-
January 5th, 2020, 15:28
عضو جدید
انتخاب نسخه esxi
سلام و عرض ادب
من چندتا مشکل دارم
1 اینکه چندتا سرور داریم که برای منابع مالی و نرم افزاری رو هر کدوم یه سیستم عامل نصب شده بود که الان میخام مجازی ساز نصب کنم و سرور ها نسخه جی 6 380 پرولیانت هستند از شرکت اچ پی
چه نسخه ای مناسب این ورژن است؟
2- سرور نمیتونه بوت کنه از طریق فلش و سی دی ام اکسترنال
داخل فلش محتویات esxi رو ریختم نسخه 6.7 که بعد فهمیدم ساپورت نمیکنه و نصب نمیشه که نصخه 5.5 و 6 هم تست کردم اما مشکل اینه از داخل ilo 2 که کانکت شدم اصلا نه یو اس بی نه اکسترنال دی وی دی نه مانت نرم افزاری از ریموت آیلو 2 هیچ کدام بوت نمیکنه و مشکل وجود داره اط چه طریقی رفعش کنم. تنظیمات هم میدیم چیزی غیر فعال نبود مخصوصا usb2
3- چندتا سرور تاور هم داریم که مدلشو نمیدونم و رم 128 گیگ دارن ولی قدیمی هستند قطعا نسخه بوت esxi رو نمیتونیم نصب کنیم رو اگر بشه باید ورژن زیر 5 باشه که جوابگوی ما نیست.چه سیستم هامل سرور ویندوزی نصب کنم و بعد از نصب سیستم هامل چه نسخه از مجازی ساز نرم افزاری رو لود کنم روش؟
ممنون
سرور مجازی و سرور اختصاصی و کلولوکیشن
سرور اختصاصی
fama.co.ir fema.co.ir smspanell.com smspanell.ir
سرور مجازی
-
-
January 5th, 2020 15:28
# ADS
-
January 7th, 2020, 14:25
عضو انجمن
پاسخ : انتخاب نسخه esxi
سلام دوست عزیز شما باید نگارش esxi مناسب رو از وب سایت HP دانلود کنید و نصب کنید نسخه ۶ معمولا بدون مشکل ترین هست.
-
-
January 11th, 2020, 13:32

نوشته اصلی توسط
elvator
سلام و عرض ادب
من چندتا مشکل دارم
1 اینکه چندتا سرور داریم که برای منابع مالی و نرم افزاری رو هر کدوم یه سیستم عامل نصب شده بود که الان میخام مجازی ساز نصب کنم و سرور ها نسخه جی 6 380 پرولیانت هستند از شرکت اچ پی
چه نسخه ای مناسب این ورژن است؟
2- سرور نمیتونه بوت کنه از طریق فلش و سی دی ام اکسترنال
داخل فلش محتویات esxi رو ریختم نسخه 6.7 که بعد فهمیدم ساپورت نمیکنه و نصب نمیشه که نصخه 5.5 و 6 هم تست کردم اما مشکل اینه از داخل ilo 2 که کانکت شدم اصلا نه یو اس بی نه اکسترنال دی وی دی نه مانت نرم افزاری از ریموت آیلو 2 هیچ کدام بوت نمیکنه و مشکل وجود داره اط چه طریقی رفعش کنم. تنظیمات هم میدیم چیزی غیر فعال نبود مخصوصا usb2
3- چندتا سرور تاور هم داریم که مدلشو نمیدونم و رم 128 گیگ دارن ولی قدیمی هستند قطعا نسخه بوت esxi رو نمیتونیم نصب کنیم رو اگر بشه باید ورژن زیر 5 باشه که جوابگوی ما نیست.چه سیستم هامل سرور ویندوزی نصب کنم و بعد از نصب سیستم هامل چه نسخه از مجازی ساز نرم افزاری رو لود کنم روش؟
ممنون
سلام طبق vmware compatibility Guide که تو این شکل میبینید، روی این سرور نسخه esxi 5.5 U3 و یا پایین تر رو می تونید نصب کنید و بعد از نصب میتونید اونرو آپگیرد کنید به ورژن های بالاتر. در صورت نیاز می تونید از آموزش آپگرید کردن ESXi استفاده کنید.
Capture.JPG
-
تعداد تشکر ها از AdminPortal.ir به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2020, 23:24
5.5
6
خوبه-زیاد فرقی نداه
- - - Updated - - -
5.5
6
خوبه-زیاد فرقی نداه
-
-
January 14th, 2020, 23:29
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از 200TBFilm به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2020, 00:13
نسخه 6.5 بهترین نسخه و استیبل هست
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید