-
February 6th, 2020, 16:13
لطفا نظر بدید
سلام ببخشید روی سایتم کلودفلر نصب کرده بودم ولی به مشکل برخورد اون رو حدف کردم ولی سایت من به چند ماه پیش برگشت وقتی خوب تحقیق کردم دیدم سرور قدیمی روی کلودفلر بوده و هاستینگ سرور رو عوض کرده و تلاش چند ماهه من از بین رفت . در این بین تقصیر من هست یا هاستینگ؟؟؟؟
-
-
February 6th, 2020 16:13
# ADS
-
February 6th, 2020, 18:53
پاسخ : لطفا نظر بدید

نوشته اصلی توسط
msh603799
سلام ببخشید روی سایتم کلودفلر نصب کرده بودم ولی به مشکل برخورد اون رو حدف کردم ولی سایت من به چند ماه پیش برگشت وقتی خوب تحقیق کردم دیدم سرور قدیمی روی کلودفلر بوده و هاستینگ سرور رو عوض کرده و تلاش چند ماهه من از بین رفت . در این بین تقصیر من هست یا هاستینگ؟؟؟؟
اگه توی سایتشون نوشته باشن بکاپ روزانه میگیریم ولی نگرفته باشن هاستینگ مقصره
خودتم سعی کن حداقل هر هفته یه بار یه بکاپ تهیه کنی تا به مشکل نخوری
-
-
February 7th, 2020, 12:10
عضو انجمن
-
-
February 7th, 2020, 12:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
msh603799
باسلام
آیا اطلاعیه ای در خصوص انتقال سرور ها از هر طریقی ( ایمیل یا سایت یا پیامک و ... ) دریافت نموده اید ؟
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2020, 19:18
بسته به قوانین هاتینگ که نوشته بوده داره--توی سایت چی نوشته بوده- در ضمن اگه اطلاع داده بودند - شما مقصر هستید
اینها می گن روزانه بک اپ میگرند 90 درصد خالی میبنند-حتی هفتگی هم نمی گیرند
-
-
February 8th, 2020, 01:08

نوشته اصلی توسط
msh603799
سلام ،
میزبان شما آیا در پرتال کاربری ، ایمیل ، پیامک و سایر راه های ارتباطی اطلاع رسانی کرده است ؟
-