-
January 9th, 2020, 22:33
عضو انجمن
پاسخ : درخواست حذف کدهای مخرب سایت
الان که سایتتون لود نمیشه
-
-
January 9th, 2020 22:33
# ADS
-
January 9th, 2020, 22:37

نوشته اصلی توسط
behi0021
بنده در زمان تست هاست بکاپی تهیه نکردم و قصد سو استفاده از کسی ندارم.کمااینکه برای این مشکلم 3 بار هزینه کردم به افراد مختلف ولی متاسفانه فقط شعار میدن.
همین الان اگر مشکل کد برطرف بشه بنده دو تا سرویس از شما میگیرم.با اینکه نمی تونم تغییر dns بدم و سوال امنیتی دامنه رو فراموش کردم ولی دامنه رو تغییر میدم ناچارا
هزینه قالب اصلی 185 تومان هست بنده تا الان 250 تومن هزینه کردم .بنده شخصا برای کاری که انجام میدم از مشتری هزینه دریافت میکنم.نمی دونم چرا یکسری افراد حتی مشکل رو برطرف نمی کنن و حتی پاسخگو نیستن.
قصد من کمک بود و هرگز منظورم سو استفاده نبود.
توصیه می کنم که قالب اصلی رو تهیه کنید و از تولید کننده قالب حمایت کنید.
راجع به کسانی که از شما مبلغی دریافت کردند و نتوانستند مشکل رو برطرف کنند نظری ندارم و نمیتونم قضاوت کنم.
در چند فایل اصلی قالب مثل footer.php کدهایی وجود دارند که باعث فراخوانی یکسری فایل از سایت نالر می کنند.
موفق باشید
-
-
January 9th, 2020, 22:55
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
tpark
قصد من کمک بود و هرگز منظورم سو استفاده نبود.
توصیه می کنم که قالب اصلی رو تهیه کنید و از تولید کننده قالب حمایت کنید.
راجع به کسانی که از شما مبلغی دریافت کردند و نتوانستند مشکل رو برطرف کنند نظری ندارم و نمیتونم قضاوت کنم.
در چند فایل اصلی قالب مثل footer.php کدهایی وجود دارند که باعث فراخوانی یکسری فایل از سایت نالر می کنند.
موفق باشید
آیا امکانش هست بنده یک سرویس از شما بگیرم مجدد و هزینه سرویستون رو پرداخت کنم و مشکلم رو برطرف کنید؟دامنه هاست تستی قبلی شما بر روی dns شما همچنان ست هست.اگر مشکل برطرف بشه به زودی سرویس بعدی هم انتقال میدم.اگر امکانش هست ذکر کنید سرویس تهیه کنم از هاستینگتون.
ویرایش توسط behi0021 : January 9th, 2020 در ساعت 22:59
-