نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: درگذشت محمد صالحه استاد کامپیوتر دانشگاه شریف در سقوط هواپیما

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : درگذشت محمد صالحه استاد کامپیوتر دانشگاه شریف در سقوط هواپیما

نقل قول نوشته اصلی توسط unix_magnet نمایش پست ها
    بنده در مورد شخصیت ها و سازمانهای حقوقی وقتی دلیل و عده ای نداشته باشم نمی تونم نظر بدم و بحث بنده هم فرای نگاه شما هست

اما یک چیز رو خیلی خوب می دونم و اون اینه که ما در بسیاری از علوم در حال حاضر پیشرو و صاحب علم هستیم مثل نانو پتروشیمی فناوری هوا فضا تولید نرم افزار علوم پایه فنی و مهندسی شیمیایی معادن و فلزات و غیره

و هر چند خیلی باید کار بشه اما به هر حال مطمنم اسراییل رو زیر می کشیم و امپراتوری خود را مجدد احیا خواهیم کرد.

شما هم مراقب باشید و سنگ اسراییل رو به سینه نزنید و در دامان اون گرفتار نشید چون تمام بدبختی های ما ریشه اون اسراییل و آمریکا و انگلیس هستن . و این ملعون هدفش این هست که ایران رو جزوی از قلمرو امپراتوری اسراییل بزرگ کنه

اما تاریخ زمانی با بازگشت باشکوه ایران به راس قدرت جهانی فاصله نداره .

ما الان در دنیا قدرت میانی هستیم و در آستانه تبدیل شدن به امپراتوری بزرگ چه دشمنان بخواهند و چه نخواهند .

ما پیروزیم
    این کشوری روزی به قدرت میرسه که یک ایرانی مجددا در اون حکومت کنه نه اعراب ...
    این کشور روزی مجددا امپراطوری خودش را بنا میکنه که یک ایرانی دلسوز ثروت و منابع اون را خرج کشور کنه و به جای بلندی های جولان به فکر سیستان و ایلام و ... باشه
    این کشور روزی دوباره قدرت اول دنیا میشه که اول فقز داخلی را از بین ببره و دلسوز داشته باشه
    من نه سنگ اسراییل را به سینه میزنم نه مثل شماها نوکر کمونیست ها هستم ، من ایرانیم و فکر کشورم هستم و فکر ملت خودم ...
    ما که نه اما حکومت ایران جز یک نوکر برای روس ها و در کل کمونیست ها نیست و امیدوارم روزی کشور اهورایی ایران مجددا به یاد بیاره که ما فدایی اعراب نیستیم
    فکر نکنم شما پیروز بشید چون اربابان کمونیست شما هم محکوم به فنا هستن اما روزی ایران دوباره قدرت اول دنیات میشه و حکومتای در اون سر کار میاد که براش منافع ایران نه اعراب و کمونیست ها مهم باشه
    به امید روزی که یک ایرانی بر ایرانیان حکومت کنه
    ویرایش توسط iraniam2000 : January 17th, 2020 در ساعت 20:14

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)