نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 243

موضوع: فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

نقل قول نوشته اصلی توسط FRI نمایش پست ها
    سلام
    من اتفاقا تمام گفتع های شما خوندم و برعكس هفته پیش یك سرور خریداری كردم و جالبه سرور انگلیس ایشون نثل جدید سرویس مت زدم و اصلا ***** نشده تا به امروز
    و هم اینكه هارد سرور HDD اما سرعت قابل قبولی داره و اینكه مهم ترین اصل cpu وقتی زده 2000 مگاهرتز دقیقا همینه در همین تبلیغات یكی زده سرور آمریكا فلان اختصاصی بعد میگه cpu 1500 وارد خرید میشی cpu 1000 داره میده كلاهبرداری میكنن ولی از ایشون دقیقا عین مشخصاتی كه زدن ارائه دادن .. حتی انقدر خوب بود یه سرور رم 3 دیگه هم زدم اونم شش روزه مت زدم نثل جدید اونم چیزی نشده این توانایی كیفیت و كانفینگ بسیار بسیار خوب ایشون میرسونه .. به نظره من سایت خوب و محترمی هستن شما هم دچار سوتفاهم شدی احتمالا دو كلمه محترمانه براش پیغام بذاری مشكلت حل میشه
    با سلام
    دوست من ابتدا از شما بابت اینکه نظرتون رو اعلام فرمودید سپاسگزارم.
    متاسفانه عده ای از دوستان وقتی از ما سرویس خریداری می کنند فکر می کنند که برده ای، چیزی خریداری می کنند.
    خوشبختانه ما با توجه به رابطه ای که با پلیس فتا داریم از قوانین اگاهی کامل داریم! در قوانین سایبری افشا اطلاعات کاربران در فضای مجازی جرم هست و برای همین ما نمی تونیم در اینجا اقدام به ارسال اسکرین شات هایی که ایشون در پستشون کراپ کرده اند، بکنیم. بنابراین این مورد در دادگاه برای ما محفوظ هست (هر چند من فکر نمی کنم ایشون بجز بلوف و مسخره کردن کار دیگری مثل شکایت کردن بلد باشند)
    ایشون جوری با ما حرف می زدند و همان قوانینی که در حین خرید قبول کرده اند را به باد سخره و مضحکه می گرفتند، که بعد از چندین بار اخطار بهشون، گوش نکردند و همچنان ادامه دادند. اگر حتی به همان تیکت هایی که اسکرین شاتشون رو ایشون ارسال کردند دقت بکنید ما در کمترین زمان بعد از اپدیت ایشون پاسخگو بودیم. به محترمانه ترین شکل باهاشون برخورد کردیم و هیچ موقع زننده حرف نزدیم حتی وقتی ایشون به شکلی که گفتم حرف زدند. ما بر اساس قوانین خودمون و قوانین سایبری حتی اگر کاربر یکبار اقدام به فحاشی و یا عدم التزام به قوانین قبول شده فی ما بین توسط کاربر شود ، می تونستیم اصلا بدون پاسخگویی، به قطع سرور اقدام کنیم. اما همین الان هم اکانت ایشون در وب سایت ما باز هست و ما از همون موقع چندین بار هم بهشون اخطار دادیم و پاسخ ایشون رو هم دادیم. بنابراین این مشکل ما نیست که ایشون اینطور ریسپاند نشون می دند.
    اما در مورد این کارشون هم باید خدمتشون عرض کنم که افترا زدن و هتک حرمت در فضای مجازی (حتی اگر حق با کاربر باشد) جزو محتویات مجرمانه محسوب می شود و حق شکایت برای ما محفوظ است
    ویرایش توسط hpnn.wm : February 6th, 2020 در ساعت 19:41

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)