با سلام
دوست من ابتدا از شما بابت اینکه نظرتون رو اعلام فرمودید سپاسگزارم.
متاسفانه عده ای از دوستان وقتی از ما سرویس خریداری می کنند فکر می کنند که برده ای، چیزی خریداری می کنند.
خوشبختانه ما با توجه به رابطه ای که با پلیس فتا داریم از قوانین اگاهی کامل داریم! در قوانین سایبری افشا اطلاعات کاربران در فضای مجازی جرم هست و برای همین ما نمی تونیم در اینجا اقدام به ارسال اسکرین شات هایی که ایشون در پستشون کراپ کرده اند، بکنیم. بنابراین این مورد در دادگاه برای ما محفوظ هست (هر چند من فکر نمی کنم ایشون بجز بلوف و مسخره کردن کار دیگری مثل شکایت کردن بلد باشند)
ایشون جوری با ما حرف می زدند و همان قوانینی که در حین خرید قبول کرده اند را به باد سخره و مضحکه می گرفتند، که بعد از چندین بار اخطار بهشون، گوش نکردند و همچنان ادامه دادند. اگر حتی به همان تیکت هایی که اسکرین شاتشون رو ایشون ارسال کردند دقت بکنید ما در کمترین زمان بعد از اپدیت ایشون پاسخگو بودیم. به محترمانه ترین شکل باهاشون برخورد کردیم و هیچ موقع زننده حرف نزدیم حتی وقتی ایشون به شکلی که گفتم حرف زدند. ما بر اساس قوانین خودمون و قوانین سایبری حتی اگر کاربر یکبار اقدام به فحاشی و یا عدم التزام به قوانین قبول شده فی ما بین توسط کاربر شود ، می تونستیم اصلا بدون پاسخگویی، به قطع سرور اقدام کنیم. اما همین الان هم اکانت ایشون در وب سایت ما باز هست و ما از همون موقع چندین بار هم بهشون اخطار دادیم و پاسخ ایشون رو هم دادیم. بنابراین این مشکل ما نیست که ایشون اینطور ریسپاند نشون می دند.
اما در مورد این کارشون هم باید خدمتشون عرض کنم که افترا زدن و هتک حرمت در فضای مجازی (حتی اگر حق با کاربر باشد) جزو محتویات مجرمانه محسوب می شود و حق شکایت برای ما محفوظ است