-
February 25th, 2020, 02:37
پاسخ : آموزش راه اندازی سرور در خانه

نوشته اصلی توسط
ali215215
ببنید الان با کیفیت ترین هاست اشتراکی بگیردی حت یبرا یهزار تا بازدید در روز نهایتا 50 تا70 میشه- تازه اس اس دی باشه نهایتا 80
خب مشکل برق دارید- برق بره چکار میکنید؟
2-پهنای باند کم را چطوری قرار است جبران کنید؟
من مبین نت داشتم نهایت اپلود به 2 مگ نمی رسید در بهترین شرایط - در صورتی که هاستتون ایران باشه تا 20 مگ هم پهنای باند دارید
البته ههمین هزینه مبین نت 7 گیگ ماهانه 32 هزار تومان بود که اصلا بصرفه نیست
شما یک هاست بگیرید هزینه نت شما هم نمیشه - بمونه بقیه چیزها
کامل بگید چرا تو خونه؟این کار قبلا در انجمتن های گوناگون تست شده - کسی جواب نگرفته
مخصوا سر قطعی نت و برق و پهنای باند
ممنونم از پاسختون ولی این پاسخ سوال بنده نبود ! من چه چیزی پرسیدم دوستان چه چیزی جواب میدن
من گفتم نگید که نمیتونم و ... فقط پاسخ سوال هایی که کردمو بدید اصلا میخوام از جیبم بره شما راه حل بگو جواب سوال هام که در قسمت اول پرسیدم
بعد نصب cpanel مثلا چه چیزایی نیازه مثلا litespeed نصب کنم یا apache نصب کنم
برای مانیتورینگ این سرور باید از چه نرم افزاری استفاده کنم برای مدیریت دمای سی پی یو و وضعیت DDOS چون میخوام یه لب تاپ دیگه بهش وصل کنم و همیشه وضعیتش رو چک کنم
چطوری میتونم فقط بصورت terminal بیاره مثل همین putty که وصل میشیم بهش
-
-
February 25th, 2020 02:37
# ADS
-
February 25th, 2020, 02:59
عضو انجمن
> بعد نصب cpanel مثلا چه چیزایی نیازه مثلا litespeed نصب کنم یا apache نصب کنم
سلام مجدد .
هنگام نصب سی پنل آپاچی هم نصب می شود و نیازی به نصب آن نیست . در صورت نیاز می توانید لایت اسپید هم برای سرعت بیشتر نصب کنید که همانند سی پنل نیاز به لایسنس دارد .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2020, 03:35

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
>
سلام مجدد .
هنگام نصب سی پنل آپاچی هم نصب می شود و نیازی به نصب آن نیست . در صورت نیاز می توانید لایت اسپید هم برای سرعت بیشتر نصب کنید که همانند سی پنل نیاز به لایسنس دارد .
برای مانیتورینگ این سرور باید از چه نرم افزاری استفاده کنم برای مدیریت دمای سی پی یو و وضعیت DDOS چون میخوام یه لب تاپ دیگه بهش وصل کنم و همیشه وضعیتش رو چک کنم
-
-
February 25th, 2020, 04:20
عضو انجمن
سلام
با توجه به اینکه centos روی آن نصب شده است . از لپ تاپ دیگر می توانید با نرم افزار putty به سیستم دیگر متصل شوید و آن را مانیتور کنید .
-
-
February 25th, 2020, 12:04

نوشته اصلی توسط
Lorex
ممنونم از پاسختون ولی این پاسخ سوال بنده نبود ! من چه چیزی پرسیدم دوستان چه چیزی جواب میدن
من گفتم نگید که نمیتونم و ... فقط پاسخ سوال هایی که کردمو بدید اصلا میخوام از جیبم بره شما راه حل بگو جواب سوال هام که در قسمت اول پرسیدم
اسکریپت های جانبی برای افزایش سرعت - اصلا رایگان نیست - در ضمن این نال شده ها ،اکثرا مشکل دارند -یعنی راه هک را باز میکنند
2- برای مانیتورینگ خب تنها راه باید با پوتی متصل بشید-هیچ راه حل دیگه ای نیست- چون سیستم شما لینوکس است
برای دی داس چیز زیاد در دم دست شما نیست ،جز لاگ ها که کار تخصصی است و سابقه زیادی نیاز دارد - در ضمن تا سخت افزار انتی دی داس نباشه - با نرم افزر زیاد کاری از پیش نمی ره
در ضمن کسی زیاد نمیاد روی سرور شخصی اتک بزنه - شما روی شبکه مخابرات هستید ، اونها خودشون امن هستند و از زیر ساخت کشور امن شده اند
-
-
February 25th, 2020, 13:13

نوشته اصلی توسط
ali215215
اسکریپت های جانبی برای افزایش سرعت - اصلا رایگان نیست - در ضمن این نال شده ها ،اکثرا مشکل دارند -یعنی راه هک را باز میکنند
2- برای مانیتورینگ خب تنها راه باید با پوتی متصل بشید-هیچ راه حل دیگه ای نیست- چون سیستم شما لینوکس است
برای دی داس چیز زیاد در دم دست شما نیست ،جز لاگ ها که کار تخصصی است و سابقه زیادی نیاز دارد - در ضمن تا سخت افزار انتی دی داس نباشه - با نرم افزر زیاد کاری از پیش نمی ره
در ضمن کسی زیاد نمیاد روی سرور شخصی اتک بزنه - شما روی شبکه مخابرات هستید ، اونها خودشون امن هستند و از زیر ساخت کشور امن شده اند
اون وقت این نرم افزار Solarwinds Network Performance Monitor (NPM) به چه دردی میخوره ؟ برای لینوکس کار نمیکنه ؟
- - - Updated - - -
ببینید من فقط اتصالات اینترنت رو نمیخوام برسی کنم - از لحاظ فیزیکی گرمایش CPU و وضعیت هارد و رم و مادربرد رو میخوام توسط نرم افزار چک کنم و درصد سلامتیشون رو لحظه به لحظه چک کنم
-
-
February 25th, 2020, 22:43
ببینید من فقط اتصالات اینترنت رو نمیخوام برسی کنم - از لحاظ فیزیکی گرمایش cpu و وضعیت هارد و رم و مادربرد رو میخوام توسط نرم افزار چک کنم و درصد سلامتیشون رو لحظه به لحظه چک کنم
-
-
February 26th, 2020, 04:30

نوشته اصلی توسط
Lorex
ببینید من فقط اتصالات اینترنت رو نمیخوام برسی کنم - از لحاظ فیزیکی گرمایش cpu و وضعیت هارد و رم و مادربرد رو میخوام توسط نرم افزار چک کنم و درصد سلامتیشون رو لحظه به لحظه چک کنم
باید وی ام ویر نصب کیند- بعدش یک ماشین مجازی لینوکس برزید- بعدش به وی ام ویر وصل بشید همه چیز مشخص میشه- این روال نصب روی سرور است - روی خونگی من تست نکردم
-
-
February 26th, 2020, 20:38

نوشته اصلی توسط
ali215215
باید وی ام ویر نصب کیند- بعدش یک ماشین مجازی لینوکس برزید- بعدش به وی ام ویر وصل بشید همه چیز مشخص میشه- این روال نصب روی سرور است - روی خونگی من تست نکردم
کدوم نسخه Vmware ؟
-
-
February 26th, 2020, 21:04

نوشته اصلی توسط
Lorex
کدوم نسخه Vmware ؟
6
..........
-