نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: 15 درصد تخفیف ویژه میزبانی وب هلند **هاست حرفه‌ای و پربازدید بهینه شده برای وردپرس و Magento** دارای انتی دیداس 100 گیگابیت سخت افزاری لایه 7

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید netfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    19 پست

پیش فرض پاسخ : 15 درصد تخفیف ویژه میزبانی وب هلند **هاست حرفه‌ای و پربازدید بهینه شده برای وردپرس و Magento** دارای انتی دیداس 100 گیگابیت سخت افزاری لایه

دوستان سلام.
    ایشون جناب آقای حامد مددیان !! صاحب سایت نیراکلاود از ما هم کلاهبرداری کردن و ما در حال شکایت از ایشون هستیم. برای ما عودت مبلغ دیگه مهم نیست. صرفا میخوایم اینحور آدما ها درس عبرت بشن که نمیتونن از مردم کلاهبرداری کنن و راحت بخوابن.
    به خاطر همین تمام کسانی که از ایشون شاکی هستن. اسناد و اسکرین شات مکاتباتشون رو به بنده ارسال کنن.
    بنده با وکیل شرکت قرار هست از ایشون به صورت گروهی شکایت و اعاده ی خسارت کنیم و انشالله به امید خدا اگر تعداد شاکی ها زیاد باشن به حبس از یک تا 3 سال زندان محکومشون کنیم تا یاد بگیرن وقتی هنوز کودک و بی آبرو هستن در فضای کسب و کار آنلاین وارد نشن و به راحتی نشان ای نماد و ... نگیرن.

من خودم تبریز هستم و با جناب محمودی پلیس فتای آذربایجان شرقی روابط کاری و دوستانه ی زیادی داریم به همین دلیل ممنون میشم کوچکترین مورد شکایت خودتتون رو به من ارسال کنین.
    راه ارتباطی من در تلگرام:
    @parsisan

بنده سعید معصومی هستم مدیر تکنیکال شرکت پارسیسان.
    دوستان تا به الان 4 نفر مدارک و تصاویر مکاتباتشون با حامد ممدیان رو برام فرستادن. بقیه هم اگر کوچکترین موردی دارین از ایشون با من در تماس باشین تا علاوه بر محکوم کردن ایشون پرونده رو کیفری کنیم و خسارت ذی نفع بگیریم از ایشون .
    ممنون.

این هم اسکرین شات مکالماتون که بیشتر از یک ماه گذشته و هر بار ما رو بازی دادن!

2. تعداد تشکر ها از netfa به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)