و با ای پی تازه چرا باید فـیـلــتر بشه
فکر کنم حتی اگر مدیر ارشد لینوکس و مجازی سازی و ویندوز و سرور و ... هم بیاد و توضیح بده باز شما حرف خودتون رو خواهید زد ! من این افراد رو نمیشناسم و براشون هم نه سودی دارم و نه خیری که بخوان الکی طرفداری کنن ، مسابقه نیست که طرفداری کنن ، مساله کاملا فنی و تکنیکال هست ! ولی خب ظاهرا تصمیم گرفتید هرکی هرچی بگه برگردین سرحرف اولتون و حرف خودتون رو بزنید !
دوستان خواهشا منطقی روی این مساله نظر دهید و از من طرفداری نکنید
!! با سند حرف بزنید تا این دوستمون شاید متوجه بشه !
اصلا شاید مشکل از سمت ما هستش ! ازین نظر هم نگاه کنید و حتی برفرض محال اگر این درست از آب درومد من خیلی تشکر خواهم کرد بخاطر اینکه مساله جدیدی یادگرفتم که در عرض 8 سال درگیری و سابقه با سرور یاد نگرفته بودم !!!! ( جدی) .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
405
شما که نظر میدی هزینه دریافت بشه
شما هم بفرما که چرا سروری که روش هیچی نیست و خام هستش چرا باید ای پی ***** بشه ؟ که من مجبور بشم پول ای پی رو بدم ؟
این که کاملا شفاف هست که هزینه آی پی باید گرفته میشد و اینکه نگرفتیم دلیل بر این نمیشه که روال کار اینجوری فرض بشه ، این لطف بوده از سمت ازائه دهنده .
روزانه دهها سرور به قول شما دقیقا مثل سرور شما بصورت خام به مشتریان تحویل داده میشه و در عرض اینهمه مدت و اینهمه تعداد هیچکدام گزارشی مبنی بر ***** شدن آی پی نداشته اند !
سیستم عامل ها از سایت های خودشون روی سرور ها بارگذاری شده اند ! یعنی شما میگین که ممکنه سیستم عامل CentOS مشکل داشته باشه و یا اصلا باگ داره و نصب کردنی میاد آی پی رو ***** میزنه !! موندم چی بگم !
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
March 7th, 2020, 03:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
succes
فکر کنم حتی اگر مدیر ارشد لینوکس و مجازی سازی و ویندوز و سرور و ... هم بیاد و توضیح بده باز شما حرف خودتون رو خواهید زد ! من این افراد رو نمیشناسم و براشون هم نه سودی دارم و نه خیری که بخوان الکی طرفداری کنن ، مسابقه نیست که طرفداری کنن ، مساله کاملا فنی و تکنیکال هست ! ولی خب ظاهرا تصمیم گرفتید هرکی هرچی بگه برگردین سرحرف اولتون و حرف خودتون رو بزنید !
دوستان خواهشا منطقی روی این مساله نظر دهید و از من طرفداری نکنید

!! با سند حرف بزنید تا این دوستمون شاید متوجه بشه !
اصلا شاید مشکل از سمت ما هستش ! ازین نظر هم نگاه کنید و حتی برفرض محال اگر این درست از آب درومد من خیلی تشکر خواهم کرد بخاطر اینکه مساله جدیدی یادگرفتم که در عرض 8 سال درگیری و سابقه با سرور یاد نگرفته بودم !!!! ( جدی) .
- - - Updated - - -
این که کاملا شفاف هست که هزینه آی پی باید گرفته میشد و اینکه نگرفتیم دلیل بر این نمیشه که روال کار اینجوری فرض بشه ، این لطف بوده از سمت ازائه دهنده .
روزانه دهها سرور به قول شما دقیقا مثل سرور شما بصورت خام به مشتریان تحویل داده میشه و در عرض اینهمه مدت و اینهمه تعداد هیچکدام گزارشی مبنی بر ***** شدن آی پی نداشته اند !
سیستم عامل ها از سایت های خودشون روی سرور ها بارگذاری شده اند ! یعنی شما میگین که ممکنه سیستم عامل CentOS مشکل داشته باشه و یا اصلا باگ داره و نصب کردنی میاد آی پی رو ***** میزنه !! موندم چی بگم !
مشکل منم دقیقا همینه برادر من
بحث هزینه کردن یا نکردن نیست
من میگم سرور خام سیستم عاملی که روش هیچی نصب نشده فقط خود centos هستش با ای پی تازه چرا باید ***** بشه
خودتون که شاهد هستید و لاگ هارو دونه دونه میتونید چک کنید
-
-
March 7th, 2020, 03:31
عضو انجمن
یه جا میگین پراکسی نصب کردین یه جا میگین تونل سوار کردین و به جا هم میگین سرور خام بوده !
به قول دوستمون که مشکل از هرچیزی هم باشه ( که نیاز به بررسی داخلی سرور داره ) ربطی به ارائه دهنده نداره ،
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
March 7th, 2020, 04:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
succes
یه جا میگین پراکسی نصب کردین یه جا میگین تونل سوار کردین و به جا هم میگین سرور خام بوده !
به قول دوستمون که مشکل از هرچیزی هم باشه ( که نیاز به بررسی داخلی سرور داره ) ربطی به ارائه دهنده نداره ،
در سرور دیگر پـروکسی سوار شده و این سرور تونلینگ کرده بار اول سرور اینطوری بوده که بنا به گفته خود شما میگیم ***** شده بار دوم و سوم که دیگه روی سرور چیزی نبود من سیستم عاملش رو عوض کرده بودم این چرا باید ***** بشه ؟
-