سلام حداقل بگید کی درست میشه بنده کلی کار دارم
سلام حداقل بگید کی درست میشه بنده کلی کار دارم
با سلام
دوست من ، واقعیتا کاری که دوستان در حال انجامش هستند و احتمالا نهایتا تا فردا صبح اوکی بشه در اصل کار یک هفته بود! و مشکلی که پیش اومده بود به هیچ عنوان پیش بینی نشده بود و اصلا قرار نبود اتفاق بیافته.
برای اپدیت شما و همه دوستان باید عرض کنم ما فقط در طی 24 ساعت کل رنج هلندمون رو عوض کردیم و در حال حاضر داریم روی سرور های مجازی یکی یکی ست می کنیم.
از صبوری شما سپاس گزاریم وبه خاطر مشکل پیش امده عذرخواهی می کنیم. در حال حاضر همه کار ها یا انجام شده است و یا در حال انجام هست! و الان منتظر دیتاسنتر جهت روت کردن ای پی ها هستیم.
خسته نباشی اگر زودتر حلش کنید ممنون میشم
نه اینجا پاسخ میدی نه تیکت رو پاسخ میدین برای جذب مشتری و گرفتن پول تند تند در خدمت مایید حالا که قطع شده انگار نه انگار
دوست گرامی ما در طی این مدت 4 نفری با حداکثر زمان کار در روز داریم کار می کنیم که بتونیم برسیم
واقعا تعداد تیکت ها خیلی بالاست و روند هم زمانبر هست !
لطفا کمی همکاری بفرمایید
سلام
وقت بخیر
در تاپیک قیمت رو زدید 35 ولی در قسمت ثبت سفارش بالای 80 هست اگه کد تخفیفی هست بفرمایید و اینکه پشتیبانی تلگرام هم دارید؟ و سرویس چه مدت پس از پرداخت آماده میشه ؟
با سلام
نه دوست من این تاپیک رو اگر دقت کنید برای خلی وقت پیش هست و صرفا به خاطر اینکه دوستان اپدیتش می کنند ما پاسخ می دیم
سلام
وقت بخیر
در تاپیک قیمت رو زدید 35 ولی در قسمت ثبت سفارش بالای 80 هست اگه کد تخفیفی هست بفرمایید و اینکه پشتیبانی تلگرام هم دارید؟ و سرویس چه مدت پس از پرداخت آماده میشه ؟
این آفر تموم شده
واقعا نمیدونم سرور ندارید چرا میفروشید پول رو میگیرند بعد میگند از این لوکیشن که سفارش دادید سرور نداریم تحویل بدیم بعد میگیم از جای دیگه بدید بعد اونم میگند پنل مشکل داره باید تا حل شدن مشکل صبر کنید!!!!
تیکت هم که ماشالا اصلا جواب نمیدند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)