-
February 16th, 2020, 21:17
مشکل در سرور با پیغام اخطار load average
سلام وقت بخیر
مدتی هست داخل سرور های کلود رفتم داخل سرور چند تا سایت است البته مشکل منابع ندارند ولی هر از گاهی این پغام تو مسیج دایرکت ادمین میاد
This is an automated message notifying you that the 5 minute load average on your system is 14.26.
This has exceeded the 10 threshold.
البته زیرشم یه سری پی ای دی و سایتی که منابع زیاد مصرف کرده رو میاره سایتها هم مختلف هستن ولی امروز رو یکی از سایتا 5 بار این خطا اومد همشم مربوط به یک سایت بوده.لطفا بفرمایید چطور میتونم مشکل ر رفع کنم
-
-
February 16th, 2020 21:17
# ADS
-
February 17th, 2020, 02:16
عضو جدید
پاسخ : مشکل در سرور با پیغام اخطار load average

نوشته اصلی توسط
pixco
سلام وقت بخیر
مدتی هست داخل سرور های کلود رفتم داخل سرور چند تا سایت است البته مشکل منابع ندارند ولی هر از گاهی این پغام تو مسیج دایرکت ادمین میاد
This is an automated message notifying you that the 5 minute load average on your system is 14.26.
البته زیرشم یه سری پی ای دی و سایتی که منابع زیاد مصرف کرده رو میاره سایتها هم مختلف هستن ولی امروز رو یکی از سایتا 5 بار این خطا اومد همشم مربوط به یک سایت بوده.لطفا بفرمایید چطور میتونم مشکل ر رفع کنم
- استفاده از منابع بیش از حد ! سی پی یو ... پاسخ گو نیست
-
-
February 17th, 2020, 04:56
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در سرور با پیغام اخطار load average

نوشته اصلی توسط
pixco
سلام وقت بخیر
در پروسس منیجر داخل whm مانیتور کنید چه چیزی داره سی پی یو تون رو میکشه
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-