سلام
میخوام کانفیگ یک میکروتیک رو منتقل کنم به یه میکروتیک دیگه ، اما اگه Restore backup کنم آی پی های دو میکروتیک فرق میکنه
لطفا راهنمایی کنید که چطور باید اینکارو انجام داد
ممنون
سلام
میخوام کانفیگ یک میکروتیک رو منتقل کنم به یه میکروتیک دیگه ، اما اگه Restore backup کنم آی پی های دو میکروتیک فرق میکنه
لطفا راهنمایی کنید که چطور باید اینکارو انجام داد
ممنون
من خودم شخصا Mikrotik کار نیستم ولی امیدوارم این 2 تا لینک کمکتون کنه
حالا شما وقتی Export کردی با یه Notepad باز کن ایپی هارو عوض کن بعد دوباره import کنکد:http://www.mikrotik.com/documentation/manual_2.7/Root/Export.html http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Configuration_Management
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ممنون از شما
کسی نیست یه کمکی بکنه ؟؟؟؟؟
ببینید بهترین کار همینی هست که گفتم شما کانفیگ رو export کنید و با خود Wordpad ویندوز بازش کنید و ایپی جدیدی رو جای قبلی Replace کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
شما چه شکلی خودتون بار اول از تنظیماتدون بک آپ میگرفتید؟
سلام
اگه خواستی تو یاهو پی ام بده برات انجام میدم !
yahoo id = reza_ajori
عزیز کارهایی که شما می کنی به ترتیب می گم اجراشون کن
اول میکروتیک اولی رو بزن
بعد بک اپ هاتو بیار رو این یکی و رستور کن و بعد از داخل خود میک رستارت بزن
بعد برو تو کنسول میکروتیک و ای پی قبلی رو remove کن
حواست باشه که تو مسیر مربوطه باید remove بشه یعنی ip address
بعد می ای همین ای پی که داشتی رو ست می کنی برای میکروتیک که با بک اپت بخونه
بعد با ای پی جدید به وینباکس ترای می زنی و می بینی که کانکت شد
موفق باشی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)