نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
وقتی میگم تحقیق کنید برای همین هست
هر دو کارخانه الان زیر مجموعه گروه مالی تدبیر که زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام هست ، هستن و برای همین هم کسی کاری به کارشون نداره و هر غلطی میخوانن میکنند
نمونه افرادی که تو این صنعت تو این سالها تحت نفوذ همین سپاه وارد کار شدن جناب آقای زنوزی همشهری محترم خودم هست که 12 هزار میلیارد تومان وام بلاعوض برداشت (برابر با 15 میلیارد دلار در اون زمان) و تحت نفوذ سپاه وارد عرصه تولید خودرو شد و ...
اصلا یکی بیاد بگه بر چه اساس بعد انقلاب 57 کارخانه امثال خیامی و یا ایروانی(کفش ملی) و بقیه کارخانه ها مصادره شدن ؟ مگر اونها حق کسی را خورده بودن و یا ظلمی کرده بودن ؟
البته بر اساس منطق مکتب کمونیست باید و باید مصادره میشدن
در مورد اسراییل هم من تا حالا نشنیده بودم به ایران یهودی ها خیانت کرده بشند اما قراردادهای ننگین و خیانت های روس ها را کم تو تاریخ نخوندم
از نظر من سگ یهودی های اهل کتاب و دین شرف داره به کمونیست های حاکم فعلی که نه دین دارند و نه خدا را میشناسن
من ماندم این همه شهید و بدبختی ملت برای چی بوده و هست ؟ آیا فحشا کم شده ؟ آیا فقر ریشه کن شده ؟ آیا سیاسیون فاسد از بین رفتن ؟ شما یک نتیجه مثبت را بگو
امروز هم برای 50 هزار تومان تو حساب مردم سرک میکشن ، برای ماشین و خانه و ... مالیات تعیین میکنند ، تورم 200 را 20 درصد اعلام میکنند و حقوق کارمند و کارگر را 15 درصد افزایش میدن و سفره فقرا را کوچکتر میکنند، کودکان کار زیاد شدن و زنان بی سرپرست تعدادشون قابل شمارش نیست ....اما سر حماقت یک عده باید دو میلیارد دلار مردم بدبخت ایران تاوان بدن
یک نفر بگه ثزوت ایران کجا خرج میشه که هر روز خدا فقیرتر و فقیرتر میشیم ؟

ﻧﺰﺩﯾﮏ 40 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭ ﺩﻋﺎ ﻭ ﻋﺰﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﻧﺎﻟﻪ ﻭ ﻧﻔﺮﯾﻦ ﮐﺮﺩﯾﻢ
8 ﺳﺎﻝ ﺑﺎ ﻧﺼﻒ ﺩﻧﯿﺎ ﺟﻨﮕﯿﺪﯾﻢ
20 ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺭ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﺍﺯ ﻧﺎﺧﻨﮕﯿﺮ ﺗﺎ ﺩﺍﺭﻭﯼ
ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻭ ﺍﯾﺪﺯ ﻭ ﺯﮔﯿﻞ ﻫﺴﺘﯿﻢ
ﭼﻪ ﺣﮑﻤﺘﯽهستش که ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﻫﻤﮥ ﺩﻧﯿﺎ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ
ﻣﯿﮑﻨﻦ ؟
ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻗﻄﺐ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﯿﺸﻪ
ﺩﺑﯽ ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ ﺁﺳﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ
ﮐﺮﻩ ﺟﻨﻮﺑﯽ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﻣﺎﻝ خودش ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﻗﻄﺮ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ ..............
ﻣﺎ ﺍﺯ ﺳﻮﻣﺎﻟﯽ ﻭ ﺑﻨﮕﻼﺩﺵ ﻓﻘﯿﺮ ﺗﺮ ﻣﯿﺸﯿﻢ
ﺗﻮ ﺻﻒ ﺳﺒﺪ ﮐﺎﻻ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻣﯿﻤﯿﺮند
ﯾﻪ ﺟﺎﯼ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ
ﯾﺎ ﺩﻋﺎ ﻫﺎ ﺭو ﻋﻮﺿﯽ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
ﯾﺎ ﺩﻋﺎﯼ ﻋﻮﺿﯽ میخونیم
ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
ﯾﺎ ﺑﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺎ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﻦ
ﯾﺎ ﻋﻮﺿﻤﻮﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﻋﺎ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ
یا جای عوضی زندگی میکنیم

کدام یکی به نظر شما ؟

بنده در مورد شخصیت ها و سازمانهای حقوقی وقتی دلیل و عده ای نداشته باشم نمی تونم نظر بدم و بحث بنده هم فرای نگاه شما هست

اما یک چیز رو خیلی خوب می دونم و اون اینه که ما در بسیاری از علوم در حال حاضر پیشرو و صاحب علم هستیم مثل نانو پتروشیمی فناوری هوا فضا تولید نرم افزار علوم پایه فنی و مهندسی شیمیایی معادن و فلزات و غیره

و هر چند خیلی باید کار بشه اما به هر حال مطمنم اسراییل رو زیر می کشیم و امپراتوری خود را مجدد احیا خواهیم کرد.

شما هم مراقب باشید و سنگ اسراییل رو به سینه نزنید و در دامان اون گرفتار نشید چون تمام بدبختی های ما ریشه اون اسراییل و آمریکا و انگلیس هستن . و این ملعون هدفش این هست که ایران رو جزوی از قلمرو امپراتوری اسراییل بزرگ کنه

اما تاریخ زمانی با بازگشت باشکوه ایران به راس قدرت جهانی فاصله نداره .

ما الان در دنیا قدرت میانی هستیم و در آستانه تبدیل شدن به امپراتوری بزرگ چه دشمنان بخواهند و چه نخواهند .

ما پیروزیم