نوشته اصلی توسط
nokte
دوست عزیز اولا شما مگر آدرس سایت بنده را دارید و مدانید کدام سایت است که میگویید سایت صفره و سود ده نیست؟
شاید سایت من سود ده باشه که حتما هست ولی برای خود من سود ده است ولی باز هم دنبال اسپانسر هتم چون اتفاقا سایت بزرگ و مهمی است و در کشور و خارج از کشور مطرح و معروف است. مثلا سایت ها یدانلود معروف همه اسپانسر دارند پس یعنی سایت سود ده نیست و صفره؟
در ضمن من با ایشان توافق کرده بودم که در سایتی که اولین در ایران بوده و هست و 18 ساله تاسیس شده براشون برنر درج کنم. و همچنین در نرم افزاری که روی هرازان سیستم کاربر نصب است براشون روی رایانه ها و از طریق آی پی های واقعی بازدید و ترافیک بفرستم که دیگه به من ربطی نداره اینها تبدیل به مشتری بشود یا نشود ما 1 سال حداقل توافق میکنیم که سایت من درگیر ماجراهای سرورو نباشد و من هم با ارسال آی پی و ترافیک کمک میکنم رنک ایشون در الکسا بالا بره و همیشه افرادی در سایتشون آنلاین باشند .
به هر حال برای کسی که سرور هاش زیاده یک و یپی اس ساده چندان درگیری براش ایجاد نمیکنه و کارهر دومون راه میافته ضمن اینکه هر چقدر ما و نرم افزار ما پیشرفت کند و دانلود شود به صورت مستقیم رایانه آن کاربر نیز به آمار بازدید کنندگان شما اضافه خواهد شد و حداقل در رنک الکسا و سایر آمارگیر ها از جمله گوگل تاثیر خواهد داشت.
درضمن من پیشنهادات دیگر هم دارم که حتی رایگان هستند ولی چون گفتند چند ماه آزمایشی باشد و به دنبال سود مستقیم مالی از سایت بنده بودند قبول نکردم ولی فعلا مشکل هاست ندارم و میتوانم تا پیدا شدن یک اسپانسر خوب صبر کنم و البته آدمی هستم که جبران کنم. ولی از بدقولی و عدم شفافیت ناراحت میشوم
اسپانسری یعنی همه چیز رایگان. من اگر میخواستم هزینه کنم با یک هاست پر ترافیک هم کارم راه میافتاد. من دنبال گسترش سایت هستم و میخواهم خیالم از سرور راحت باشد ولی نمیخواهم و نمی توانم برای آن هزینه کنم چون متاسفانه همه به دلار است و کلا چیزی که به دلار باشه در ایران نمیوان روی آن سرمایه گذاری و خرج کرد حداقل وقتی هنوز در حال گذار از این دوران هستی.
به هر حال سایت سایت بزرگ و معروفی است و همه شهرداری ها آن را میشناسند ولی نیار به اسپانسری قوی و با اخلاق و مطمئن داریم تا الان دست ما را بگیرد و ما هم همکنون و در آینده جبران میکنیم انشاالله .
شاید هم بد عادت شدیم که تا حالا همه اسپانسر های ما بهترین سرویس را رایگان داده اند و از شانس بد ما یا آنها به مشکل تحریم خوردند و جمع کردند و ما هم مجبور به جذب اسپانسر شدیم.