نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: درخواست اسپانسری برای سایت انجمن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید sina_lizard آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    25 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست اسپانسری برای سایت انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط nokte نمایش پست ها
    با سلام
    ما یک سایت برای یک انجمن مهم داریم.نیاز به vps با کافیگ زیر داریم که خودتان هم مدیریت کنید

دوستان اگر تمایل به همکاری و اسپانسری دارند بفرمایند . ما هم سعی میکنیم بازدید پاپ آپ براتون بفرستیم و بنر درج کنیم و شما نیز میتوانید از برند سایت ما برای جذب مشتری هم مهم و بزرگ استفاده کنید.

به دلایلی امکان درج نام و آدرس سایت نیست ولی بدانید یک سایت انجمن مهندسی در ایران است.

هارد 100 گیگ
    رم بین 4 تا 8
    سی پی یو 8 هسته ای

به دلیل رایگان بودن سایت و خدماتی بودن آن امکان پرداخت هزینه های سنگین سرور نیست و درضن شخصی برای مدیریت سرور نداریم. به همین دلیل شما باید یک vps رایگان به ما بدهید و نصب و کانفیگ کنید. ما هم میتوانیم علاوه بر درج بنر شما ، به صورت محدود در ماه یا هفته برای شما تولید محتوا انجام دهیم و مدیریت سایت شما را بر عهده بگیریم هم به عنوان پشتیبان و هم به عنوان تولید کننده محتوا آموزشی برای سایت و شبکه های اجتماعی شما

آدرس و نام سایت برای دوستانی که تمایل داشتند ارسال خواهد شد. فقط آی دی تلگرام بذارید.
    با تشکر
    با سلام
    بعد از 24 ساعت الاف کردن
    بخاطر هزینه 30 هزار تومانی که برای راه اندازی لایسنس اشتراکی سی پنل میخواستن برای خودشون بخرن گفتن شما گفتین رایگان نصب میکنیم دیگه هزینه راه اندازی برای چیه ؟
    دوستان خواهشا برای ایشون توضیح بدین یا اگر من اشتباه میکنم برای من توضیح بدین که
    هزینه راه اندازی لایسنس ها چی هست و وقتی که ما میگیم رایگان نصب میکنیم سی پنل رو شما فقط لایسنسش رو بخرین به این معنی هست که هزینه راه اندازی نباید بدن ایشون ؟
    ما گفتیم سرور با مشخصات 4 هسته ای و 4 گیگ رم و 100 گیگ هارد ssd بهتون میدیم فقط باید هزینه لایسنس هاتون رو خودتون بدین حال هزینه اولیه لایسنس سی پنل رو پرداخت نکردن با این دلیل که
    شما گفتین رایگان نصب میکنیم برای نصبش هزینه نمیگیریم
    خواستم اینجا بنویسم دوستان راهنمایی کنن اگر من اشتباه میکنم تا متوجه بشم
    ویرایش توسط sina_lizard : January 3rd, 2020 در ساعت 18:09
    هاستینگ میزبان سرور
    با نماد اعتماد-ارایه هاست و نمایندگی رایگان سی پنل لایت اسپید به صورت اسپانسری
    شماره تماس و تلگرام: 09385924968

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع