نوشته اصلی توسط
nokte
بله خوب شد اینجا مطرح کردید تا مم هم بدانم شما اشتباه میکنید یا من.
دوستان ایشون شبی که تلفنی باهاشون صحبت کردم گفتند کلیه هزینه های سرور و راه اندازی با ایشون و من فقط باید هزینه لایسنس بدهم همینطوری که در پست قبل در همین تاپیک گفتند و ثیت شده است. هزینه لایسنس سی پنل توی سایتشون ۱۰ هزار تومان است و هزینه لایت اسپید ۱۵ هزار تومان . ولی یک مبلغ نیز برای تنظیم اینها در نظر گرفتند. هزینه تنظیم یعنی کاری که ایشون باید برای تنظیمات و نصبش انجام دهند. از ایشون پرسیدم یعنی کلا چقدر باید هزینه کنم گفتند ۱ یورو برای آی پی و ۱۰ تومان هزینه سی پنل و ۱۵ هزینه لایت اسپید من هم طبق بودجم گفتم باشه. وقتی قرار شد پرداخت کنم دیدم هزینه تنظیم هم در فاکتور اعمال شده که جمعا میشه ۱۰۵ هزار تومان.
یعنی به جای ۲۵ شده بود ۱۰۵ .
همچنین گفتند ۱۰۰ تومان هم هزینه کانفیگ سرور . درصورتی که قرار بود بابت کانفیگ هزینه ای نگیرند یعنی هر جی براشون خرج داره من بدم و هر چی خدماتی هست رایگلن باشه . اپانسری یعنی همین و من فقط باید هزینه لایسنس ها را خودم میدادم.
خوب برادر چرا شب اول نگفتی هزینه نصب و تنظیم میگیرم؟ شما فقط گفتی هزینه لایسنس باشما. دیگه هزینه تنطیم چیه؟ بعد گفتند تنطیم نیز برای ایشون هزینه داره و من گفتم باشه پس برای من دایرکت ادمین نصب کنید که هزینه تنطیم نداره ولی ایشون گفتند آقا من اصلا لایسنس به شما نمیدم و برید از بیرون بخرید !!!
تا دیرو همه جیز داشت الان به دلیلی که نمیدونم میگه لایسنس ندارم برو بخر.
خوب همکاری که از اول روی لج و لجبازی الکی شروع بشه دیگه همکاری نیست.
من هم گفتم هزینه را به من برگردانید و ایشون قرار است برگردانند تایم اداری !
من اصلا کاری به این مباحث ندارم. صحبت من اینه آقا همان اول بگو من هزینه هایی که نیگیرم اینقدر میشه در کل شما اول اینقدر بده و ماهی اینقدر تا تکلیف روشن باشه نه اینکه بگی رایگان نصب و کافیگ میکنم بعد بزنی زیرش.
چون اینجا مطرح گرده بویدد پاسخ دادم قضاوت با شما عزیزان ولی در کل از رفتار ایشون خوشم نیامد . با اینکه حرف ایشون را قبول کرده بودم و حالا تصمیم گرفتم دایرکت ادمین نصب کنم ایشون لجبازی کردند و گفتند اصلا به من لایسنس نمیدند! این لجبازی کار بچه گانه ای بود که از یک فرد حرفه ای توقع نداشتم .
به هر حال برای ایشان ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم تجاربی کسب کنند که از همان اول روشن صحبت کنند و سر حرفشان بمانند