حق با شماست
استارتر عزیز:
اگر ساکن تهران هستید، در برخی محلات تهران کافوی نوری گذاشتن، برای امکان سنجی به واحد فنی مرکز مخابرات مراجعه کنید تا نزدیکترین کافوی نوری رو برای شما مشخص و امکان سنجی کنند.
پ.ن:
VDSL مخابرات استان تهران
حق با شماست
استارتر عزیز:
اگر ساکن تهران هستید، در برخی محلات تهران کافوی نوری گذاشتن، برای امکان سنجی به واحد فنی مرکز مخابرات مراجعه کنید تا نزدیکترین کافوی نوری رو برای شما مشخص و امکان سنجی کنند.
پ.ن:
VDSL مخابرات استان تهران
ویرایش توسط tpark : January 22nd, 2020 در ساعت 20:52
Work Hard
Dream Big
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
از هر جا میگیری از های وب نگیر ، سرعت تک کانکشن سرور های خارجی افتضاحه تو های وب.
من با سرعت ۸ مگ تو ساعات اوج مصرف حتی نمیتونستم یک ویدیو با کیفیت ۳۶۰ رو از یوتیوب استریم کنم ، حالا سایت های دیگه بماند.
نظر شما راجع به آسیاتک چیه؟ شنیدم با سایت های خارجی و سرور های خارجی مشکل داره ؟
مخابرات سرعتش با اینستاگرام و تلگرام و ... چطوره؟ الان tde lte ایرانسل دارم خیلی خیلی خیلی مضخرفه و اصلا نمیشه از اینستاگرام استفاده کرد.
اره طرح غزال است- البته من یک سال پیش گرفتم- هنوز تمدید می کنم
- - - Updated - - -
اره tde lte مبین نت هم دارم با ایستا کمی مشکل داره- تصاویر باز نمیششه
مخابرات از همه بهته - البته فیبر نوریش
در ضمن استان با استان خیلی فرق داره - ما استان سمنان کل جمعیت 700 هزار تا هم ن یستیم - در حالی که شاید یک منطقه ترهان همین جمعیت ساکن باشه
کلا اینها هم همیشه همه چیز را با هم می بنند و ارتقا خدمات و سخت افزار ندارند - چون می دونند کسی چیزی نمی گه و همه چیز هم دست خودشون است
کلا اینترنت دست مخابرات است و بقیه شرکتها هم فقط عامل فروشند و برای همین مشتری کم دارند
هم مبین نت - شبانه را برداشته - قیمت هم 2 برا بر کرده
الان 7 گیگ ماهنه 32 هزارتومان!!!!!!!!!!!!
سرعت اسمی 50مگابیت که تا 100مگابیت باز هست
ولی با توجه به مودم اگر از پروفایل 35b پشتیبانی کند
میتوانید تا 300مگابیت پهنای باند داشته باشید.
https://en.wikipedia.org/wiki/VDSL
من از مخابرات نت دارم ولی هر از چندی مجبور میشم به 195 شکایت کنم الانم مجبور شدم از خود 195 به سازمان بازرسی کل کشور شکایت کنم ! در آینده ای نزدیک هم از سازمان بازرسی کل کشور به کجا شکایت کنم ؟ نمی دونم !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
های وب
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)