ای بابا این نیرا کلاود این همه مشتری داره نمیکنه ۲تا پشتیبان بگیره بذاره واسه سایتش که لااقل به روز جواب بدن
یه اسکریپت چت آنلاین رایگان مگه چقدر کار داره آخه بزنه روی تلگرامش بیاد راحت پاسخگو باشه لااقل !کار سختی نیست !
من تقریبا با ایشون ۲سال پیش بود به مدت تقریبا ۱ سال کار میکردم و چندین سرور ازشون داشتم این ۱ سال رو خود سرورها کیفیتشون خوب بود ولی خب اگر نرم افزار مخربی یا ایرادی میزد سرور دیگه باید حداقل روی ۱ هفته حساب میکردی که بیاد ویندوز رو تعویض کنه یا آی پی رو تغییر بده !و همینطور موقع خرید سرور هم قبل خرید خوب آنی در دسترس بودن ولی بعد از خرید بین ۴۸ ساعت تا ۱ هفته زمان میبرد تا سرور رو بدن و بارها هم پیش اومد قبل خرید چیزی نمیگفتن و بعد خرید میگفتن عه ما که آی پی نداریم واسا آی پی خالی بشه :|
یه جورایی کاسبی رو راه انداختن و کلا پول رو میشناسن و اولویت مشتری مداری و رضایت مشتری و شفاف سازی جزو ۲ پله آخریشون بود توی کارشون که همین خراب میکرد کار رو منم این وضعیت خیلی برام سخت بود و ۲ ماه آخر هم سرور ها شدیدا افت داشتن و مجبور شدم همکاری رو قطع کنم باهاشون, ولی فکر میکردم تا الان دیگه درست شده باشه !
ایشالله که خیره و این حرف ها رو با دید مثبت ببینن و موضع گیری نکنن در هر صورت به نفعشونه به این انتقاد ها گوش بدن و برطرف کنن تا مشتری های بیشتری هم جذب کنن !