نقل قول نوشته اصلی توسط nokte نمایش پست ها
دوست عزیز اولا شما مگر آدرس سایت بنده را دارید و مدانید کدام سایت است که میگویید سایت صفره و سود ده نیست؟

شاید سایت من سود ده باشه که حتما هست ولی برای خود من سود ده است ولی باز هم دنبال اسپانسر هتم چون اتفاقا سایت بزرگ و مهمی است و در کشور و خارج از کشور مطرح و معروف است. مثلا سایت ها یدانلود معروف همه اسپانسر دارند پس یعنی سایت سود ده نیست و صفره؟

در ضمن من با ایشان توافق کرده بودم که در سایتی که اولین در ایران بوده و هست و 18 ساله تاسیس شده براشون برنر درج کنم. و همچنین در نرم افزاری که روی هرازان سیستم کاربر نصب است براشون روی رایانه ها و از طریق آی پی های واقعی بازدید و ترافیک بفرستم که دیگه به من ربطی نداره اینها تبدیل به مشتری بشود یا نشود ما 1 سال حداقل توافق میکنیم که سایت من درگیر ماجراهای سرورو نباشد و من هم با ارسال آی پی و ترافیک کمک میکنم رنک ایشون در الکسا بالا بره و همیشه افرادی در سایتشون آنلاین باشند .

به هر حال برای کسی که سرور هاش زیاده یک و یپی اس ساده چندان درگیری براش ایجاد نمیکنه و کارهر دومون راه میافته ضمن اینکه هر چقدر ما و نرم افزار ما پیشرفت کند و دانلود شود به صورت مستقیم رایانه آن کاربر نیز به آمار بازدید کنندگان شما اضافه خواهد شد و حداقل در رنک الکسا و سایر آمارگیر ها از جمله گوگل تاثیر خواهد داشت.

درضمن من پیشنهادات دیگر هم دارم که حتی رایگان هستند ولی چون گفتند چند ماه آزمایشی باشد و به دنبال سود مستقیم مالی از سایت بنده بودند قبول نکردم ولی فعلا مشکل هاست ندارم و میتوانم تا پیدا شدن یک اسپانسر خوب صبر کنم و البته آدمی هستم که جبران کنم. ولی از بدقولی و عدم شفافیت ناراحت میشوم

اسپانسری یعنی همه چیز رایگان. من اگر میخواستم هزینه کنم با یک هاست پر ترافیک هم کارم راه میافتاد. من دنبال گسترش سایت هستم و میخواهم خیالم از سرور راحت باشد ولی نمیخواهم و نمی توانم برای آن هزینه کنم چون متاسفانه همه به دلار است و کلا چیزی که به دلار باشه در ایران نمیوان روی آن سرمایه گذاری و خرج کرد حداقل وقتی هنوز در حال گذار از این دوران هستی.

به هر حال سایت سایت بزرگ و معروفی است و همه شهرداری ها آن را میشناسند ولی نیار به اسپانسری قوی و با اخلاق و مطمئن داریم تا الان دست ما را بگیرد و ما هم همکنون و در آینده جبران میکنیم انشاالله .

شاید هم بد عادت شدیم که تا حالا همه اسپانسر های ما بهترین سرویس را رایگان داده اند و از شانس بد ما یا آنها به مشکل تحریم خوردند و جمع کردند و ما هم مجبور به جذب اسپانسر شدیم.

در رابطه با بحث اسپانسری موافق هستم باهاتون معمولا رایگان هست همه چی اما ممکنه یکی بگه من فقط سرور رو اسپانسر میشم

اما در مورد سرور سایت های دانلود ؛ برای میزبان کلی مزایا و درامد داره اون میزبانی و حتی برای اسپانسر شدن بعضی مواقع هزینه ای هم به مالک سایت میدادن !

اگر خواستید به ای دی شخصیم @ashaco پیام بدید تا صحبتی داشته باشیم شاید به نتیجه برسیم

با تشکر