صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: نتایج جستجوی گوگل

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    132
    تشکر تشکر شده 
    69
    تشکر شده در
    54 پست

پیش فرض پاسخ : نتایج جستجوی گوگل

نقل قول نوشته اصلی توسط Marshall نمایش پست ها
    ولی به زودی این اتفاق می افته و باید تخته کنید!

این حرفتون این معنی رو میده که کاربران اینترنتی و مخصوصا وبمسترها باید یه فکری بکنند و سریعا با این دوستمون مقابله کنند

و بزودی هم تمام نتایج وب مال ایشون میشه و گوگل هم یه قرارداد میبنده که مستقیم همه کاربرانش رو به سایت های ایشون انتقال بده. جالبه!!

پ ن :فقط خدا رحم کنه به این زودی ها نتایج مربوط به هاستینگ رو نگیره,هر چند که من فقط سفارش دهنده هستم اما خدا رو خوش نمیاد یه نفر ملت رو از نون خوردن بندازه و منم ناراحت میشم
    ویرایش توسط abrand : January 31st, 2020 در ساعت 17:13

2. تعداد تشکر ها از abrand به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    20 پست

پیش فرض پاسخ : نتایج جستجوی گوگل

نقل قول نوشته اصلی توسط abrand نمایش پست ها
    این حرفتون این معنی رو میده که کاربران اینترنتی و مخصوصا وبمسترها باید یه فکری بکنند و سریعا با این دوستمون مقابله کنند

و بزودی هم تمام نتایج وب مال ایشون میشه و گوگل هم یه قرارداد میبنده که مستقیم همه کاربرانش رو به سایت های ایشون انتقال بده. جالبه!!

پ ن :فقط خدا رحم کنه به این زودی ها نتایج مربوط به هاستینگ رو نگیره,هر چند که من فقط سفارش دهنده هستم اما خدا رو خوش نمیاد یه نفر ملت رو از نون خوردن بندازه و منم ناراحت میشم

با سلام
    بله متاسفانه!
    طرف اومده چند صدتا دامین های 5 هزار تومنی .ir خریده و تمام نتایج گوگل رو به نام خودش ثبت کرده!
    بالای چند صدتا دامین به نامش ثبت شده!
    من فقط یه نمونه رو قید کردم و با کلمات کلیدی بیشتری توی نتایج گوگل سایتهای اون صف شده اند!
    متاسفانه اینطوری نتایج گوگل رو داره همش به سمت اسپم سوق می ده و کار و بار خیلی ها رو تخته کرده!
    برای بقیه کلمات گوگل هم نمیشه انتظار داشت بیکار باشه و سراع بقیه کلمات نره!
    به یاد داشته باشید که صدتا دامین به نامش ثبت شده و هر کلمه ای رو هدف قرار بده بقیه سایتهای دیگه هم در خطر می افتن!
    پس بهتره یه کاری کرد!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 0editor نمایش پست ها
    این کلمات مختص خب سایتا اندکه که بیشترم مال ایشونه من یه سایت بزنم فروش فضول وقتی فقط خودمم جستجو هم برای من میشه دیگه شما فکر کنم میخوایین با این محتوا سایتی بزنید و اینو دیدین موندین !
    بهینه سازی کلی روش داره شما میتونید با خرید بازدید یا بک لینک هم بصورت دوره ای و اصولی بیایین بالا ولی بقوله قدیمیا محتوا! دقت کنید قدیمیا واس زدن سایتی میگردن دنبال دیتابیس بعد میرن سراغ بهینه سازی این دوست عزیزم سایتش اسپمی بیش نیست و بعد دوره ای حذف میشه اگه میتونه سایتی بزنه با کلمات فیلم - سریال - دانلود بیاد صفحه اصول نتیجه اولم نشد نشد دوم من خودم هرچی ادمین سایت میشناسم مشتریش می کنم ))) رقابت بعضی کلمات خیلی بالاس چون مخاطب و محتوا زیادی تو نته
    دوست عزیز همونطوری که نوشتم این فقط یه نمونه کلمه کلیدی بود! احتمال اینکه سراغ بقیه کلمات کلیدی دیگه هم بره خیلی زیاده! هرچی باشه صد تا دامین .ir هزینه تمدید سالیانه اشون حدود 600 هزار تومنه و این آقا بالای چند صدتا دامین به نامش ثبت شده!
    من فقط یه نمونه ی کوچیک رو مثال زدم! با یه اسکریپت ساده میره محتوای سایتهای دیگه رو کپی می کنه و با یه مقدار تغییر توی همه دامین هاش نتایج گوگل رو داره می خوره!
    دلیل نمیشه الان که نرفته سراغ کلمات دانلود فیلم و سریال بعدا هم اینکارو نکنه!
    اگه دست روی دست گذاشت امثال این آدم زیاد می شن و خیلی ها یه اسکریپت می خرن که محتوا کپی کنه بعد مثل ایشون چندصدتا دامین به نام خودشون ثبت می کنن هزینه سالیانه اشون هم فوق فوقش چند میلیون بشه!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)