سلام
از این طریق هم اقدام کنین :
https://www.instagram.com/hosseinysaeed/
سلام
از این طریق هم اقدام کنین :
https://www.instagram.com/hosseinysaeed/
الان فعلا از طریق اینماد اقدام کردم که نتیجه رو هر چی که باشه اینجا اعلام می کنم،
در مورد اقلام اضافه روی محصولات که ظاهرا این عرف شده بین فروشنده ها، در این موارد من فقط دی جی کالا رو - زمانی که تامین کننده خودش باشه - قبول دارم، هر چند که تا قبل از این قضیه فروشگاه لیون رو به عنوان یه وب سایت معتبر قبول داشتم، ولی با این اوصاف فکر نکنم دیگه هیچ وقت از این فروشگاه خرید کنم.
- - - Updated - - -
دیگه گذشت اون زمانی که آقای حسینی این فروشگاه رو میگردوند، الان دیگه درگیر مصاحبه و سمینار و ... این مسایل هست،
الان کار دست یه مشت جوون هست که شعور مشتری مداری شون در حد 4 تا کارت پستال و شعارهای تبلیغاتی هست، دریغ از اینکه پشتیبانی در زمان سختی هاست که اعتماد رو جلب می کنه،
بار ها شده که من از دی جی کالا خرید کردم و حتی تامین کننده هم خود دیجیکالا نبوده، ولی بدون سوالی جنس مرجوع شده و وجه هم در کمترین زمان برگردونده شده،
من نمی گم که دی جی کالا هم فروشگاه کاملا بی نقصی هست ولی حداقل خیال آدم راحته که اگر مشکلی بود میشه جنس رو مرجوع کرد.
سلام دوست عزیز
شما پیگیری کنید ان شاالله به نتیجه میرسید
خود دیجی کالا هم تعریفی نداره فقط تبلیغات داره
قبل از خرید پیشنهاد میکنم همیشه با فروشنده همه ی موارد رو چک کنید تا به مشکلات اینچنینی برخورد نکنید
فعلا از طریق اینماد پیگیر باشید ببینید به کجا میرسه
این هم قطعا توی بار ضربه خورده که احتمالا توی جابجایی ها توسط پست اینطور شده
انشاالله موضوع حل بشه
دوستان لطفا در خرید اجناس این چنینی اصلا ریسک نکنید و فقط از دیجیکالا خرید کنید. تمام اعتبار دیجیکالا هم همین موضوع پاسخگویی به مشتری هنگام بروز مشکلات هست.
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
احتماش هست که بار توی پست اینطور شده باشه،
لیون هم گفته که به ما ربطی نداره شما از پست تحویل گرفتی و امضا دادی برو از پست اقدام کن،
من حتی گفتم که من مرجوع می کنم و اونا هم گفتن مرجوع کنی ما تحویل نمی گیریم و برگشت می زنیم (خیلی جالبه وقتی شما به عنوان مشتری جدید تماس می گیری اینقدر با انرژی صحبت می کنن و احترام میذارن، ولی وقتی بحث پشتیبانی میشه بی ادب ترین افراد میشن که صحبت کردن باهاشون عذاب آوره)
الان چند مساله هست، توجیه لیون کامپیوتر اینکه که پست خودش مسوولیت بسته بندی رو به عهده می گیره، ولی با این حال لیون باید یه عایق ضربه گیر دور مرسولی ها میزده،
و مساله دیگه اینکه من چطوری میتونم به پست ثابت کنم که این اتفاق توی سیستم پستی افتاده یا از قبل اینطور بوده؟ جعبه مانیتور هم سالم هست،
هر طوری حساب کنیم اشتباه از لیون کامپیوتر بوده، جالب اینجاست بجای اینکه بیان مشکل رو حل کنن طلب کار هستن،
یعنی من عمرا دیگه از این فروشگاه خرید کنم و این موضوع رو هم همه جا میگم که بقیه مثل من تو دردسر نیوفتن،
۳-۴ سال پیش لیون خوب ، من هر خرید قطعات کامیپوتر داشتم از لیون بود ، اما الان دیگه نه پشتیبانی خوبی دارن ، هم اینکه قیمت هاشون مناسب نیست.
من دفعه آخر از پشتیبانی اش موجودی یک مانیتور رو سوال کردم ، گفت موجوده ، بعد رفتم صفحه محصول رو چک کردم ، دیدم زده ناموجود ، چند ساعت بعد دوباره چک کردم ، دیدم محصول موجوده ،اما قیمت اش ۲۰۰ تومن بیشتر شده!
سلام همکاران با تجربه گروه نظرات کارشناسی خودشون رو برای شما اعلام کردند
من نظر جدیدی ندارم ولی چند سوال برای بنده بوجود اومد
1-شما چه مقدار تجربه خرید کالا از اینترنت دارید؟
2-تو صحبتتون فرمودین:* لیون کامپیوتر گفت که مانیتور نباید با جعبه معیوب دریافت میشد* من به احساسات و تصورات یا حدسیات و غیره شما کاری ندارم وقتی جنس مشاهده کردین که کارتون ان کنارش معیوب هست چرا تحویل گرفتین ؟ چرا تحویل نگرفتین؟
در پایان امیدوارم مشکل شما حل بشه ولی تصور بنده از این مشکل به این نحو هست:
یا لیون کامپیوتر یا شرکت پست یا کارمندان یکی از این 2 شرکت یا در نهایت پیک ارسالی به شرکت پست از لیون کامپیوتر و بلعکس پیک ارسالی از شرکت پست به ادرس شما باعث چنین صدمه ای به کالای شما شده اند
البته من چندین سال پیش 1 بار تجربه خرید از لیون کامپیوتر داشتم و مانیتور خریدم و فقط و فقط ارسال کالا رو با تیپاکس سفارش دادم و کالا هیچ مشکلی نداشت بسته بندی اون .
متاسفانه مشکلات شما و مشابح مشکلاتتون در فروشگاه های اینترنتی ایران بسیار هست و به همین خاطر همیشه با قیمت های بالا تر کالا رو به صورت حضوری خرید کردم.
پیروز باشید
سلام و ممنون از پاسخ،
1- من تقریبا تمام کالاهای مورد نیازم رو اینترنتی خریدم می کنم، اولویتم دی جی کالا هست و این مانیتور ها هم در دیجی کالا موجود نبود، لیون کامپیوتر اولویت دوم من بود.
2- اون قسمت معیوب تو عکسی که گذاشتم هست، آیا شما می تونید تشخیص بدید؟ (اون قسمتی که ضربه خورده توی عکس هست)
جعبه ای که من تحویل گرفتم به لحاظ ظاهر کلی سالم سالم بود و هیچ اثری از آسیب فیزیکی درِش نیست، واقعا از روی ظاهر جعبه نمی شد این تشخیص رو داد. مشخصا لیون کامپیوتر باید یه بسته بندی - هر چند مختصر - انجام میداد. چیزی که از پست به دست من رسید دقیقا همونه که عکسش رو ارسال کردم،
یه موردی که هست، این آپشنی که من انتخاب کردم برای ارسال بسته، گزینه پیشفرض خود لیون کامپیوتر بود اگر به فرض که این اتفاق ممکن بوده توی پست بیوفته، خود لیون نباید توی لیست انتخاب ها به عنوان پیشفرض میذاشت،
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)