نوشته اصلی توسط
unix_magnet
بلندی های جولان هم جزوی از خاک این سرزمین هست . اینکه الان مرزها محدود به ناحیه ای شده که ایران نامیده میشه دلیل بر این نیست که بگیم جولان یا ایلام یا سیستان یا غزه یا فلسطین
کشتن هموطنان ما در استان سوریه و استان فلسطین رو نباید با کشته شدن هموطنان ما در مرزهای کنونی ایران سوا بدونید
هیچ امپراتوری شکل نخواهد گرفت مگر اتحاد ترک و فارس و عرب
و ما هیچ زمانی مثل الان به این اتحاد نزدیک نبوده ایم.
از دید من هیچ ایرادی نداره رهبر امپراتوری ایران زمین یک ترک یا یک فارس یا یک عرب باشه . به نظرم عادل باشه و دلیر و نترس. این کافیه
قومیت یا ناحیه هیچ تفاوتی نمی کنه .
ما همه از هزاران سال قبل در این سرزمین بوده ایم از سمرقند تا قاهره و از کشمیر تا استانبول و عده ای وایکینگ وحشی تازه به دوران رسیده نمی توانند بر ما تعیین تکلیف کنند .
در همان آمریکا بالای ۵۰ میلیون گرسنه در خیابانهای لوس انجلس و غیره گدایی می کنن . فقر هم همه جا هست . و دلیل نمیشه پشت کشورمان نباشیم
و اما در مورد روس ها . بنده فکر میکنم این ما هستیم که به روس ها دستور میدیم نه روس ها . این قاسم سلیمانی بود که دستور حمله رو بعد از رفتن به مسکو داد نه روسها .
البته چه اشکالی داره که کشور, همپیمانی داشته باشه .
آمریکا با اون همه ادعا از ترسش کل اروپا رو با خودش همراه می کنه . پس پیمان نظامی داشتن چیز بدی نیست
بنده فکر می کنم الان این ما هستیم که حرف برتر رو می زنیم و روس ها بدون دستور ما در منطقه آب هم نمی تونن بخورن . کمونیست دیگه تمام شد .
شما هم به ما بپیوندید و در هر مرام و عقیده ای که هستید از این سرزمین اهورایی و مقدس باشید . ما همگی در یک کشتی هستیم در هر عقیده و مرامی
افتخار کنید به کشوری که در اون به دنیا اومدید .
در دبی و استانبول مردمان به حال ما و شما غبطه می خورند .
شما صاحب بهترین پاسپورت دنیا هستید . پاسپورت مردمانی که در ان سوی آب ها هستند در سالهای آینده مورد تنفر و لعن و نفرین جهانیان خواهد بود . و موجب بی آبرویی و کسر شان
ما ناتو و غرب را در اوج قدرت به زیر می کشیم . تاریخ درباره ما به نیکی سخن خواهد گفت