سلام به همه ی بازدیدکنندگان این صفحه اللخصوص کاربری که اعتراض داشتند ، اول از همه بگم که اگر کسی پست های قبل من رو دیده باشه عموما تا 1-2 سال قبل اعتراضی شدید بود اما با مدارک دلایل فنی دقیق ، تا حدی که برای مدیران این وبسایت حتی خوشایند نبود و مدام پست هامو پاک می کردند ، این پست ها و اعتراضات بود تا تاپیک فروش پویان آی تی رو دیدم و اولین باز ازشون درخواست سرور مجازی لینوکس با 24 ساعت تست کردم که هیچ کجا نمیدن اما وقتی گفتم از پنجاه تا شرکت تا حالا گرفتم و به مشکلاتی خوردم انقدر از کارشون اطمینان داشتند که بهم سرور مجازی تست هم دادن و تا همین الان هم مشتریشون هستم ، اگر کسی هم خواست شمارمو میدم واتساپ تماس تصویری بگیره از تمام تیکت هام و تمام تمدید هام و پرداخت ها و ... بهش فیلم (لایو) میدم ، حالا چند مورد بگم از این شرکت:
1-بارها شد که دسترسی به پرداخت نداشتم تیکت زدم گفتم 3-4 روز دیگه میتونم پرداخت کنم بدون منت برام فعال کردند
2-بارها شد تو زمان های خاص سرورم اورلود داشت اما نه اخطاری نه محدودیتی نه جریمه ای ، فقط در کمال احترام و با داشتن دانش فنی بالا کمک به حل مشکل کردند
3- بارها شد به دلیل حساسیت های خودم خواستم سیستم عامل و عوض کنم ازشون یک سرور برای 3-4 روز خواستم که انتقال بدم و باز هم بدون هیییییچ منتی این کار رو کردند در صورتی که جاهای دیگه میگن 24 ساعت هم اگر می خواین هزینشو باید بدید
4-تمام سخت افزارهاشون جدید و به روز هستش و مثل خیلی جاها از قطعات کارکرده رو سرورهاشون استفاده نمی کنند
5-پشتیبانیشون معرکست ، واقعا میگم معرکست ، من از خیلی از شرکت های خارجی هم سرویس گرفتم ولی پویان آی تی واقعا از اونها هم بهتره
6-در مورد کم فروشی ، اصلا اصلا اصلا ایطور نیست ، شما خیلی راحت با زیر بار بردن سرور میتونید بفهمید منابع واقعی هستند یا نه
آخر حرفام بگم بازم که من قبلا بخاطر حساسیتهام از خیلی جاها سرور گرفتم ولی الان فکر کنم 2 سال شده که فقط با این شرکت کار می کنم ، هر کسی فکر کرد که می خوام الکی تایید کنم حاضرم با دلیل و مدرک بهشون ثابت کنم که کار این شرکت واقعا بی نقصه
آقای شاهرخی عزیز بابت تمام مدتی که قبول زحمت کردید و میزبانم بودید ممنونم ، مثل قبل و حتی بهتر جلو برید و حرفاهای آدمهایی که صراحتا قصد تخریب دارند رو جدی نگیرید ، خدا همیشه پشت آدمهاییه که سالم جلو میرن حتی اگر یه لشگر تخریبگر چوب لا چرخشون بزاره
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوستان ببخشید ، چقدر زود میگذره ، مدتی که پویان آی تی قبول زحمت کردن و در خدمتشون بودم وارد 4 سال شده ، تصویر اول فاکتور هامو ضمیمه کردم ، مال زمانیه که سرور مجازی 12.500 تومان بوده
photo_2020-02-23_14-27-09.jpg
- - - Updated - - -
راستی در مورد کانفیگ هم که فرموده بودید ، در مورد سرور مجازی فقط منابع فروخته میشه اصولا ، کانفیگ مربوز به مباحث شبکه و نرم افزاره و مربوط به شرکت فروشنده سرور نیست ، سایت های بنده تا دلتون بخواد هکر پاشون نشسته ولی خب تا الان هک نشدن ، شما خودت باید کانفیگ حرفه ای بلد باشی و خودتون باید تامین امنیت کنید برای سرورتون ، اگر هم کانفیگ سرور بلد نیستید بهتره نمایندگی هاست بخرید هم ارزونتره هم بی دردسر تر و هم سرسام آور بیشتر مناسبتونه ، راستی در مورد کلمه ی سرسام یکم تحقیق کنید ، احتمالا مشکل سرورتون هم حل میشه وقتی کمی دانشتون رو بیشتر کنید ، اسکرین شات تست سرعت سرور لینوکس رو ضمیمه کردم برای بازدیدکنندگان عزیز
photo_2020-02-23_14-38-53.jpg