-
December 5th, 2019, 15:43
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2019 15:43
# ADS
-
February 11th, 2020, 15:11
عضو انجمن
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
دیشب یک ویپیاس ایران سفارش دادم و تحویل داده شد ولی تا الان هنوز نتونستم به ویپساس متصل بشم. (از یک سرور دیگه هم برای اتصال تست کردم که اون هم با خطا مواجه شد)
متاسفانه تا الان هیچ کدوم از خطوط تلفن ثابت و همراه پاسخگو نبودن.
تیکت هم تقریبا سه ساعت هست که ارسال کردم.
دوست عزیز شما سیستم عامل Ubuntu نصب کردین خوب طبیعی هست که با نرم افزار ریموت دسکتاپ نمیتونین بهش متصل بشین!
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2020, 15:40
عضو انجمن
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی
نوشته اصلی توسط
M.D.A
دوست عزیز شما سیستم عامل Ubuntu نصب کردین خوب طبیعی هست که با نرم افزار ریموت دسکتاپ نمیتونین بهش متصل بشین!
بله، با پوتی هم تست کرده بودم که نتونستم کانکت بشم.
ظاهرا مشکل از پراکسیای بود که استفاده میکردم.
با آی پی ایران تنوستم کانکت بشم.
ممنونم از لطفتون
-
-
February 12th, 2020, 04:33
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
دیشب یک ویپیاس ایران سفارش دادم و تحویل داده شد ولی تا الان هنوز نتونستم به ویپساس متصل بشم. (از یک سرور دیگه هم برای اتصال تست کردم که اون هم با خطا مواجه شد)
متاسفانه تا الان هیچ کدوم از خطوط تلفن ثابت و همراه پاسخگو نبودن.
تیکت هم تقریبا سه ساعت هست که ارسال کردم.
** بهروزرسانی
مشکل از سمت خودم بود. (پروکسیای که استفاده میکردم مانع اتصال میشد.)
داداش پروتكل اصلی اینترنت جمهوری اسلامی مختل كرده با فكر اینكه میتواند سرویس نثل جدید از ریشه ***** كنه كه موفق نشد اما این كار باعت شده بسیاری آیپی و اكانت و بسیاری وبسایت مختل شدن و كلی اكانت بر اثر *****ینگ حكومتی دچار آسیب شدن به سایت نت بلاكست مراجعه كنید میبینید زده این آسیب و در تمام شبكه های اجتماعی بخصوص تلگرام گفتن این كار در آستانه نابودی كامل اینترنت ایران پیش رفته .. خودمم الان پروتكل مت فعال كردم نثل جدید روش الكس برس بعدش اونو تانل كردم در ایران این نثل آیپی ایران كاملا ضد***** میكنه و غیر قابل شناسایی ستاد *****ینگ و مانتیورینگ ایران عضو رسمی انجمن ساخت نثل جدید به روش alexbesrs هستم با كلی مشتری در تلگرام .. اگر مشكل اتصال داشتین در تلگرام آیپی من پیام بگذارید تا ساخت مشكلتون حل كنم ..@renzoooooo
وگرنه پنتا سرور حقیقتا از بهترین كیفیت های VPS استفاده میكنه من ازشون سه سرور خرید داشتم و چند مشتری هم از طرف من در چهار روز گذشته كلی سرور خریداری كردن كه ساختم براشون و همشون راضی آیپی ضد***** میكنم در روش الكس برس . كشور اختراع كننده روسیه
ویرایش توسط FRI : February 12th, 2020 در ساعت 04:36
-
-
February 12th, 2020, 10:04
درود.
امکان داره یه پینگ به 8.8.8.8 و 4.2.2.4 از سرورهای ایرانتون به اشتراک بگذارید؟
-
-
February 16th, 2020, 04:27
دوستان عزیز بنده نمیخواهم مانع کسب و کار این بنده خدا بشوم.
ولی 2 تا مشکل اساسی دارد شرکت این دوستان.
