با سلام ای پی و ای پی هایی هستن که بنده بلاک کردم اما دارن از سایت بازدید میگیرن این چگونه هست؟
در سی پنل ای پی بلاکر زدم حتی فایل اچ تی اکسس ویرایش کردم اما هنوز داره بازدید میگیره
اصلا چطور ممکنه؟
با سلام ای پی و ای پی هایی هستن که بنده بلاک کردم اما دارن از سایت بازدید میگیرن این چگونه هست؟
در سی پنل ای پی بلاکر زدم حتی فایل اچ تی اکسس ویرایش کردم اما هنوز داره بازدید میگیره
اصلا چطور ممکنه؟
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
من یک ای پی رو بلاک کردم اما بازدید میگیره از صفحه chechout افزونه edd هم همش بازدید میگیره . چجوی ای پی رو بلاک کنم نتونه سایت رو مشاهده کنه؟
کا ای پی بلاکر سی پنل رو هم زدم اما بازدید میگیره
کد زیر در اچ تی اکسس هم هست
<Files 403.shtml>
order allow,deny
deny from 172.80.0.0
allow from all
</Files>
البته جای اون دو تا صفر اخر ای پی عدد ای پی هست و با رنج اشتباه نگرین .ت ای پی هست
اگر کد دیگه میدونین افزونه ای چیزی لطفا و حتما کمک کنید . ممنون از همیاری تون
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
شاید تو لاگ مونده یعنی ارتباط اون ای پی قطع شده ولی تو لاگ مونده اگر به سرور دسترسی دارید میتونید تو فایروال ای پیشو بلاک کنید
این روش یکی از روش های خوبی است که توسط دوستان ارائه شده است
از پاسخ شما متشکریم
www.irbesthost.com بهترین ارائه دهنده خدمات میزبانی وب
خرید هاست و ثبت دامنه
ارائه انواع هاست لینوکس ، هاست وردپرس ،
هاست فروشگاهی می باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)