نوشته اصلی توسط
alirah
چند مورد مهم :
1- تمامی صحبت ها و مکالمات رد و بدل شده بطور کامل در تلگرام هست و اگر هم قصد دارید که برید و تاریخچه مکالمات رو پاک کنید بدونید که بی فایده ست چونکه از تک تک حرف ها اسکرین شات گرفته شده.
2- آدمی که اکانتی رو خریداری می کنه نمی گذاره 2 ماه بعد بیاد و بگه که اکانت مشکل داره ----- اگر این کار رو کرد نباید توقعی در خصوص ارائه خدمات داشته باشه !!!! ما هم حق داریم که جوانبی رو بررسی کنیم و ببینیم که مشکل پیش آمده از سمت شما بوده و یا مشکل از اکانت تحویلی ما بوده که خب خدا رو شکر شما پیش دستی کرده و همه شک و شبهه رو بر طرف کردید !!!
3- اینطور که شما می فرمایید " پول ما رو گرفته " و " پول ما رو پس نداده و ..." کسی که ندونه خیال می کنه صحبت از تریلیون دلار هست !!! همکاران گرامی این آقا سرجمع 400 هزار تومان برای اکانت وریفای شده پی پل هزینه کردند ولی توقع اکانت پریمیر پی پل رو دارند. بنده هم چون خدمتی رو فروخته بودم خودم رو موظف به ارائه ش می دونستم و اکانتشون رو هم طیق اسناد و مدارک موجود تحویل گرفتند. اکانت بطور کامل و با مشخصات آمریکایی وریفای شده بود.
حالا نمی دونم که این دوستمون با اکانت چه کار کرده بودند که بعد از 2 ماه از زمان تحویل دوباره با بنده تماس گرفتند و زمانی که به اکانت لاگین کردم دیدم مشخصات خودشون به جای صاحب حساب هست و هیچ خبری از ssn نامبر و ... نیست !!!! بازهم بنده بخاطر اینکه ایشون اذعان کردند که مشکل دارند و هزار یک داستان تعریف کردند قبول کردم که همین اکانتشون رو با یک ویزا کارت معتبر وریفای کنم و مجدداً تحویلشون بشه. بنا به دلایلی سورسی که ازش کارت تهیه می کردیم در دسترس نبود و مجددا بازهم بنده مسئولیت پذیر بودم و به ایشان گفتم که کلاً اکانت دیگری بهشون تحویل خواهم داد
صبح روزی که این آقا این پست رو اینجا گذاشتن با بنده تماس گرفتند و پیگیر شد که چی شد بنده هم گفتم تا آخر وقت اکانت تحویلتان می شود!
منتها نمی دونم روی چه حسابی (که حتماً حسادت و نیروهای خارجی و تحریک رقبا و .... نبوده) دو ساعت بعد از تماسشون این پست رو گذاشتند و مجدداً شب که از بنده پیگیر شدند به ایشان گفتم :
" بله - اکانت شما آماده تحویل است . اما به هیچ عنوان هیچ به شما تحویل نمی شود و هرگز هم نخواهد شد .... تشریف ببرید فقط و فقط مورد رو همانطور که بلد هستید پیگیری کنید "
هنوز هم بر سر حرفم هستم و به هیچ عنوان نه وجهی به این آقا پرداخت میشه و نه هیچ اکانت دیگری....
این طور افراد لیاقت محبت را که نمی شناسند هیچ یک جیمیل هم بهشون بدید از سرشون هم زیاده !!!!
4- شرکت ما رسمی و ثبت شده هست..... بیش از یکصد مشتری رضایتمند داریم و این رو بدونید که این دست پست ها و به خیال خودتان تخریب ها برای ما نه تنها آنگونه که شما می انگارید تمام نمی شود، بلکه تبلیغات خیلی خیلی خوبی هم هست. چرا که از قبل همین پست ها کسانی که آگاه باشند و اندکی منطق داشته باشند درست را از غلط تشحیص میدهند و در این چند روز اخیر مستقیما به دفتر ما آمده و سفارشاتی با مبالغی به مراتب بیشتر از "" پول "" های شما داده اند که ما قدر دانشان هستیم.
5- در آخر این مجموعه و دیگر همکاران ما به هیچ عنوان نیازی به توصیه شدن از طرف افراد بد تینت و نا خوش احوالی چون شما ندارند که به جای اندکی کسب علم و سعی در پیشرفت فقط در صدد تخریب دیگران هستید تا بلکه بتونید نانی به کف آرید اما ای دل غافل که همان تکه نانی هم که داشتید را به جهالت از کف خواهید داد.
بنده علی رهگذر هستم
شرکت فناوران آریا نیک ایده
به شماره ثبت 468360
و شناسه ملی 14004738978