1- سرور هایی که ارائه میدهند به هیچ عنوان به درد دانلود نمیخورد و اصلا سرعت دانلود خوبی ندارد__خیلی خیلی خوب باشد 30 مگ در ثانیه که بیشتر اوقات به 5 مگ هم میرسد.
2- پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند چه از طریق تیکت و چه از طریق تلگرام.
بنده 1 سوال از پشتیبان تلگرام کردم که 1 سرور به بنده دهید تا بتوانم حداقل با 30-40 مگ در ثانیه دانلود کنم.
2 ماه میشود که قرار هست به من جواب بدهند
-
-
February 16th, 2020, 13:27
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
MrWave
دوستان عزیز بنده نمیخواهم مانع کسب و کار این بنده خدا بشوم.
ولی 2 تا مشکل اساسی دارد شرکت این دوستان.
1- سرور هایی که ارائه میدهند به هیچ عنوان به درد دانلود نمیخورد و اصلا سرعت دانلود خوبی ندارد__خیلی خیلی خوب باشد 30 مگ در ثانیه که بیشتر اوقات به 5 مگ هم میرسد.
2- پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند چه از طریق تیکت و چه از طریق تلگرام.
بنده 1 سوال از پشتیبان تلگرام کردم که 1 سرور به بنده دهید تا بتوانم حداقل با 30-40 مگ در ثانیه دانلود کنم.
2 ماه میشود که قرار هست به من جواب بدهند
با سلام
دوست عزیز اول اینکه اعلام نکردین کدوم سرور ما سرعت دانلودش پایینه،بهتره بصورت مستند توضیح بدید.
دوم اینکه اگه سرور تون آلمان بوده،مشتری ها دیگه همه سواد کافی دارن و میدونن که پورت هتزنر همه مثل هم و واقعا ۱ گیگ هستن،سرور ایران هم که برای هر ۵ سرور یک پورت ۱۰ گیگ داریم پس تا اینجا توضیحات شما خلاف واقعیت بوده بدون شک...
در مورد پشتیبانی هم،در صورتی که مبنای پشتیبانی شما تلگرام هست،بهتره دنبال همون فروشنده هایی باشید که پشتیبانی شون از طریق تلگرام انجام میشه چون شرکت ما مناسب شما نیست.
موفق باشید
-
-
February 18th, 2020, 18:49
سلام یوزر هم میتونید بدین از سرور ایران؟سرور اصلی نه فقط یوزر
-
-
February 19th, 2020, 10:53
عضو انجمن
اصلا و به هیچ عنوان ایشون پیشنهاد نمیشن.
پشتیبانی به معنای واقعی کلمه افتضاح. از دیروز سمت ظهر دسترسی من به ویپیاس قطع شده و تا الان به تیکتم رسیدگی نشده
هیچ کدوم از تماسهای تلفنی رو هم جوابگو نیستن.
-
-
February 19th, 2020, 11:21
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
اصلا و به هیچ عنوان ایشون پیشنهاد نمیشن.
پشتیبانی به معنای واقعی کلمه افتضاح. از دیروز سمت ظهر دسترسی من به ویپیاس قطع شده و تا الان به تیکتم رسیدگی نشده
هیچ کدوم از تماسهای تلفنی رو هم جوابگو نیستن.
پشتیبانیشون رو باید قوی کنن
ولی بنده سرور ازشون دارم و 3 ماهه که راضی هستم ازشون.
توی پنل ریستش کن !!
دسترسی کنسول هم که داری؟
سیستم عاملم که میتونی عوض کنی!
-
-
March 7th, 2020, 23:40
حدود 4 ساعت از خرید سرور مجازی گذشته و هنوز نتونستم به سرور وصل بشم!
تیکت ها تا زمانی که قبل از خرید بود جواب میدادن، همین که خرید انجام شد جواب ندادن.
ویرایش: رسیدگی شد.
ویرایش توسط aali361 : March 8th, 2020 در ساعت 00:05
-